Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankarada heli kullanmayı öğretecek varmı
Anakara heli kullanmayı ayar yapmayı hem öğretecek hemde bu güzel hobi için arkadaş olacak varsa yazsın lütfen tek başına kırmanın bile zevki cıkmıyo :)
bende bu konuda yardım istiorm.. sanıırım bunu tek başıma öğrenmem biraz zor ve masraflı olacak bu gün ilk kırımımı yaşadım.. çok az bi masrafım olacak ama kırım kırımdır.. yardım edecek bir arkadaş çok iyi olurdu..
xander1977
06-08-2008, 00:59
arkadaşlar ben de sıraya gireyim
bana şimdiden 4 kanal bir helikopter çok pahalıya patladı bile :)
memo_r/c
18-09-2008, 19:57
acemiyim benzinli heli aldım yeni haftasonları müsait oluyorum biyerlerde buluşma olmuyo ankarada pek herkez kendi başına yapıyo bu işi ama bi buluşma olursa katılmak isterim
savage_ss_4.6
20-09-2008, 01:53
ben lama v3 aldım, rahat kullanılıyor da sıkıntı tek başına zevki çıkmıyor, gerçi millet başına toplanınca da heliyi kontrolden çıkartıp çozukların üzerine doğru çakabiliyorum (kasti değil, kasti olarak helime zarar vermem... ama insanlar umrumda değil :D:D psikoloğa gitmem lazım...) sonuç olarak bence hafta sonları bir yerlerde buluşup beraber uçuralım derim
arkadaslar bende ankaradayım,6aydır ugrasıyorum heli ile ucus tecrubem pek yok ama tecrubeli hissediyorum kendimi artık ayarlarda :D çünkü forumdaki bircok problemi yasadım nerdeyse..yardımcı olabilirsem sevinirim...ama ayın 20sinden sonra olabilir cunku sınawlarım baslıyoooooooo :((
blackboard
10-11-2008, 21:50
Arkadaşlar Ankara ekibi olarak cumartesi günleri hava güzel olursa gölbaşında buluşma sahamız var.Rc uçak bölümünde "Ankara Ekibi" adlı konu var.Oradan takip edebilirsiniz.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.