PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Buluşma Var

YoL_GezeR
15-12-2004, 10:24
Konuyu başka bir başlık altında devam ediyoruz. Kurban bayramında buluşuyoruz. Günü belli değil. Belli olunca yazılacaktır....
timur_polat (timur polat)
lord (okan oturak)
FATİH_ÖZ (Fatih öz)
Abdus (Abdüssamet üstüner)
YoL_GezeR (Gürkan ÖZ)
Yolcu (Onur KAYA)
Gizemli_Yolcu (Emre ŞAHİN)

YoL_GezeR
15-12-2004, 12:15
Buluşma bayramın 3. Günüdür. Yer Sakarya-Hendek Mekan: Sönmez Net&Cafe&Müzikhol

cepcity
15-12-2004, 21:49
bende yalovadan gelmek isterim ama sonra nasıl dönecem ve ansıl gelecem bilemiyorum :)

Gizemli_Yolcu
16-12-2004, 13:00
Benimde isim yazılmış. Bende geleceğim büyük bir ihtimal antalyadan :) Ben Gürkana sorarım bir cevap yazarım. O bu sıralar girmiyor. Bazı olaylardan dolayı. Zaten imzasındada belirtmiş. Çok güzel bir buluşma olacak konuştuğumuza göre. Mangal, canlı müzik falan filan yazmamayım başkada süpriz olsun :)

Gizemli_Yolcu
16-12-2004, 18:44
Gelmek istersen söyle olacakmış. Yalovadan hendeke direk araba varmı bir bak yoksa eğer adapazarına gel zaten terminalde indirmiş araç terminalden ise hendek arabalarını sorarak hendek arabalarını bulursun sonrası zaten kolay. Seni hendek'te karşılarlarmış...Başka sorun varsa gürkana sorabilirsin. Telefonu yazıyor. Geleceksen ismini ekle ok? ;)

cepcity
16-12-2004, 19:31
neyse ben yazmıyım adımıda kesin olursa bi araştırıyım öle yazarım belki

YoL_GezeR
04-01-2005, 13:15
Buluşma ile ilgili yarıntılar ;
Bayramın 3. gübü Saat 11:30 da sönmez net& cefede buluşulacak. Saat 13:00 gibi taksilerle hendek'te mesire alanı var orada mangal yapacağız. Tabi sadece mangalla kalmayacak. Futbol da oynayacağız. İşte eğlendikten sonra tekrar sönmez cafeye ineceğiz. Canlı müzik var bu partiye katılacağız. Tabi bunlardan hariç hendek turu yapacağız. Hep birlikte hobbyrc ye bağlanacağız :) Buluşma 22 gibi biter herhalde gelmek isteyenler varsa başımızın üstünde yeri var. Kısaca değindim daha neler var neler...