Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Ankara'da genelde hangi günler (cumartesi, pazar ?) ve nerede arabalarınızı kullanıyorsunuz? Geçenlerde hipodruma gittim kimse yoktu bende tek başıma 1-2 saat kullandım arabamı. inanın bana tek başına sürmek çok sıkıcı oluyor. Üstüne bi de salıncak kırdım :( hepten dumur oldum. Uzun süre sürmeyince kullanmasını unutuyomuş insan :D Hoş onardım ama yenisini alsam daha iyi olur. Elinde Kyosho GP10 ön salınıcak olan var mı? Yada nereden bulabileceğimi biline var mı? Varsa beni bilgilendirirse çok memnun olurum!
Görüşmek üzere...
denizfeneri
13-12-2004, 10:37
Ankara'da sıkça gittiğimiz iki pist var. Aslında üçtü ama biri kapandı. Biri gölbaşında, oldukça büyük ve asfalt zemini var. Son derece zevkli bir pist ama kış geldiği için artık gitmiyoruz. Normalde hafta sonlan hep oradayız. İkincisi ise Ansera'da. Kapalı pis ve halı zeminli. Ancak orası sadece elektirikli arabalar için. Hipodrum'da kullanacak birilerini bulman zor olur. Dümdüz bir zemin olduğu için pekte zevkli değil. Üstelik zemin tehlikeli demir parçaları ile dolu. Pist çok daha keyifli oluyor. Hemen hemen her hafta sonu Ansera'dayız. Haberin olsun...
Ansera'ya ben hiç gitmedim! Sanırım bir iş merkezi. Çankaya'da mı? Tam adresi verbilirmisin? Orda başınıza toplanan olmuyormu? Ben bir kere İstanbul'da Göztepe'de bir belediye parkında kullandım arabamı, parkdaki herkese show yapmış gibi oldum. İlgili ilgisiz herkes toplandı başıma. İnsan rahatsız oluyor yaw. Bilirsin, ilginç sorular geliyo :D
omer_yildir
13-12-2004, 14:34
ansera alısverıs merkezı cok sakın bır yer her hafta sonu ordayız 2 haftaya bır yarıslar duzenlenıyor cok zevklı gecıyor..oyle kımse basına felan toplanmıyor..sadece elektrıklı kullanabılıyorsunuz..adres ıse www.yavruoyuncak.com dan ana sayfadan alabılırsınız:)
!Amorfy.BaRoS+
13-12-2004, 16:26
Omer yapıyoruz dimi yılbaşına dogru iyi bir buluşma ? O zmnan gp10 filanm da gelirsin bide bu her iki hafata da bir tarihine rastlıyormu yılbası haftasının oldugu zaman( turkcem çOk kotu) ???
denizfeneri
13-12-2004, 19:25
Güzel olur kendi aramızda yaparız bir şeyler. Bizim yeni tz motorlarda gelmiş olur o zamana kadar. Belki katılım bile olur. Neyse konuyu dağıtmayalım...
Ama bende elektrikli yok ki. Benzinli kullansam ben olmaz mı?
Ama bende elektrikli yok ki. Benzinli kullansam ben olmaz mı?
Ansera pisti kapalı olduğundan dolayı benzinli araçları kullanmak yasak. Ama Anseranın önünde boş bir otopark varki burada kullanabilirsin.
mrserhan
14-12-2004, 16:40
Portakal ciceği vadisi nde , atakulenin alttarafına kalıyo
Ansera pisti kapalı olduğundan dolayı benzinli araçları kullanmak yasak. Ama Anseranın önünde boş bir otopark varki burada kullanabilirsin.
Hadiya? Otoparkda başka benzinli kullananlarda olurmu ki?
Bazen. De genelde olmuyor. Sözleşip ayarlamam gerek insanları.
Hadiya? Otoparkda başka benzinli kullananlarda olurmu ki?
o otoparkta çarpmadığım araba kalmamıştı :)
bu yerin tam adresini alabilrmiyim mümkünse haftaya gelip sizi seredip bi iki sey kapmak isterim .sürmeyi ogrenince sizinle yarısmaktan mutluluk duyarım
portakal çiçeği denen bir yer var cadde bu. orda bir alışveriş merkezi var zaten görmemen imkansız orası. gitmek için.. çetin emeçten tunalı istikametine doğru gidiyorsun hoşdereye girmeden köprü altından devam,köprüyü geçtikten sonraki ilk ışıklardan sağa dön taksi durağı falan var. yada çankaya lisesinin yanından hoşdereye bir sokak çıkar ordan aşşa incen en kolay böyle bulursun.
bu anserada en yakın yarıs nezaman arıca adres icin cok tesekkurler
yarışları bilmiyorum ,yiğit e falan sor onlar ayarlıyor o işleri.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.