Orijinalini görmek için tıklayınız : Mersin Off-Road Buluşması
12 Aralık Pazar Günü Mersin off-road pistimizde buluşmamız vardır. Herkesi bekleriz. Ve buluşmadan resimler en kısa zamanda eklenecektir.
1- gangboy - savage 25
2- pehlione - t-maxx
3- penny - savage 25
4- ilkay - e-maxx
5- le-born_mc - savage 25 (ama mertcan eskişehirde oldugu için sadece arabası aramızda olcak)
le-bron_mc
11-12-2004, 12:08
bunada sukur orda olmasamda kalbım sızınle:eeeeyoo:
pehlione
12-12-2004, 19:08
işte resimler geldii sıcak sıcakk :fisdua:
pehlione
12-12-2004, 19:38
ve devamı geldi !!! dikkattinizi çekerim adamlar savage25 show yaptılar ama gelecek hafta onların arasına girecek ve ayracak bi t-maxx hazır olacak :eyaaaaa:
ruhi resimler süper olmuş ya acaip yakalamışız,, senin arabayıda bi halledebilsek keşke ama onuda adam etcez işalllah..:D öff lan arabaya bak leş gibi olmuş:D:D
en sonki savage i harbi iyi yakalamışsınız.. tebrikler..
100kmh2sn
13-12-2004, 09:21
Ruhi ne güzel resimler bunlar..özellikle ilk resim çok dehşet duruyor ;)
vallai çok güzel bi pazar geçirdik :) 2 tane savage inletti ortalıgı. ne taklalar attık öyle vallai. sona ufak bi kaza parmağım biraz yaralandı tabi benim savagede dayanamadı ondan sonra çalışıp çalışıp stop etti :D sahibini yanlız bırakmadı gibi oldu.
neyse inşallah ocakta gelicem tekrar arkadaşlar bi daha yaparız bi toplantı.bu sefer çok resim çekemedik off-road pistini ve rampalarla ugraşmaktan.
ulen gencler yigiti niye goturmediniz bulusmaya. valla gelince cekicem kulaklarinizi
ya ersin abicim sizin eve ulaşacak bi tel. yoktu aklıma yigit geldi zaten. ama ocakta gelicem yine ozaman ulaşacayım yigit kardeşime ben :) özelden msj atsana abi sizin evin telini bana yigiti ararrım ben.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.