Orijinalini görmek için tıklayınız : Önemli Soru !!!
Daha çok yeniyim bu alanda. Zaten bi RC im de yok ! Bi RC almak istiyorum ancak aldığım zaman nerelerde onu kullanacağımı bilemiyorum, onun içinde biraz kararsızım. Sokakta da kullanacak değilim. Bi yardım lütfen !!! :confused:
Forumun pistler bölümüne bakabilirsin.
İstanbulda 2,
İzmir, Ankara, Bursa'da birer tane RC araba pisti var.
Ayrıca, alışveriş merkezlerinin otoparkları, okul bahçeleri gibi alanlar da güzeldir.
Kaldıki gerekirse sokakta da kullanabilirsin :)
Saol...
Peki hangi arabayla başlamalıyım? Nasıl olmalı? Benzinli istiyorum...
Yani açıkçası biraz bilgiye ihtiyacım var !
Biraz beni yönlendirirseniz çok sevinirim :rolleyes:
levent;
sayfanın alt tarafındaki eski forum linkine tıklarsan birçok bilgiye erişebilirsin, özellikle acemiyim konu başlığına bakmanı tavsiye ederim
freeman1209
13-05-2004, 15:04
benzinli rs 4 ile başlayabilirsin.çok güzel bi araba hemde hızlı
axi_welet
14-05-2004, 18:55
benzinli rs 4 ile başlayabilirsin.çok güzel bi araba hemde hızlı
+1
arkadaşlar, bırakın hangi arabayla başlayacağına arkadaş kendi karar versin, sonuçta rs 4 kötü araba değil ama bunun yanında birçok alternatifi var. öneri yaparken biraz düşünelim
arkadaşlar, bırakın hangi arabayla başlayacağına arkadaş kendi karar versin, sonuçta rs 4 kötü araba değil ama bunun yanında birçok alternatifi var. öneri yaparken biraz düşünelim
katiliyorum hatta onroad demeden, rs4 demissiniz belki off road alacak
En son cevap kafamı karıştırdı aslında biraz :confused:
Şu rs4 dediğiniz normal bildiğimiz araba tipi değil galiba ?
Sanki kafamda arazi tipi gibisinden bişeyler canlanıyor. Yani off road tarzı galiba eğer yanlış düşünmüyorsam !
E tabi fiyat şu an benim için daha önemli aslında. Mesela 200 $ dan fazlasını veremem -ki bu parayla da heralde "0" bir RC alınmaz herhalde dimi :(
-Edit-
Pardon yanlış anlamışım rs4 offroad değilmiş :(
Ama tabi fiyatı ne kadar onu bilmiyorum !?! Ve ayrıca benim şu anki bütçemle bi rc alabilirmiyim ? En azından 2. el de olabilir...
200Dolar civarına değil yakıtlı, elektrikli RC'nin ikinci elini bulman bile zor aslında. Bu dediğim full set (kumanda, piller, şarj cihazı, yakıtlılar için buji ısıtıcısı filan dahil) 1/10 için. RC özelliklerin sahip (Tüm yedek parçaları olan, modifiye edilebilir ve fully proportional) en küçük araç 1/24 Kyosho MiniZ dir. Onun bile amerika fiyatı 130 dolar civarı.
Eli yüzü düzgün bir elektrikli için minimum 200-250 (ikinci el), Yakıtlı için 350 dolar civarı (yine ikinci el) bütçe ayırmanda fayda var.
Forumun ikinci el bölümüne bakabilirsin. Fiyatlar hakkında fikir sahibi olmanı sağlar
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.