PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : selamsss!

ibrahimcay1
04-12-2004, 12:43
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve tek tanıdığım oguzhan (ooo) arkadaşımız sağolsun bayağa yardımcı oldu. Yeni off road aracı alıcam sizce ne almalıyım nitro olursa ii olur... :kütküt:

viaconme
04-12-2004, 12:45
:) öncelikle hoş geldin aramıza...
öncelikle forumu şöyle bi gez ... konuları oku... çünkü senin sorundan cevaplanmış onlarca konu göreceksin...

ibrahimcay1
04-12-2004, 13:02
Genellikle savage 25 yada ss olmadı t-maxx yada s-maxx var bunların arasından en iiyisi hangisi ben s-maxx diorum oguzhan arkadımız söyledi tower hobbies e baktım süper bi arac cok hosuma gitti...
Ama yinede siz daha iii bilirsiniz ben sadece 5 aydır bu işteyim.... :kütküt:

100kmh2sn
04-12-2004, 13:44
İbrahim Ailemize hoşgeldin,
Sorduğun soruyle ilgili detaylı bilgiler forumumuzda mevcut,yardımcı olması düşüncesiyle sana bir link veriyorum, incele bakalım yardımı olacaktır

http://php.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=2246

ooo
04-12-2004, 20:02
ibrahim slm.. yardımcı olmak görevimdi.. çünkü eğer herkes bu kadar destek olsa (ki bu site kesinlikle oluyor) rc Türkiye de çok yaygınlaşır.. bu arada bugün dersane dönüşü bi arkadaşa anlattım bi baktım oda biliyormuş bi tanıdığı bildiği kadarıyla kit alıp kendi yapıyormuş.. hatt kepte yapıyormuş.. ama o tanıdığı almanya ya çalışmaya gidip 7-8 aylığına alıp yapıp buraya getiriyomuş..