Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhebalar Arkadaşlar
ELCİK__MUR@T
15-12-2004, 17:15
Adım Murat izmirde oturuyrum.Bu RC olayı benide sardı gidip NİKKO 1/14 Clio aldım profosyenel deil ama yinede iyi gidiyor.Gerçi şimdi modifiye yapılıyor..Ben www.egetuning.com (http://www.egetuning.com) üyesiyim..Sitemizin cuma günü Balcova MİGROS da RC toplantısı vardır ilgilenen arkadaşları bekleriz..:ımmm: :ımmm: :ımmm:
http://www.fotobas.com/sendbinary.asp?path=D:\\webroot\users/3629/Resim0520.jpg&Width=640
hangi cuma bu cuma mı.. bide yaş grubu kaç.. benmde izmirdenim.. hatta burdan 5 kişiydik senle beraber 6 olduk.. İZMİR RC CİLER ÇOĞALIYOR :):):):):):).. bide izmirde nerdesin..
Hoşgeldin, bu arada Clio'da bayağı güzelmiş hani, güle güle kullan...
ELCİK__MUR@T
15-12-2004, 17:33
Ben Narlıderede oturuyorum.Narlıderede Dükkanım var..17-12-2004 tarihinde Balcova migros da toplanıyoruz..Saat 8de..Ayrıntılı bilgi için www.egetuning.com (http://www.egetuning.com) adresinden ögrenebilirsiniz..
ELCİK__MUR@T
15-12-2004, 17:34
Ayrıca yaş grubumuzda 18 başlıyor 30 a kadar rc severlerimiz var..
ok.. ne dükkanın var narlıdere de ben de güzelbahçe de oturuyorum.. olee senle görüşelim bi ara ne dükkanın var onu söylesene..
ben biraz küçüğüm ama sorun olmaz herhalde.. yaş 13 e geldi.. ama narlıderede sahilevlerinde cguckan nickli can arkadaşlı birisi daha var ondada t-maxx var off-road bilirsin saten..
ELCİK__MUR@T
15-12-2004, 17:46
Narlıderede ELCİK KUYUMCULUK var..Benimdir..Herzaman beklerim..
iyi.. bide sizde hiç gp araba varmı..
İzmirlilere selam. Bende izmirliyim. fakat şuan eski,şehir osmangazi üniv.de mak. müh okuyorum. cuma orada olup sizinle takılmak çok iyi olurdu.
le-bron_mc
16-12-2004, 12:13
bız Eskısehır'deyız ıstersen bıze takıl okadar kalabalık degılız ama :)
penguen çok önemli diil.. mayısa hazirana kadar herkes rc sini alsın hayırlısıyla da ondan sonrakilere de katılırsın.. zaten daha çok az kişide gp rc var hatta 1 kişide oda zaten şu anda only t-maxx adlı başlık altında yayınlanıyor..
:eyweyw:
ben zipzaps kullanıyorum. asıl ilgi alanım olan statik modellerden (die-cast) yavaş yavaş rc başıyorum. ama bilmiyorum. küçükler daha çok ilgimi çekiyor. belki bir gün büyüğede başlarız. bu arada izmirli ve eskişehirli zipzapsçılara duyrulur: artık bende zipzapsım ile yarışmak istiyorum. gerçi bu bizim açımızdan biraz zor olacak. çünkü aynı frekanslı modellerde kontrol karışması sıkıntısı var. bu konuda yardım edebileceklere duyrulur!
:ıggcck:
100kmh2sn
17-12-2004, 09:47
Murat ailemize hoşgeldin,
sizin forumdaki arkadaşlarla bizim HobbyRC izmir grubunu bi buluştursak çok iyi olacak.
ELCİK__MUR@T
17-12-2004, 10:20
O sorun deil..Bizim arkadaşlarımız sıcak kanlıdır..Girdimi hemen alışıp kaynasırız..Bu gün toplantımız var ben orda konuşurum..
HOşgeldin bende narlıderede oturuyorum. Bugün gelmek isterdim ama biraz hastayım başka bir gün inşallah. Öyle rc buluşması olduğunda izmir başlığına yazarsan seviniriz.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.