PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : selam

mpolat
08-12-2004, 00:08
Merhaba.Ben Mehmet POLAT.bir kaç sıkıntıdan dolayı uzun bir süredir foruma giremiyordum.Ama yine beraberiz.
Her zaman diyorum...Modelciliğe ucundan bulaşmış hiç kimse aradan yıllar geçsede bu hobiyi unutamaz.10 sene geçse bile ,görünce insanın içinde bir cızırtı olur.tekrar bir heves gelir.dikkatle bakıncada fark ederki geçen yıllara rağmen alınan zevk aynı,yarışma hırsı aynı,duygular-yaşananlar-paylaşılanlar aynı...sadece çıkmış olan birkaç yeni marka ve model.

eskiden ,ben modelciliğe ilk başladığımda (1994) inanın parça bulmak,model bulmak bu kadar kolay değildi.o yüzden modelcilikle uğraşan herkez birbirleriyle çok sıcak temaslar halindeydi.herkez herşeyini arkadaşlarıyla paylaşmak zorundaydı.fakat satıcılar çoğalınca ,internetten alışveriş imkanları artınca bu hobi iyice kişiselleşti,bir bakıyorumki birinin arabası dağılınca-uçağı çakılınca diğer insanlar bundan keyif almaya başlamıştı....yani kökeni paylaşmaya dayanan modelciliğin ruhu ölmeye başlamıştı.bu bağlamda,insanları gece saat 12 de bile bir araya getirebilen ,modelcilik adına insanlar arasında sıkı bir diyalog oluşmasını sağlayan,fikir alışverişi yapılmasını ,haber alış verişi yapılmasını sağlayan,hepimizi bir çatı altına toplamayı başaran tüm hobby rc kurucularına gönülden TEŞEKKÜR EDİYORUM...

mcagis
08-12-2004, 10:28
Merhaba, tekrar aramızda olman, bir süreliğine ayrı kalsan da bu camiadan kopmaman sevindirici. İyi dileklerin için, tüm Hobbyrc ailesi adına ben de teşekkür etmek isterim. Umarım hepimizin çabalarıyla bu hobi hakkettiği yere kısa zamanda gelir, tekrar hoşgeldin...