Orijinalini görmek için tıklayınız : ne düşünüyorsunuz..
slmle herkese.. http://www.yavruoyuncak.com/2el/liste.php?kategori=ep linki burda uygun mudur.. burdaki mini-z ye baktım sahibine mesaj attım 90$ ( sitede 80 yazıyodu) olduğunu söyledi.. uygun mudur.. bu aralar bu mini-z leri çok duymaya başladım.. en azından evde kullanırım yada http://www.yavruoyuncak.com/2el/liste.php?kategori=ep&i=45 bu linkteki "hpi micro 1/18 bmw m3 (yeni kasa) araba çok temiz durumda sadece çok az halıda kullanıldı.(takas olabilir)" bu arabalar nasıl.. gerçi mini-z ye 90 yada 80 verdikten sonra 100 verip 1/18 almak daha mantıklı olmaz mı..
arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz busefer çok ciddi düşünüyorum almayı.. ve paramda hazır 6 kişi okumuş hiç cevap yok.. lütfen yardımcı olurmusunuz..
1/18 HPI micro iyidir. Herhangi bir sorunu yoksa al gitsin derim ben, en azından 4WD ve ev dışında da herhangi düz bir zeminde kullanabilirsin. Yalnız o ilanın tarihi Şubat 2004, belki satılmış olabilir...
hayır hayır satılmamıştı ben baktığımda.. sitedeki çoğu ilanın tarihi eski ama çoğu satamamış.. birde "4WD" ne demek..
4 Wheel Drive, yani 4 tekerlekten çekişli demek. Kullanılan 1/10'ların da çoğu 4WD'dir. Diğer 1/24 MiniZ'ler ise sadece arka tekerleklerden çekişlidir. Eğer alacaksan, satan kişiyle anlaşıp, kumandasıyla birlikte çalışır durumda ve yerinde görerek arabayı teslim almadan para falan sakın verme. Hatta bir büyüğünle birlikte teslim almaya git...Alırsan da şimdiden güle güle kullan...
sağol.. zaten satıcı istanbul da orda da abim var.. konuyu bide aileme açayım.. yani bu araç 4 çeker.. güzel.. cep teline mesaj attım mail de attım.. arabanın kepi de bundan.. eğer adam doğru söylüyorsa..
mcagis öncelile sana teşekkür ederim ilgilendiğin için.. ama adam ne kumanda veriyo ne şarj aleti.. ööle olunca pili de sormadım.. banada hal bööle olunca pek mantıklı gibi gelmedi.. bilmem ne düşünüyorsunuz.. mini-z nasıl mrserhan abime p.m attım ama cvp yazmadı bugün girmedi herhalde onda mini-z olduğu için ondan da cvp beklicem..
bu mini-z de kumanda var ama pil ve şarj aleti yok onlarla ne kadar yapar.. miniz kendisi 90$(kumanda dahil + pil ve şarj aleti.. kaç yapar Türkiye den olsun pil ve şarj aleti..
oğuzhan artık hpi türkiyeye parça göndermiyor. Bunu göz önüne alarak bu arabayı al.
Tabi kyosho mini-z falan alırsan bir sorunun yok demektir. Parça modifiye ıvır zıvır açısından:D:D
bende ikisindende var hpi baya güzel bir araba sürati yol tutuşu mükemmel mini z ise kullanması bayağı zor hele hızlı motor takarsan evinde geniş bi alanın yoksa bayağı zor kullanırsın ama arkadaşın dediği gibi hpi sokaktada işini görür
ama mini-z nin yanında pil ve şarj aleti yok.. birde hpi ın yanında kumanda yok pil ve de şarj aleti yok.. o yüzden mini-z uygun geldi.. mini- z için uzun süre dayanabilen bi pil ve şarj aleti ne kadar eder.. ona göre..
bence hpı ı dusun hem 4 ceker modıfıyeye daha acıkk daha rahat kullanım cogu yerde parcası bulunmasıı fılann cok daha ıyıdırr yanee
neyse bakalım.. ama hpi ın yanında da ne kumanda ne pişl ne şarj aleti.. hiç bişiy yok.. oyle oluncada mantıklı olmadı.. neyse biraz bekleyelim.. 19 aralık ta ödüllü sınavım var dersanede ondan koparırsam bişiyler.. iyi olur..
Dr. Mini-Z
02-12-2004, 19:57
HPI ın yanında kuvvetle muhtemel alıcı esc ve servoda yoktur motor olup olmadığı ise muamma öyle bir araca 100 dolar verirsen kumanda servo esc motor en ucuzundan almaya kalksan nakliye vergi 150 - 200 doları bulur. 100 de araba olur sana 300 dolar.
Tercih senin.
Dr. Mini-Z
02-12-2004, 19:59
Bu arada mini z almayı düşünüyorsan MR01 lerin yol tutuşu MR02 lere göre daha kötüdür. Fren özelliği yoktur. Bilgin olsun.
mrserhan
03-12-2004, 20:18
lutfen abi genelleme yapmayalım benim mr 1 im manyak yol tutuyo her hafta goruyosun :D
utanmasam mr 2 lerin tozunu alcam duzlukte :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.