Orijinalini görmek için tıklayınız : SİparİŞİm GelmİŞŞŞ!!!
Arkadaşlar sonunda siparişim gelmiş 2 koli jaline biri 500gr diğeri 5500 gr toplam 6 kilo gelmiş sanırım 2*20 milyon ödetecekler bakalım benim gümrük maceram nasıl geçecek gelince anlatırım bu arada bugün tam 10 gün olmuştu yani tam 10 günde geliyor siparişlerimiz hadi hayırlısı olsun :)
ilkerkirmizi
13-05-2004, 14:33
Arkadaşlar sonunda siparişim gelmiş 2 koli jaline biri 500gr diğeri 5500 gr toplam 6 kilo gelmiş sanırım 2*20 milyon ödetecekler bakalım benim gümrük maceram nasıl geçecek gelince anlatırım bu arada bugün tam 10 gün olmuştu yani tam 10 günde geliyor siparişlerimiz hadi hayırlısı olsun :)
hayırlı olsun hasan, sonunda kavustun arabana, tekrar hayırlı olsun.Kazasız kırımsız zevkli ve başarılı sürüşlerde, yarışlarda kullanman dileğiyle...
Teşekkürler ilker daha gidip almadım yarın gidip almayı düşünüyorum.
hadi hayırlı olsun hasan inşallah pek bi problem yaşamazsın gümrükte.. baktım mesajı 2 de atmışsın.. ben olsaydım gidip almıştım arabamı :D :D
çalışıyorum ya işteydim yarın izin alıp almayı düşünüyorum :) kaç ta açıyor acaba bu gümrük kaça kadar açıktır? öğlen paydosları ne zaman :)
08:30 da açıyorlar
öğle tatili 12:00-12:30 arası
16:30'da kapanıyor.
Tabi bu istanbul için ama tahminen orada da öyledir.
Unuttum;
Hadi geçmiş olsun. Hayırlı olsun tekrar
Çok girdik birbirimize ama arabayı alıp iki gazladıktan sonra anlayacaksın sen de beni :)
:) saol wolf sizin sayenizde iyi bir araba aldığıma inanıyorum bugün gidicem almaya...Aldıktan sonra yazarım başımdan geçenleri.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.