PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Önemli Soru !!!

Lewent
12-05-2004, 17:57
Daha çok yeniyim bu alanda. Zaten bi RC im de yok ! Bi RC almak istiyorum ancak aldığım zaman nerelerde onu kullanacağımı bilemiyorum, onun içinde biraz kararsızım. Sokakta da kullanacak değilim. Bi yardım lütfen !!! :confused:

WOLF
12-05-2004, 18:04
Forumun pistler bölümüne bakabilirsin.
İstanbulda 2,
İzmir, Ankara, Bursa'da birer tane RC araba pisti var.
Ayrıca, alışveriş merkezlerinin otoparkları, okul bahçeleri gibi alanlar da güzeldir.
Kaldıki gerekirse sokakta da kullanabilirsin :)

Lewent
13-05-2004, 12:03
Saol...

Peki hangi arabayla başlamalıyım? Nasıl olmalı? Benzinli istiyorum...
Yani açıkçası biraz bilgiye ihtiyacım var !
Biraz beni yönlendirirseniz çok sevinirim :rolleyes:

ersin
13-05-2004, 14:48
levent;

sayfanın alt tarafındaki eski forum linkine tıklarsan birçok bilgiye erişebilirsin, özellikle acemiyim konu başlığına bakmanı tavsiye ederim

freeman1209
13-05-2004, 15:04
benzinli rs 4 ile başlayabilirsin.çok güzel bi araba hemde hızlı

axi_welet
14-05-2004, 18:55
benzinli rs 4 ile başlayabilirsin.çok güzel bi araba hemde hızlı
+1

ersin
14-05-2004, 21:44
arkadaşlar, bırakın hangi arabayla başlayacağına arkadaş kendi karar versin, sonuçta rs 4 kötü araba değil ama bunun yanında birçok alternatifi var. öneri yaparken biraz düşünelim

mhmtg
15-05-2004, 01:28
arkadaşlar, bırakın hangi arabayla başlayacağına arkadaş kendi karar versin, sonuçta rs 4 kötü araba değil ama bunun yanında birçok alternatifi var. öneri yaparken biraz düşünelim
katiliyorum hatta onroad demeden, rs4 demissiniz belki off road alacak

Lewent
15-05-2004, 10:32
En son cevap kafamı karıştırdı aslında biraz :confused:

Şu rs4 dediğiniz normal bildiğimiz araba tipi değil galiba ?
Sanki kafamda arazi tipi gibisinden bişeyler canlanıyor. Yani off road tarzı galiba eğer yanlış düşünmüyorsam !

E tabi fiyat şu an benim için daha önemli aslında. Mesela 200 $ dan fazlasını veremem -ki bu parayla da heralde "0" bir RC alınmaz herhalde dimi :(

-Edit-

Pardon yanlış anlamışım rs4 offroad değilmiş :(
Ama tabi fiyatı ne kadar onu bilmiyorum !?! Ve ayrıca benim şu anki bütçemle bi rc alabilirmiyim ? En azından 2. el de olabilir...

WOLF
15-05-2004, 12:41
200Dolar civarına değil yakıtlı, elektrikli RC'nin ikinci elini bulman bile zor aslında. Bu dediğim full set (kumanda, piller, şarj cihazı, yakıtlılar için buji ısıtıcısı filan dahil) 1/10 için. RC özelliklerin sahip (Tüm yedek parçaları olan, modifiye edilebilir ve fully proportional) en küçük araç 1/24 Kyosho MiniZ dir. Onun bile amerika fiyatı 130 dolar civarı.
Eli yüzü düzgün bir elektrikli için minimum 200-250 (ikinci el), Yakıtlı için 350 dolar civarı (yine ikinci el) bütçe ayırmanda fayda var.

Forumun ikinci el bölümüne bakabilirsin. Fiyatlar hakkında fikir sahibi olmanı sağlar

Lewent
17-05-2004, 15:52
Hmm :(

Saolun...