Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi motoru Alamalıyım ?
!Amorfy.BaRoS+
13-05-2004, 17:58
Selamlar arabamın motor omrunun bıttıgını sanıyorum.araba groupner buggy acaba 21 lık ten 15 lıge gecmelımıyım yada tekrar 21 os rg mı almalıyım.ama pullsatarları cok kotu cıkıyor.towerdan bana lınk verırsenız sevınırım cunku cok kararsızım :)
!Amorfy.BaRoS+
15-05-2004, 20:44
Evet 1/8 Groupner buggy
O zaman 21lik motor alicaksin.Ben olsaam sayet motordan memnunsam yeni motor almaktansa piston gomlek alirim(towerda 66 dolar) ve yeni motora yatirim yapmaktan kacinirim.
!Amorfy.BaRoS+
15-05-2004, 20:59
Abi sorun ne biliyomusun Motor calıasmıyo .Neresinde sorun var Bilmiyorum.Krank Fılan mı kırldı Bılmıyorum.Neler Olabilir.
Motoru acip baktinmi nolduguna?
!Amorfy.BaRoS+
15-05-2004, 21:06
Bişey gozukmuyo Bide BAya Turpap lı denedik ama Calımadı Egsoz cıkardık calıstı sımdı egsozsuzda calısmıyo
Ben OS tan yanayim genelde sebebide su; kullanimi rahat,kaliteli,parcasi dunyanin her yerinde bulunabiliyor,ayarlamasi zor diil.Bir cok baska motor markasinda en onem problem parca bulunmuyor.
!Amorfy.BaRoS+
15-05-2004, 21:09
Abi bende Ucakta enya arabada os maxdan sasmıyorum da Iste yeni motor alıncalk gibi
Cunku
Motoru cevırdıgımde elle BIr Zorlanma Yok .
!Amorfy.BaRoS+
15-05-2004, 21:27
Cem Baksana Bir sence hangisi tercih edimeli ?
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXBHL3&P=0
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXLU03&P=0
Bu manyak zaten http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXBN19&P=0
Buna param yetmez :)
GRONHOLM
15-05-2004, 22:44
motor blogunuzda catlak yoksa yada krank falan kirik degilse olayi piston-gomlek degistirerek cozmenizi oneririm.yeni motor almaniza gerek yok bence.mesela ben turkiye sampiyonasi yarislarinda her yaristan once piston-gomlek yenilerdim.
yinede yakinlarinizda motordan anlayan birine gosterin motorunuzu ve sorunu anlamaya calisin oncelikle..
onur eger motorm alıcaksan bence o ofna yı al olm birazdaha sabret onu al derim msn e girsene bekliom yoksun.
bence O.S. 15 CV-RX modelini al . 1.2 beygir . devri'de gayet iyi . zaten off-road araçları için düşünülerek üretilmiş bir motor..
Senin arabaya 21likten kucuk motor takmak anlamsiz cunki alet 1/8 zaten performans alamazsin hicbir sekilde.Bence git OS rg x i al hemde eski motorunu yedek parca olarak kullanirsin.Ofna nin motoruna gelince parca bulmak kolay diil(piston gomlek) gordugun gibi towerdada yok zaten
!Amorfy.BaRoS+
16-05-2004, 13:24
Abi bende ona Dikkat ettim.Ama Abi sorun 21 lik motorların devamlı Pullstarterini koparması Roto starta Benım arabada gecilmiyor.
landjump
16-05-2004, 14:16
onur biliyorsun bende de OS RG var pullstartı towerda var bu motorun ve fiyatı yaklaşık 20 usd.
O zaman ayni motorun pullstartsizini alican ve yanindada starter box alicaksin
!Amorfy.BaRoS+
16-05-2004, 15:14
Abi biliyorum ama Motor Da Gidik gibi Yani bitmiş motorun omru Sonucta araban Cok guzel saglam sence ona yenı motor gitmez mi onu fılan cok hos landjump !!!:)
Cem Starter box Uymuyor.Landjump uyar mı starter box benım arabaya :) Bende Bisey Bilmiyorum ya :P
Ne demek uyarmi tabiiki uyar starter box motora takilan parca diilki .Sadece motoru calistirmaya yariyor,ucaklari calistirdigin starterin bir tipi
!Amorfy.BaRoS+
16-05-2004, 16:37
Abi biliyorum da bu starter box Donen Olayı varya nereye surtuyo Biraz anlatırsan sevinirim.
landjump
18-05-2004, 09:37
starterbox için daha büyük bir flywheel eklemen gerek motora. Hiç uğraşma bana kalırsa sadece pullstart al.
!Amorfy.BaRoS+
18-05-2004, 09:38
Olmaz Cunku pullsatart mılıne makara taktım Ben ucak starterını Taktım kayıs war arasında ama Motor calısmıyo :) Yanı Eskısınden daha ıyı Dondurme war ama Motor calısmıyo :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.