PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbulda onroad pistler

unalsel
05-12-2004, 21:05
henüz öğrendim ki Ankarada yıllık pist kullanım ücreti 50 dolarmış. İstanbulda ki pistlerde de bu şekilde olması gerekli. Autodrom haftosonları boş kalacağına yıllık üyelik sistemine geçilip pist kullanımı teşvik edilmelidr.200 dolar gibi bir rakamdan söz ediliyordu autodrom için umarım fiyat bu kadar yüksek tutulmaz. Ankaradki pist sahiplerini kutluyrm eminim ki modelciliğin gelişmesinde çok büyük katkıları vardır.

mrserhan
05-12-2004, 22:44
autodrom un yıllık abonelik ucreti sorduum mailime cevap olarak verdikleri yanıttı 200 dolar olarak geciyordu.

yaklaşık 300 000 000 ediyor.

mayıs haziran temmuz agustos eylul dersek 5 ay X 4 hafta = 20 hafta ediyor.

20 hafta X 15.mil = 300 000 000

bence bu sekilde bir aboneliğin hiç bi anlamı yok sonucta piste kışın gitmiyoruz gidemiyoruz.
abonelik bi fayda sağlamalı mevzusu ne olursa olsun. uye ufak bi hesap yaparak diyebilmeli ben uye olursam daha az para oderim boylece devamlılıgı olur modelci her hafta autodromda olur.

pist ucreti 50 dolar olsa eminim ki bir cok insan hiç dusunmeden piste abone olacaktır.

konunun birde ayrı bir boyutu var bence

ben autodrom yoneticilerinin yerinde olsam olabildiğince uyelik sistemini oturtmaya calısırım.

cunku insanlar uye olursa oraya daha cok gider arabasını daha sık kullanır.
birazda ticari dusuncek olursak okadar cok yakıt ve parca tuketir.

sonucta autodromda diğer pistlerde olmayan bir niğmet var. pistin orda bir hobbyshop var.

boyle bir imkan ne ankarada var ne istanbul hazerfan da mevcut

bence cok guzel bi konu acıldı.

umarım autodrom yetkilileri bu konuyu takip ederler...
ve gerekli sag duyuyu gosterirler...

unalsel
06-12-2004, 16:21
Aslında aklaımdan geçenleri sen tam anlamıyla yazmışsın Serhan.Ankaradaki pistte günlük kulanım ücreti 20 mil. senelik 75 mil, onlar da yıllık kullanımı yönlendirmeye çalışıyorlar. Autodromda da böyle bir politika izlenmeli, rc pistine yeterli önem gösterilmiyor autodromda,pazarlama teknikleri yanlış.İnsanlar zaten uzaklık üzerine bir de o kadar pist ücreti ödeyeceğim diye tercih etmiyor. Artık bu hobinin( ya da sporun) yeterince müdavimi var zaten. Düşünsenize iyi havalarda hafta sonlarında pistin cıvıl cıvıl olduğunu, model dolup taştığını. Artık bu yaz da pistin maddi ve fiziki imkanları geliştirilmezse, kaldırılabilir plastik pist elemanları alıp okulda kendi pistimizi oluşturacağız artık.

mrserhan
06-12-2004, 16:34
demissin yaa bi dun ya yol insanlar gitmeye useniyor diye.

bak ben ankarada da bulundum orda da pist yakın değil şehir dısında taa golbaşında.

ama o piste gelenlerin %90 ı o piste uye ve hepsi bizim yaptıgımız gibi hadi bilmem kaç eylul piste gidiyoruz yok mangal yapıyoruz demiyolar.

ben bizim yaptıgımız kotu demiyorum. ama adamlarda model kulturu denen bişiy var.

onlar hiç sozleşmeden hemen hemen hepsi onemli mazeretleri yoksa pistteler.

esini çolugunu cocugunu kopegini alan gelio.

cimenlerin bi kenarında da kuruyorlar mangallarını. ohhh.

hem yiyip içiolar hem oynuyolar.

ama bizde boyle değil. toplanmak için canımız cıkıyor

işte burda da bence pist sahipleri biraz fedakarlık yapmalı diye dusunuyorum ankarada ki gibi pist ucretlerini dusurmeli.

bunun içinde bizde uzerimize duseni hobbyrc patronlarıyla beraber yapmalıyız.

birlikten guc dogar...

unalsel
06-12-2004, 16:57
Çok haklısın, Neden Ankarada bu hobby daha organize ve iyi pilotlar oradan çıkıyor anlıyoruz. Bizim önümüze güzel bir seçenek konsa, o kadar yolu gitmek önemli değil.

viaconme
06-12-2004, 18:12
ankara nın merkezinde oturup gölbaşına gitmek çok zor değil... istanbulda avcılardan autrom gitmek gibi....
bir kere araban olması şart...2. si trafik malumunuz...boğaz köprüsü ve parası... o kadar benzin parası okadar zaman ayırmak sonra dön bir de üyelik parası...
gölbaşı zannedersem ankaralılar sık gittiği bir yer... ortam oldukça farklı... her ankaralı orayı biliyordur.. ama audrom için bunlar pek söylenmez zannedersem...
önümüze seçenek konması ise bana göre imkansız gibi bir şey çünkü önümüze dediğinde kastettiğin kaç kişi? yani daha kendi aramızda buluşmalarda 50 kişiyi bulamadık... genelde bireysel hareket edilip bireysel görüşler belirtiliyor ...
hadi autroma gidip yetkililerle görüşelim dense kaç kişi gelir acaba ?
yada 3-4 kişi audrom a gidip yetkililerle görüşecek fikriniz nedir dense ortak fikre sahip kaç kişi çıkar acaba...
sonuçta arz talep meselesi ne kadar çok kişi okadar çok talep karşılanır....

chaos
06-12-2004, 19:36
bence bu konuda herkes hem fikir olacaktır tamam autodrom için yeni bir pist belki maliyetleri ağır geldiğinden belli bir zaman istiyor birde şu boyut var şahsen yiğenlerim model diil oyuncak arabalarıyla bile autodrom a gitmek istiyor ki düşünün bütün yiğenler alıp arabaları gelse hanginiz 2. sn de yüksek hızlara çıkan arabalarınızı onnarın arasında heba etmek isteyeceksiniz (şahsen ben o durumda hepsinin ortasından kırıp geçiririm).

200 $ da çok büyük para ama 2 yılda bi model oto alıyon yane abicim.:D

Crim
06-12-2004, 23:04
ankara nın merkezinde oturup gölbaşına gitmek çok zor değil... istanbulda avcılardan autrom gitmek gibi....
bir kere araban olması şart...2. si trafik malumunuz...boğaz köprüsü ve parası... o kadar benzin parası okadar zaman ayırmak sonra dön bir de üyelik parası...
gölbaşı zannedersem ankaralılar sık gittiği bir yer... ortam oldukça farklı... her ankaralı orayı biliyordur.. ama audrom için bunlar pek söylenmez zannedersem...
önümüze seçenek konması ise bana göre imkansız gibi bir şey çünkü önümüze dediğinde kastettiğin kaç kişi? yani daha kendi aramızda buluşmalarda 50 kişiyi bulamadık... genelde bireysel hareket edilip bireysel görüşler belirtiliyor ...
hadi autroma gidip yetkililerle görüşelim dense kaç kişi gelir acaba ?
yada 3-4 kişi audrom a gidip yetkililerle görüşecek fikriniz nedir dense ortak fikre sahip kaç kişi çıkar acaba...
sonuçta arz talep meselesi ne kadar çok kişi okadar çok talep karşılanır....Ankarada'ki pist 31. kilometrede ki, inanın bana çok uzun geliyor o mesafe. Belki İstanbul'da olanlar alıştıkları için uzun mesafeler gitmeye ondan orası gözlerinde büyümüyordur ama mesela arabam olmasına rağmen benim büyüyor. O yolu sürmek vs vs. ...

mrserhan
06-12-2004, 23:30
arkadaşlar istanbul için 30 km yakın bi mesafe ama ankara için emin olun uzak
ankara istanbul gibi ucu bucagı belli olmayan bi şehir değil.

o yuzden golbaşıda ankara lılar için uzak bir mesafe biz alıştıgımız için istanbulda 60 km gidiş 60 km geliş mesafelerine bize yakın gelio.

ayrıca ben zannetmiyorum ki zaten 50 kişi gidelimde abone olalım diye baskı yapalım gerekirse 2 başlarız ertesi sene 5 oluruz. ondan sonra 10

yani abone olma taraftarı değilmisiniz ben mi yanlış anlıyorum yoksa

ben her hafta autodroma gitmek isterim
ama uyelik 200 dolar olursa boşuna abone olmanın hiç bi faydası yok.

ayrıca illa avcılarda ki bi modelcinin de illa autodrom a gelmesi gerekmiyo kendine daha yakın olan hazerfene gider.

çareler tukenmez.

onemli olan bence devamlılık...

Crim
07-12-2004, 01:02
Bence şehre çok uzak olmayan 1 hangarın içine kapalı pist yapılsın, ii 1 de havalandırma konu kapanır :D
Bide böle bir yatırım yapıcak 1 tane de deli bulmak lazım :P

mrserhan
07-12-2004, 09:11
evet kim istemez ki birde kapalı pistimiz olsun deli bi de havalandırması olsun.

içinde bi de cocuk parkı olsun...

ama yok malesef bu sartlarda da olması cok zor gozukuyor.

bence en mantıklısı elimizde olanları en faydalı biçimde kullanmak.

jrcem
07-12-2004, 11:32
Ankarada'ki pist 31. kilometrede ki, inanın bana çok uzun geliyor o mesafe. Belki İstanbul'da olanlar alıştıkları için uzun mesafeler gitmeye ondan orası gözlerinde büyümüyordur ama mesela arabam olmasına rağmen benim büyüyor. O yolu sürmek vs vs. ...
Ben İstanbuldayım uzun mesafe diyorsum ama benim iş yerim evime 30 km bu gün iş 2.5 saat te gittim autodroma 120 km ve bi gidişim en az 50 milyon kendini şanslı say bence autodroma gidene kadar kendime pist yaptırırım:D

neyse hazerfen bana daha yakın 25 km ama günlük pahalı 20 mil olmamalı ve hiç birşey yok yani wc bile kaç ay sonra herkesin dediği gibi bende fiyatlar düşmeli ki insanlar yolu göze alsın (iki kere piste gideceğime 2 çift lastik alırım daha iyi)

Crim
07-12-2004, 12:00
yol parası + piste verilicek parayla tower a sipariş geçerim :D

mrserhan
07-12-2004, 12:44
tabi insanların zevkleri farklıdır.

sonucta yarışmak bi tutku. ben piste gidemedikten sonra towerden alıcagım 2 takım lastiği ne yapıyım ki.

işte aradaki fark burda bence.

mcagis
07-12-2004, 13:16
Sözüm on-road arabası olan ve az da olsa bu işe ciddi bakanlara. On-road arabaları her zeminde kullanamayız, özel hazırlanmış pistlere ihtiyacımız var. Hezarfen ve Autodrom'daki pistler böyle ve bu pistler üzerinde araba kullanmak gerçekten de ciddiyet istiyor. Ayrıca ciddi yarışlar İst'de sadece bu ikisinde düzenlenebiliyor. Her ikisi de bana en az 50 km uzaklıkta ama yazın birkaç haftada bir gitmeye çalışıyorum. Kendi arabam olmasına rağmen, sabah giderken değil de akşam eve dönerken canımdan beziyorum resmen. Sırf bu yüzden zaman zaman bu hobiden soğuduğumu hissediyorum. Eskiden Fulya'da küçük bir pist vardı ve sanırım herkese de yakın geliyordu, ancak arazi rantı yüzünden başka birşeye dönüştürüldü. Keşke şehrin içinde böyle birkaç tane pist olsa da zevkle kullansak. Aslında, İstanbul içinde belediyelere ve hazineye ait bir sürü boş arazi var. Eğer kulübümüzü kurar, daha organize bir hale gelir ve çok sayıda üyeye sahip bir güç olursak, belki ileride belediyelere başvurup arazi talebinde bulunabiliriz. Ancak herşeyden önce bu işi daha fazla ciddiye almalı ve birlik içinde hareket etmeliyiz...
Off-road araç sahiplerine bir sözüm yok, onlar nasılsa heryerde araçlarını kullanabiliyorlar, ancak yukarıda bahsettiğim şeyi başarırsak onlar da hazırlanacak off-road pistlerde iyi organize edilmiş yarışlara katılabilirler...

!Amorfy.BaRoS+
07-12-2004, 13:48
ah fulya ahh :) Arkadaşlar inanın eger noprmal duzlukte alacagınız zevk katsayısı X ise pisten alacagınız yaklaşık olarak 30X e denk gelir ki pistte olan arkadaşlık yardımlaşma paylaşım cabası.Ikı lastık almam radyal lastiklerle ÇIkarım :P

unalsel
07-12-2004, 14:01
Autodrom için 200 doları kimse vermez öncelikle ve ayrıca sanırım daha bi üyelik sistemi de yok yani yıllık üye olalalım desek yapmayacaklar bizi,yanlışsam düzeltin. Bence biz bi 50 kişi toplanırız pist için. Hatta bi hesap yaparsak bu elli kişi 200 dolar verse yıllık ve bunu 2 yıl boyunca verse elde oluyor 45 milyar. Bununla bile ortalama bir pist yapılabilir,kaldı ki bu sadece autodromun 2 senelik yıllık aboneliğiyle elde ediliyor. Bu hobiyle ilgilenenler eminim ki hayatları boyunca sürdürecekler bu ilgiyi. Neyse bu bir ütopya tabi ama yıllık ücretin mertebesi konusunda fayda sağlayabilir bizlere.Hadi bi varsayım ortaya koyalım ve autodromun yıllık ücreti 75 mil. eski tl. oldu diyelim. Bir de liste yapalım,belki toplanıp başvurursak bişeyler olur..:)

1- Selçuk (unalsel)
2-??
3-??

mrserhan
07-12-2004, 14:11
ben her halukarda varım abicim gerekirse tek de giderim.

1- Selçuk (unalsel)
2- Serhan (Mrserhan)
3-??

jrcem
07-12-2004, 14:21
1- Selçuk (unalsel)
2- Serhan (Mrserhan)
3- Cem (jrcem)

her zaman birlikte...

mrserhan
07-12-2004, 14:47
birlikten kuvvet dogar demişler. bence konusursak pist abonelik fiyatlarını makul duzeylere cekerler..

1- Selçuk (unalsel)
2- Serhan (Mrserhan)
3- Cem (jrcem)
4- ...
5- ...
6- ...

sekreter
07-12-2004, 16:49
Arkadaslar,

Siz toplanin bana sayiyi bildirin bende AutoDrom rc sorumlusu olarak üyelik ücretinin düsmesi için elimden geleni yapayim.

Saygilar
Burak

unalsel
07-12-2004, 17:01
Teşekkürler,autodromdan gelen bi destek iyi oldu.Hadi arkadaşlar, isimlerinizi buraya eklemek de parayla değil bi görelim kaç kişi oluyoruz. Klübün, birlikteliğin gerekliliği böyle zamanlarda ortaya çıkar.

1- Selçuk (unalsel)
2- Serhan (Mrserhan)
3- Cem (jrcem)
4- ...
5- ...
6- ...

mrserhan
07-12-2004, 17:32
Arkadaslar,

Siz toplanin bana sayiyi bildirin bende AutoDrom rc sorumlusu olarak üyelik ücretinin düsmesi için elimden geleni yapayim.

Saygilar
Burak

burak abi sozlerin içimize su serpti. eminiz elinden gelen yardımı yaparsın. bu boyle listeyle olcak iş değil bireysel orgutlemem lazım herkezi :)

bahara doru kapına geliriz ...

!Amorfy.BaRoS+
07-12-2004, 20:05
1- Selçuk (unalsel)
2- Serhan (Mrserhan)
3- Cem (jrcem)
4- Onur(Amorfy)
5-
6-

sekreter
08-12-2004, 09:44
burak abi sozlerin içimize su serpti. eminiz elinden gelen yardımı yaparsın. bu boyle listeyle olcak iş değil bireysel orgutlemem lazım herkezi :)

bahara doru kapına geliriz ...

Arkadaşlar beni tanıyanlarınız bilir. Bende bu işe gönül verenlerdenim ve herzaman elimden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırım. Bu gerekse bulunduğum pozisyon olsun gerekse modelcilik bilgilerim olsun. Bunları herzaman sizlerle paylaşmaya hazırım.

Saygılar
Burak

unalsel
08-12-2004, 13:38
Bahara kalmayalım bence zaten senelik üyelik olacak inşallah,hiçbişey değişmiyor,kışı da yaşayacağız yazı da. Kışın da bazı hafta sonları hava açık oluyor .Evet Serhan'cım kulislerde konuşmak lazım bu konuyu:) Ayrıca başlık sadece on road diye görünüyor bu iyi bişey değil(yanlış açmışım,Taci değiştirme imkanın var mı?),autodromda bir de off road pisti var. Bu arada Emreyi listede göremiyorum kesin katılırdı,ben ekliyorum seni. Muratcan sen de hadi bakalım,:). İlk hedef öncelikle 20 kişi olsun, inşallah bu hedefii yakalarız da daha çok model dolu günler, mangal keyfi fırsatları elde ederiz (Burak abi vazgeçecek:))

1- Selçuk (unalsel)
2- Serhan (Mrserhan)
3- Cem (jrcem)
4- Onur(Amorfy)
5- Emre ( Engine)
6- ??

traxxas
08-12-2004, 17:16
pardon acaba fıyatı ne yapıcaksınız dıyelımkıı 40 kısı olunca

cunkıı fıyat cok fazla bence gercı bende on da var off da var ama yane haftada 50 km gelıp autodrom a bırde 300 veremem zatıı her hafta gelıcegımde mechuldur yanee

unalsel
10-12-2004, 12:52
Muratcan yıllı üyelik ücreti elbette 300 milyon olmayacak eğer yeterli katılım sağlanırsa, Ankaradaki pistteki gibi bir tarife olmasını isteriz hepimiz tabii ki ama bi görelim önce kaç kişi olduğumuzu, yapılan listede sadece istatiksel, bakalım kaş kişi böyle bişey olmasını istiyor diye. Aslında burada önemli olan pist konusunu tartışmak, herşeyiyle. Bahara vaktimiz var henüz ama bence artık bişeyler yapıp bi şekilde bu pist sorununu çözmek için adım atmalıyız. Elimizdeki imkanları kullanmaya çalışarak başlamalı bu adım. Mcagis abi pist konusunda önelmi şeyler yazmışsın keşke söylediklerini yapabilsek. Forum yöneticilerinin de fikri önemli bu konuda tabii ki. Bi yazı var bunun hakkında rcaractionda, pist yapımı için önemli organizasyon bilgileri ve tipler var kanatimce. http://www.rccaraction.com/rc/articles/howto_track.asp

rhoube
27-02-2005, 11:40
1- Selçuk (unalsel)
2- Serhan (Mrserhan)
3- Cem (jrcem)
4- Onur(Amorfy)
5- Emre ( Engine)
6- Halil (Rhoube)
7- ???
8- ??
9- ?

HPIREVO3
27-02-2005, 12:29
1- Selçuk (unalsel)
2- Serhan (Mrserhan)
3- Cem (jrcem)
4- Onur(Amorfy)
5- Emre ( Engine)
6- Halil (Rhoube)
7-Aydın(HPIREVO3)

cepcity
27-02-2005, 13:41
1- Selçuk (unalsel)
2- Serhan (Mrserhan)
3- Cem (jrcem)
4- Onur(Amorfy)
5- Emre ( Engine)
6- Halil (Rhoube)
7-Aydın(HPIREVO3)
8- Doğukan (cepcity )

NOT: yazın baya istanbulda olacam ii olabilir bu üyelik indirimi

engine02
27-02-2005, 15:18
walla burak abiyi tanıorum gercekten mukemmel bir insandır herkesinde halinden anlar yani bizi de tanıor neler oldugunuda goruor bisiler yapacaktır illaki :D dimi burak abi

uçarlar
27-02-2005, 22:07
1- Selçuk (unalsel)
2- Serhan (Mrserhan)
3- Cem (jrcem)
4- Onur(Amorfy)
5- Emre ( Engine)
6- Halil (Rhoube)
7- Aydın(HPIREVO3)
8- Doğukan (cepcity )
9- Oğuz(uçarlar)

timucinn
07-09-2005, 22:38
Floryada oturuyorum, autodrom a gitmek için en az 80 km yol yaparım 80 de dönüş etti 180 en az 50 milyonluk benzin yakarım köprüydü ıvır zıvırdı çok pahalıya gelir. bence bu taraftan gelenlere pist bedeva olmalı ve birde böyle uzaktan gelenlere birer nişan takılmalı :)

timucinn
07-09-2005, 22:39
80+80 160 :) karambole geldi siz söylemeden ben söyliim :)

Edy
05-12-2005, 20:01
istanbul gıbı gelısmıs bır sehırde oturuorz teknolojı kullanımı yukses zengınlık oranı yuksek ve bu hobılere yatırım yapanların daha cok olması lasmdı bence ınsanlar hala paranın pesndeler doru duzgun ıstedıımız gıbı hobylermızıde yapamıors hale bak hobylerımızı yapmak ıcın 1.olarak kesnlıkle arabaya ıhtıyacımıs var cok erken kalkmak lasm trafık sorunu var benzın masrafı vs.vs. ınsanları ııce surunduruolar saten bn floryada oturuorm heryere uzak sayılırım ve aracımda yok sadece hazarfene gıtmek ıcın gunun yarısı gıdıo nerdese bıde ustune ustelık autdrom dıosnus kmbılır oraya nası gıderm bıde kazık yerım tam bı takım olr valla nası olcak bılmıorm herkez sadece su pıstlerın azlıından vede fıyatından sıkayetcı umarım bsııler yaparlar

cem
05-12-2005, 22:08
Oncelıkle yazı yazarken duzgun yazarsan ne yazdıgını anlayabılırız.

sekreter
06-12-2005, 11:42
Arkadaşlar aranızda beni tanıyanların olduğunu zannediyorum ve bu işi meslekten ziyade hobi olarak yaptığımıda beni tanıyanlar biliyordur. Şu an için Auto Drom ile ticari bi bağım olmasada siz yeni ve eski hobiciler için sürekli dialog halindeyim ve sanırım aranızdan çoğu kişi Auto Drom un yıllık üyelik aidatının ne kadar olduğunu bilmiyorsunuz. Yönetimle son konuşmamızda yıllık aidatı 150 ytl ye düşürmüştük. Ve üyelik için sadece bir fotoğraf ve kimlik fotokopisi gerekiyor.

Bilgilerinize sunarım.

Saygılar
Burak Aydın

denemem
07-04-2006, 16:49
istanbuldaki arkadaslar bence bu kadar sanssiz hissetmesinler kendilerini en azindan araclariyla oynuyabilecekleri , profesyonel yerlere sahipler (Uzakta Olsada ) Izmirin hali icler acisi .. Biz ne yapalim ? :( Izmirde gordugum kadariyla rc ucak cok daha gelismis durumda . Biz on road cular bos parklardan baska oynama yerimiz yok denilcek kadar az .

caydinlik
05-06-2006, 09:52
Merhabalar arkadaşlar. Eğer makul ücretli üyelik olursa autodromda bizi de sayın koşarak geliriz valla. Beni çok tanımazsınız daha yeniyim ama inşallah yakında herkesle yüzyüze de tanışma şansı bulurum.

1- Selçuk (unalsel)
2- Serhan (Mrserhan)
3- Cem (jrcem)
4- Onur(Amorfy)
5- Emre ( Engine)
6- Halil (Rhoube)
7- Aydın(HPIREVO3)
8- Doğukan (cepcity )
9- Oğuz(uçarlar)
10- Can (caydinlik)
11- Arda (caydinlik'in arkadaşı)

T@RIK
07-06-2006, 18:04
onroad almayı düşünüyorum..yeni başlıyorum..forumda okuduğum kadarıyla pist kullanımı harici araca çok zarar veriyormuş ömründen çalıyormuş :( evimin bulunduğu sitedeki aslfalt basket sahasını kullanmayı düşünüyordum ama az önce bahsettiğimşeyden dolayı aracı aldığımda piste üye olacağım :)

sariavni
14-08-2006, 23:51
demissin yaa bi dun ya yol insanlar gitmeye useniyor diye.

bak ben ankarada da bulundum orda da pist yakın değil şehir dısında taa golbaşında.

ama o piste gelenlerin %90 ı o piste uye ve hepsi bizim yaptıgımız gibi hadi bilmem kaç eylul piste gidiyoruz yok mangal yapıyoruz demiyolar.

ben bizim yaptıgımız kotu demiyorum. ama adamlarda model kulturu denen bişiy var.

onlar hiç sozleşmeden hemen hemen hepsi onemli mazeretleri yoksa pistteler.

esini çolugunu cocugunu kopegini alan gelio.

cimenlerin bi kenarında da kuruyorlar mangallarını. ohhh.

hem yiyip içiolar hem oynuyolar.

ama bizde boyle değil. toplanmak için canımız cıkıyor

işte burda da bence pist sahipleri biraz fedakarlık yapmalı diye dusunuyorum ankarada ki gibi pist ucretlerini dusurmeli.

bunun içinde bizde uzerimize duseni hobbyrc patronlarıyla beraber yapmalıyız.

birlikten guc dogar...valla ben dün autodroma gittim çok bakımsız hertaraf toz ve pislik içinde hiç bakım yok

sariavni
14-08-2006, 23:55
dün otodromdaydım hayal kırıklığına uğradım.her taraf toz ve pislik içinde hiçmi yönetim görmüyor yoksa uğraşmakmı istemiyorlar ışıklar bile yok ve sonra kimse gelmiyor diyorlar yorumu size bırakıyorum.teşfik gerekir bence

kepaze
15-08-2006, 00:01
dün otodromdaydım hayal kırıklığına uğradım.her taraf toz ve pislik içinde hiçmi yönetim görmüyor yoksa uğraşmakmı istemiyorlar ışıklar bile yok ve sonra kimse gelmiyor diyorlar yorumu size bırakıyorum.teşfik gerekir bence
autodrom yetkililerine en kısa zamanda mail yada telefon aracılığıyla bağlantıya geçip şikayetlerinizi ileticem.