Orijinalini görmek için tıklayınız : TT-01 d sorunum var
tunerbycnr
17-12-2007, 16:21
Slm arkadaşlar aracımı alalı 6 ay olmasına ragmen tam olarak sürmüş degilim nedeni ise pili full sarj ediyorum arac 2.dk sonra gaz kesiyo tekliyor ve duruyor anlmadım gitti:kütküt: neyin nesidir yardımlarınızı beklıyorum.
Muhtemelen ESC'n fazla ısınıp kesiyordur. Kullandığın motor, ESC ve dişli oranlarını yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz.
red_fin in dediklerine tamamen katılıyorum ayrıca ek olarak kullandığın sarj aletide önemli bazı sarj aletleri hızlı charger olmadığından çok uzun sure tutman gerekiyor sarjda (ayrıca ne kadar süre tutuyorsun pilini sarjda buda önemli) kablolar birbirne temas ediyorsa kısa devre yapıp pili boşaltıyo olabilir
tunerbycnr
17-12-2007, 20:18
esc Tamiya ESC TEU-101BK standart pilim hi-energy 4300mah sarj aletım değişik biraz araba aküsü ile sarj oluyor 30dk yeterli demişti adam korkarım yandı gitti bizim esc yardımlarınız için teşekkürler
Teu 101 Bk ısınmada kendini otomatik olarak kesiyor diye biliyorum, yanmamıştır yani.
teu 101 bk ıle hangı motor kullanıyorsunuz
teu101 bk genelde stock motorlar ıcın uretılmıs ve sadece kutu ıcınden bak esc de verıyoruz demek ıcın uretılmıs bır escdır cok ısınıze yaramaz
rz motor ve teu101 bk ılk cıktıgı yıllarda acayıp tartısmalara sahne olmustu evet bırlıkte kullanılıyordu ama bır suru problemınde beraberınde gelmesı demek oluyordu
bu yuzden ben escnızı degıstırıp daha performanslı bır seyler alın
teu 101 bk ısınınca kendı kapanıyor bence senın sarj aletınde bir sorun var yarım saatte 4300 mah lık bi pili şarj etmesi kısacası zor gibi eğer quick charger değilse bence sen yarım saat tuttuğundan dolayı sarj olmuyor ESC de soun olucağını sanmıyorum ben 10T lik motorla bile kullandım o ESC yi en sonunda ısınıp yamuldu ama hala çalışıyor (tabi kullanmıyorum onu artık sadece 10Tyi kaldırp kaldırmıyacağına bakmak istemiştim) benım basıma geldı cunku ısındığında kendısı stop ediyordu otomatik olarak
o esc ye kolay kolay bişe olmaz dostum senin anlattıgın durum bende pil bitince oluyor gazı veriyorsun ama araba tekliyor aynı acemilerin gerçek arabayı kaldıramaması gibi. pilini şarj edemiyosun bence.
birkere o pili 30dk doldurma derim çok çok yazık edersin. 2.si pil bittiğinde ademinde dediği gibi araç tekler ki aklıma pilin tam dolmadığı izlenimi veriyor. 3.bende de TT-01 D var teu 101 var bende de ve 4200lük pille kullanıyorum sportuned motor motor var ancak neredeyse tam gazla ve hiç durmadan en az 50dk oynuyorum. esc ısısı normal motor ısısı düşük oluyor. bence pilini deşarj et ve güzel bir şarj aletiyle en az 2saat doldur. bende 5000mah veren bir şarj aleti var 2amp de 4200lük duratraxımı 1buçuk saatte dolduryorum.
tunerbycnr
19-12-2007, 22:16
arkadaşlar kıbrıstan aldım lefkoşadan sarj aletını adam bana araba akusune bağla 15 dk yeter dedi bende acemıyım kandım adama benım pil kesın gitti ilk şarjımı 15 dk yaptım o hevesle araca bagladım tabii tık yok yani ilk sarjım bile foullü benım yenı bir pil almam gerekiyor birde arabanın bijonlarını deli gibi sıktım ondanda olabilirmiş (ısınma,yavas,gitme,tekleme) hepsini elden gecirdikten sonra banada kırımsız günler :D
tunerbycnr kıbrıstan kımden aldın abi özelden yazsana bende kıbrısta okuyorum kesın bı yanlışlık vardır hatta senınle ırtıbata gecelim göruselım yardımcı olurum her konuda ıstersen ozelden bana msnını ver ordan konusalım
belki nasıl yapılacağını tam kavramamış olabilirsin. bende alışverişlerimi sürekli kıbrıstan yapıyorum hatta lefkoşada bir mağazada ve hiç sorun yaşamadım. sen yinede aracını şarja sok ve yaklaşık 45derece ısınıncaya kadar şarjdan çekme pil aşağı yukarı 40-45 derece arasında dolar. birde şarj aletinin kaç mah verdiğini ve kaç amp şarj ettiğini söyleyebilirsen daha kolay yardımcı olurum.
burak zaten senın alışveriş ettiğin yer olduğunu sanmıyorum oranın belkide arkadas neyn nasıl yapılması gerektiğini anlamamıştır birşeyleri ters yapıyo olabilir bu arada sen şarj aletınden memnumusun ayrıca pillerdende nasıl performans alıyosun
ncrc den yapıyorum alışveriş site ismi vermediğim ya da reklam amaçlı tam isim vermediğimden sorun olmaz sanırım. bencede doğru şarj yapamıyor ve pil dolmuyor esc ve motorun özelliğiyle tekleme yapıyor. ben iki tane 4200lük duratrax pil aldım ve eagle model D1-L model charger aldım. çok memnunum. pillerim 2 amp de 1buçuk saatte doluyor hatta 50dk kullanıyorum tek pili ve bitiremiyorum inan bana şuan %30 kullanabileceğim yer mevcut. ve kıbrıstanda çok memnunum.
rugger dur ben seni biliyorum özkanı tanıyormusun :D
evet özkanı tanıyorum hatta senın sarj aletını ve pilleri alırken yanındaydım o yuzden sordum sana memnunmusun diye senın alış veriş yaptığın yer guvenilir ya bende ordan yapıyorum devamlı
evet çok memnunum tekrar söyleyeyım. pillerde çok kaliteli bir türlü daha tam olarak bitiremedim. performansıda çok çok iyi. aldığım yerle aşağı yukarı 5aydır konuşuyoruz daha sıkıntı yaşamadım. nazarlardan saklasın tabi. birde herkese tavsiye ediyorum zaten. pilleride tavsiye ederim şuan itibariyle.
sıkıntı yasıyacağını sanmıyorum ılerıde de u. abı iyidir ve elinden geldğincede yardımcı oluyor bende senın gıbı soyle uzun sure kullanabiliceğimbi pil bulsam benım ıcınde ıyı olucak pil dayanmıyo alet su gıbı tuketıyor
tunerbycnr
20-12-2007, 12:46
beyler ben lefkedeyım :(( anladınız sizzz lefkosadan sami abiden aldım chargeri model ucak flanda satıyor bilirsiniz benden kaynaklnmıs olabilir sami abi cok yardımcı oldu bana cunku yanı birşeyler satmak için satmaz temasa gecelim arkadaslar
hocam ekledım sızı ben ama ya kabul etmedınız yada girmedınz msn e daha
tunerbycnr
21-12-2007, 11:25
kabul ettım ama bizim burda adsl yok daha anlayacagınız benım baglantı cok kötu
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.