Orijinalini görmek için tıklayınız : futaba kumanda simulator kablo arıyorum
pek yeri deyil ama mazur görün kumandam için yapmaya çalıştıgım ses kartı girişli kablo işe yaramadı bende usb çıkışlı bir kablo almak istedim ama yurt içi satış yapan hiçbir magzada bulamadım. deyişik sitelerde ikinci el veya uygun fiyata satılık kablo buldum ama pek güvenemedim acaba daha önce alışveriş yaptıgınız güğvenilir bir kişi yada satış yapan cidid bir mağaza biliyorsanız lütfen bildirin
Kumandanın markası ve modelini nedir?
rosemodel
03-12-2007, 16:21
Benimde similasyon kablosu çalışmalarım var aynı kumandaya sahibiz.ama ilk defa ses girişli futabanın similasyon kablosunu duyuyorum. ben kendim paralel port girişli similasyon kablosu üretiyorum ve kullanıyorum.Ama notbooklarda paralel port girişi olmadığı için ups girişli similasyon kablosu yapamıyacağım için aldım. Nedense Usb similasyon kablosunu gene notbooklarda kullanamadım usb kalbosu aldığım gibi hala duruyor.
istersen gönderebilirim...
sinant; özel mesaj gönderdim.
gürman abi yardımın için teşekürler mesajı aldım.
futaba kumandalar için ses kartı girişli kablo yapmak mümkün aslında çok da basit sorun benim trainer kablosunu kesmek istemem em kabloyu elimdeki başka bir kumanda için yapmak istedim ama pk bilinen bir marka olmadıgı için hiçbir yerde çıkışlarıyla ilgili bilgi bulamadım. kare dalga bulacak ekipmanım da yok. yabancı bir sitede çok ayrıntılı açıklamalar olan bir site buldum neredeyse tüm kumandalarla ilgili kablo yapımı hakında bilgi vardı mesj atım benimde böyle bir kumandam var yardım edin diye ne yazıki hiç böyle bir marka bbilmiyorum yardımcı olamam diye mesaj gelince bende vazgeçtim.
Benimde kumandan "futaba 4EXA " Banada kablo konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba nerden ansıl bulunur bu usb kablosu biren biri anlatsın nolur ?
selam
bende futaba 6 exapta kullandıgım kablo var yanında degişik kumandalar için ucllar var jr kumandadada sorunsuz calıştı istersen satabilirim fiyatı konuşuruz.özeldn mesaj at istersen.
gunesansel
26-07-2008, 09:44
Merhabalar, usb kablosununu bulabildinizmi, bulduysaniz calistirabildiniz mi?Xp de surucu olarak gormesine ragmen kumandam hicbirseyi kontrol etmiyor,
ben 6eah için dealextreme.com dan usb aparatı getirttim 8 doalr civarı birşey 4 kanal olarak hiçbirşey yüklemeden sadece kalibrasyonla aerofly oynadım dün. antreman için yeterli.
arkadaşlar futaba 7c kumanmadam var, uygun bir simulatör kablosu önerebilir misiniz?..
http://www.:censor::censor::censor::censor::censor::censor:.net/ilanlar/200983000074906/Esky-Futaba-JR-Hitec-GWS-Dynam-simulator-kablosu.aspx
satıcı ile bir görüş. Real flight ta kullanılabiliyor mu diye bir teyit al
arkadaşlar futaba 7c kumanmadam var, uygun bir simulatör kablosu önerebilir misiniz?..
r2hobbies'te var. Real flight la da çalışıyor. Şahsen bizzat kendim denedim.
http://www.r2hobbies.com/eng/proddetail.php?prod=rcps81919
m_kaplan
31-12-2010, 17:36
Linkleri verilen cihazlar ile benim kullandığım cihaz aynı. Ben dealextreme den almıştım 8usd ye.FS kumanda ile realflight sorunsuz bir şekilde simulasyon yapabiliyorum (aracı prıogram sanal port felan oluşturmadan). Yanında fazladan kumanda giriş aparatları var. Bunlarda futaba ve JR kumandaya uygun. (Elimde birde futaba kumanda var sim. denemedim ama aparatlardan biri uyuyor)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.