Orijinalini görmek için tıklayınız : Rc-mushroom
rc-mushroom.com'dan araba satın alanınız var mı acaba? Arkadaşa 710 getirticez güvenliyse buradan getirtmeyi düşünüyoruz??
engine02
01-12-2004, 14:16
walla araba deil ama kumanda getiren war 5 gunde gelmis bnce getirtebilirsiniz guwenli bnde mugen getirticem mesela yane bnce guwenilir
omer_yildir
01-12-2004, 15:07
evet guvenli bir site ..ankarda bir cok kisi serpent getırdı ve sureklı alısverısı yapıyorlar:)
bir sorun yaşayan yoksa bende getirtebilirim o zaman . Arada 140 euro fark var arkadaslar az deil yani . Fakat anlamadığım bir şey var Hollanda'da üretilmesine rağmen uzak doğuda daha ucuz serpent'in ürünleri . Ben rccarint.com'dan getirtmiştim o zaman 390 euroydu simdi 450 euro olmus . Fiyat dusureceklerine arttırıyorlar.. :hımm:
rocco engine dedigi ben oluyorum ben kumanda ve 710 uma lastik falan getirmistim bi sorun yasamadim ve 5 gunde geldi
arkadaşlar ben bu sitede aradığımı bulamadım galiba traxxas ürünleri yok dimi..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.