Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Zamanlı Patlar motor RODAJ 'ı
2 zamanlı patlar motor rodajı hakkında herkesin genel bir bilgisi var. Fakat 4 zamanlıda aynı yöntem mi kullanılır? Fark varsa nedir? Konuyu bilen arkadaşların dikkat edilmesi gerekli hususları yazmaları ilk defa 4 zamanlı motor kullanacaklara yardımcı olacaktır...
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...
Cem bey, patlar motor rodajı konusunda tecrübeli değilim ancak gördüğüm kadarıyla 4 zamanlılarda rodaj kesinlikle farklı. Ayrıca motorun kendi kullanım klavuzunda yazıldığı şekilde rodaj yapmak en iyisi.
4 zamanlılar konusunda genel geçer kurallar varsa, bilen arkadaşlar buraya yazacaktır. Hayırlı olsun tekrar:).
Sizin 0.61 ASP 4 zamanlı için kullanım klavuzu aradım ama bulamadım. Magnum için de bir bilgi bulamadım. Aşağıdaki linklerden birinde zengin ayarla yarım gazda bir süre çalıştırmışlar.
http://www.justengines.unseen.org/ASP91sr.htm
http://www.justengines.unseen.org/ASP91FSr.htm
Ben 4 zamanlı OS klavuzunda yazan yöntemi anlatayım sanki daha güvenilir gibi geldi.
Motoru zengin karışımda çalıştırıp tam gaza getirdikten sonra 45 saniye kadar bekleniyor.
sonra tamgaz ayar vidası kısılarak (çok fazla değil) 10 saniye kadar yüksek devirde çalıştırılıyor sonra vida gevşetilip 10 saniye zengin ayarda ve düşük devirde çalıştırılıyor. Bu işlemler hep tamgazda yapılıyor. Bu açıp sıkma işlemi depo boşalana kadar tekrar ediliyor. İkinci depo da aynı şekilde bitiriliyor. Sonra uçuşa hazır diyor. Ben 3. bir depoyu daha zengin fakir arası bir ayarda yarım gaz tam gaz arası oynayarak bitirmeyi ve daha sonra havalanmayı öneriyorum.
Bazıları ayar vidasını kısıp bir süre çalıştırdıktan sonra gevşetip motorun ısısının düştüğünü gör sonra tekrar sık diyorlar. Ben egzoz çıkışına yağın yapışacağı bir şey koydum ve yağın zangin ayarda beyaz kısık ayarda grimsi olmasına da dikkat ettim. Vidayı sıkınca 10 saniye geçmeden yağ rengi koyulaşırsa hemen gevşettim. Ama asla siyah yanmış yağ çıkacak kadar kısmadım.
Motor rodajında biliyorsunuz pervane önemli. büyük ya da küçük pervane olmamalı. Bir de bu 4 zamanlı motorlarda vidalar çok hassas ( OS öyle). Havalanmadan önce motorun ayarlarında en ufak bir bozukluk özellikle ilk uçuşta kesinlikle motor durmasına neden olur. 10-15 depo bitene kadar her seferinde motor ayarlarının doğruluğunu kontrol etmek lazım. Özellikle rölanti ayar vidasını üşenmeden doğru bir şekilde ayarlamak lazım.
İsterseniz rölanti ayar vidası ile ilgili de birşeyler yazayım.
İsterseniz rölanti ayar vidası ile ilgili de birşeyler yazayım.
Evet lütfen yazın...:)
rölanti ayar vidası yeni tip olan bir çok karbüratörde var. gaz telinin bağlandığı kolun merkezinde bulunuyor ve ucuna bağlı iğne gazı kapatınca içeri doğru girerek fazla yakıt gelmesini engelliyor. Hatta çok sıkarsanız iğne karşıya dayanarak hava giriş açıklığının kapanmasına engel olur. Yarım gazdan daha düşük ayarda görev yapıyor. Yani yarım gaz ve altındayken tam gaz ayar vidasını ayarlamak ve yarım gazın üstündeyken rölanti ayar vidasını ayarlamak anlamsız.
Ayar yaparken motorun rölantide uzun süre düzgün çalışması ani gaz vermelerde sorunsuz devirlenmesini sağlamak lazım. Bu vida fazla açıksa motor bir süre sonra boğulup rölantide stop eder, boğulmasını beklemeden gaz verirseniz egzozdan bol duman atarak ve karbüratör ağzından yakıt damlaları saçarak düzensiz bir şekilde devirlenmeye çalışır. Çok kısıksa bir süre sonra stop eder veya genellikle gaz verince stop eder. Bu ayarı yapmadan önce tam gaz ayarını yapmak lazım. Sonrasında da tekrar kontrol etmekte yarar var.
Genellikle motorların kullanım klavuzunda gaz kapalıyken sonuna kadar sıkın (sakın zorlamayın) sonra 2-3 tur gibi modele göre değişen turlarda gevşetin diye yazar. Ben yeni bir motoru çalıştırıp önce tam gaz ayarı yapacağım zaman çalışmakta sorun çıkarırsa rölanti vidasını 1 tur kadar açarak deniyorum. Çoğunlukla fabrikadan ayarlı gelir hiç ellemeyin derler. Bu ayar gerçekten motoru ilk çalıştırmada sorun çıkarmaz ancak bulunduğunuz rakım ve kullandığınız yakıt farklı olduğundan en iyi ayar yapmak için biraz kurcalamak lazım. Sürekli yapılması gereken bir ayar değil ama yazın yaptığınız ayarla kışın uçarken sorun yaşayabilirsiniz. Yakıt değiştirince, mevsim değişince ayarlamak doğru olur. Ayar yaparken eliniz pervaneye çok yakın olacak o yüzden vidaya uygun ince uçlu uzun bir tornavida kullanmak emniyetli olur.
Yaklaşık 3 tur kadar açarak veya çalışan haline dokunmadan motoru çalıştırın. zaten tam gaz ayarını yapmış olduğunuz için çalıştırmada sorun çekmeyeceksiniz. Yavaşça kısın devrin arttığını farkedeceksiniz. Yüksek devire ulaştığınız yerde durun. Bırakın bir süre öyle çalışsın. Önceki ayardan kalan fazla ya da az yakıt bitsin yeni ayar devreye girsin. Bir dakikalık bir süre yeterli olur. Motor boğularak stop ederse çalıştırıp biraz kısın. Her hareket başlangıçta çeyrek tur olmalı daha sonra hassas ayar için daha az çevirmeniz gerekir. Motor stop etmezse yeterince çalışmışsa aniden gaz verin. Düzgün birşekilde hızlanıyorsa sorun yok son bir test daha yapmak lazım onu en son yazacağım. Öksürerek, beyaz duman çıkararak ve karbüratör ağzından yakıt sıçratarak hızlanıyor veya stop ediyorsa vidayı kısın. Tekleyerek hemen stop ediyorsa vidayı açın. Her değişiklikten sonra biraz oyalanın etraftakilerle konuşun motorun yeni ayara alışmasını bekleyin. Bu şekilde çok ufak oynamalarla motorun hızlanmasını teklemesiz stop etmesiz bir hale getirdiyseniz. Son bir kontrol daha yararlı olacaktır. Rölantide çalışırken karbüratöre yakıt getiren hortumu sıkın. Normalde yakıt gelişi durduğu için düzgün bir şekilde stop edecektir. Eğer zengin ayarlanmışsa önce devir belirgin bir şekilde artar motor kendine gelir sonra stop eder. Bu durumda biraz daha kısıp hortumu sıkıştırmayı tekrar denek gerekir. Bu sıkıp gevşetmeler artık 1/16 turluk aralıklarla yapılmalı. Her ayardan sonra önce tamgaza geçişin sorunsuz olduğunu görmek lazım. vidayı sıkıp gevşetirken barreli tutan vida yatağının biraz bol olması durumunda tornavidayı dokunur dokunmaz stop edebilir. Sürekli çalıştırma derdinden kurtulmak için gazı biraz açarak ayar yapmak ve tornavidayı fazla bastırmamak stop etmeyi önler.
Rölanti vidasını ayarlarken işin sırrı acele etmemekte yatıyor.
Bu arada aklıma geldi. Rodaj ile ilgili farklı kişilerin uygulamaları var. Mesela zengin ayarda tam gaz verip peşpeşe iki depo bitirenler var. Sanırım motorun aşırı ısınmadığını kontrol ederek yapıyorlardır.
Son olarak okuduğum ve beni fıtık eden HB motor klavuzunda ise fazla bilgi yok ama bol çelişki var. Bir yerde rodaj 1-2 saat sürer diyor bir yerde 30 dakika diyor. Yüksek hız iğne vidasıyla hiç oynamadan tam gazda 5 dakika sonra gazı kısıp 1 dakika çalıştır demiş. Bir başka yerde 5 dakikadan uzun çalıştırma demiş. Hatta tavsiye edilen bir yöntem de havadayken rodaj diye not düşmüş. Benim aklıma yatmadı.
Özetle rodaj işine zengin ayarda başlanmalı, rodajın sonuna doğru yüksek hız ayar vidası kısılarak daha yüksek devirlere ulaşması sağlanmalı. Rodajı gaz tam açıkken yapmalı motorun aşırı ısınmasına müsaade etmemeli ve stop etmelerde ya da depo bittiğinde motor soğuduktan sonra çalıştırmalı. Yağ oranı %20 den az olmamalı, nitro oranı ise düşük olmalı. 3-5 litre yakıt bitene kadar motoru aşırı zorlayacak şekilde uçmamalı ve stop etme riskinin yüksek olduğu unutulmamalı.
Hatta tavsiye edilen bir yöntem de havadayken rodaj diye not düşmüş. Benim aklıma yatmadı.
Bu tam benlik bir yöntem işte..:D
Bu gün sünnet , yarın deniz.......... gibi bişey.:P
Bu tam benlik bir yöntem işte..:D
Bu gün sünnet , yarın deniz.......... gibi bişey.:P
Hani denizi sevmiyordunuz :)
Hani denizi sevmiyordunuz :)
Terzi söküğünü dikemez misali.. Deniz benim için iş maalesef pek tadını çıkaramıyoruz , zaman da olmuyor ki , müşterilerle uğraşmaktan:P
Terzi söküğünü dikemez misali.. Deniz benim için iş maalesef pek tadını çıkaramıyoruz , zaman da olmuyor ki , müşterilerle uğraşmaktan:P
Eniyisi pilotluk. İşten dönünce alanın bi kenarında 2 sorti Rc uçurup evin yolunu tutmak lazım.
Eniyisi pilotluk. İşten dönünce alanın bi kenarında 2 sorti Rc uçurup evin yolunu tutmak lazım.
25 sene önce 3,500.- USD yi bir araya getiremedik ki... Kurslara bile yazılmıştım.
Serserilik tarafım ağır basıp çantayı kapıp gemiye gittim.... O günden beri de denizdeyim işte....
25 sene önce 3,500.- USD yi bir araya getiremedik ki... Kurslara bile yazılmıştım.
Serserilik tarafım ağır basıp çantayı kapıp gemiye gittim.... O günden beri de denizdeyim işte....
Siz yine seçim yapma şansını yakalamışsınız. O zaman kim nereyi tutturursa nimet bulmuş gibi yapışıyordu. Hala da pek değişen birşey yok aslında. Hayata yeni başlayacak biri için 3,500 USD o zaman iyi paraydı. Şimdi liselere girmek için dershanelere ödenen para oldu. Yani artık o parayı bulsalar bile iş zor.
Yaw konu başlığı ''4 Zamanlı Patlar motor RODAJ 'ı'' Bu devirde rodajmı kalmış? :D
Takacan brushless basacan gaza, alet gidecek. Rodaj neyin hakgetire..
Zamanınızı harcamayın arkadaşlar teknolojiye ayak uydurun. Bütün patlarlı motorlarınızın gücünü karşılayacak bir firçasız vardır elbette.. Yaşam çok kısa rodajla neyin zaman harcamayın.:D:D:D
Yaw konu başlığı ''4 Zamanlı Patlar motor RODAJ 'ı'' Bu devirde rodajmı kalmış? :D
Takacan brushless basacan gaza, alet gidecek. Rodaj neyin hakgetire..
Zamanınızı harcamayın arkadaşlar teknolojiye ayak uydurun. Bütün patlarlı motorlarınızın gücünü karşılayacak bir firçasız vardır elbette.. Yaşam çok kısa rodajla neyin zaman harcamayın.:D:D:D
Aşağıda atölyede çalışırken sizin yazılar aklıma geliyor. Tak gitsin yeni motoru mezara mı götüreceksin deyip gıcır gıcır motoru çıkarıveriyorum kutudan. Ama artık sıra bizde. Cem beyin 4 zamanlı motorunun sesini bir dinleyin sonra sizi de patlarlıya döndüreceğiz. Herkes hayatında en az bir rodaj yapmalı derim. :)
Yakıtın kokusu üstünüze sinmeli sonra da ister fırçayla ister fırçasız devam edilebilir.
ister fırçayla ister fırçasız devam edilebilir.
Fırçasız olmaz zaten :D
Aşağıda atölyede çalışırken sizin yazılar aklıma geliyor. Tak gitsin yeni motoru mezara mı götüreceksin deyip gıcır gıcır motoru çıkarıveriyorum kutudan. Ama artık sıra bizde. Cem beyin 4 zamanlı motorunun sesini bir dinleyin sonra sizi de patlarlıya döndüreceğiz. Herkes hayatında en az bir rodaj yapmalı derim. :)
Yakıtın kokusu üstünüze sinmeli sonra da ister fırçayla ister fırçasız devam edilebilir.
Metincim. Zamanında motosiklet motoruda, araba motoruda rodajını yaptık ama o zamanlar 1960 lı 70 li yıllardı...Artık millet rodaj istemeyen motorlar yapıyor..
Eksoz koklamaktan benzin içmekten gına geldi...
Hele hele şu nitrolu motorların pisliğini temizlemek.:(:(:(
Bide ele avuca gelmez, zaptı raptı zor haylaz şeylerdir. O yüzden hepsinin gücünü karşılayacak bir firçasız vardır derken sanırım ben artık zorluklardan kaçıyorum..:D:D
Patlarlılar kutuların içinde sonsuz uykularında.:)
Atöleyem olsa ve teknik zorlukların kolay aşılacağını bilsem kendime 50-60 kw gücü olan fırçasız sistemli gerçek bir araba yapacam. Ama memleketin durumu malum. patlarlılar çoktan bittide petrol tröstleri bitmesine izin vermiyor..
Rodajmış.:D:D:D:D:D
Fazla ciddiye almayın. Maksat muhabbete katılmaktı.:)
Fırçasız motorda tazyik hortumu yok değil mi :)
Bu aralar derdim bu. İşler karışıyor benim cephede.
Araba dediniz de aklıma geldi. Geçen sene vedalaştığım patlar motorlunun resmini koyayım dedim. Yenisi sadece 6 silindir olduğundan resmini koymadım. Utandırıyor :)
Valla patlar motorlardan uzaklaşma ta geçen sene başladı. İçim kan ağlaya ağlaya Karaoğlanı elden cıkardım :(
Elektriklisi çıkana kadar da bekleyecem.
Ben hala vedalaşamadım. Zaten vedalaşmaya da kıyamam. Eşim kullanıyor.:D
Valla patlar motorlardan uzaklaşma ta geçen sene başladı. İçim kan ağlaya ağlaya Karaoğlanı elden cıkardım :(
Elektriklisi çıkana kadar da bekleyecem.
Yazık olmuş arazi araçları arasında süspansiyonu en iyi olanlardan biridir bu.
Artık Grand Cherokee 5.2 yakışır size. Boş verin elektriği :)
Ben hala vedalaşamadım. Zaten vedalaşmaya da kıyamam. Eşim kullanıyor.:D
Resimlerde arkada görüp duruyordum. Vito ile akraba olduğundan sizin olduğunu tahmin etmiştim. Vedalaşsanız bile başka bir araba bunu kesin aratacak. Dolayısyla yazık etmemişsiniz.
Şimdi ister misiniz Egemen ve Gürman beyler de birer Cadillac çıkarsın. Hiç şaşırmam :)
Şimdi ister misiniz Egemen ve Gürman beyler de birer Cadillac çıkarsın. Hiç şaşırmam :)
O zaman pişti olur...:P
O zaman pişti olur...:P
Önce tofaşları atarlar Cadillacları sona bırakırlar
Resimlerde arkada görüp duruyordum. Vito ile akraba olduğundan sizin olduğunu tahmin etmiştim. Vedalaşsanız bile başka bir araba bunu kesin aratacak. Dolayısyla yazık etmemişsiniz.
Atsak atılmaz satsak satılmaz oldu artık:D
Bu konunun , yazarları ile birlikte Araba bölümüne taşınmasını öneriyorum.:D
Onlarda gerçek arabalar olmadığı için RC ile oyalanıyorlar. Bizde de gerçek uçak yok :)
Onlarda gerçek arabalar olmadığı için RC ile oyalanıyorlar. Bizde de gerçek uçak yok :)
Onlardaki neyse de bizde iyi ki gerçek uçak yok.!
Kırım videoları başlığı sadece bizde var..:P
Onlardaki neyse de bizde iyi ki gerçek uçak yok.!
Kırım videoları başlığı sadece bizde var..:P
Versinler bize hem kıralım hem filme alalım. Gerekirse uçağın kuyruğuna bağlar hallederiz. :)
herkes patlarlısını koymuş bu konuya...
bende patlatmasam ayıp olur ama maalesef benim patlarlı 1995 ten beri kayıp :(
ASP 61 4 zamanlı motor rodaj işleri.....
Video:http://www.youtube.com/watch?v=Eprsw9yhtVk
herkes patlarlısını koymuş bu konuya...
bende patlatmasam ayıp olur ama maalesef benim patlarlı 1995 ten beri kayıp :(
Bu mesajı şimdi gördüm. Hemen koşup benim arabanın bagajına baktım orada yok :(
Boşver kimdeyse o kıvranıyordur şimdi :)
S.Korkutur
05-02-2008, 20:56
merhaba...
arkadaslar motor rodaji her motor icin gecerlidir...Brushless`lar bile 3-4 pil sonra daha dengeli oluyor.Unutulmamasi gereken bir seyde motorlarin rodaji hangi yakitla yapilmissa onunla devam edilmesi.Scale bir ucak ve guzel bir 4 zamanli...ben sessiz ucamiyorum.Iyi ucuslar...
ASP 61 4 zamanlı motor rodaj işleri.....
Video:http://www.youtube.com/watch?v=Eprsw9yhtVk
Sesi çok hoş. Bu hafta sonu havada videosunu izleyeceğiz galiba, ne dersiniz Cem bey? :)
..Unutulmamasi gereken bir seyde motorlarin rodaji hangi yakitla yapilmissa onunla devam edilmesi...Aramıza hoşgeldiniz diyerek hemen soruma geçiyorum. Önerilen budur mutlaka ama yakıtı değiştirmek zorunda kalıyoruz genellikle. Rodaj ve akabinde 5-10 depodan sonra başka yakıt, hatta nitro yüzdesi daha yüksek farklı marka yakıtla devam edilmesinin motora zararı var mıdır?
Çok kısa olmuş film. Nasıl yaptınız rodajı? sürekli tam gazda çalışmamış gördüğüm kadarıyla.
merhaba...
arkadaslar motor rodaji her motor icin gecerlidir...Brushless`lar bile 3-4 pil sonra daha dengeli oluyor.Unutulmamasi gereken bir seyde motorlarin rodaji hangi yakitla yapilmissa onunla devam edilmesi.Scale bir ucak ve guzel bir 4 zamanli...ben sessiz ucamiyorum.Iyi ucuslar...
İyi uçuş temennisi için teşekkürler:) %5 nitrolu ve THK dan aldığım yerli malı yakıt ile rodaja başladım ve olabildiğince bu yakıtla da devam edeceğim..
Emrah' ın 60 lık ASP 2 zamanlısı ile yan yana rodaj yaptık , 2 zamanlıdan cok daha fazla sesli çalışıyor:D Tıpkı sağı solu kurcalanmış mobilet gibi:P Son depoda ses ve rolantisi sanki daha düzeldi..
Sesi çok hoş. Bu hafta sonu havada videosunu izleyeceğiz galiba, ne dersiniz Cem bey? :)
Modelin eksiklerini tamamlayabilirsem ve hava da müsait olur ise ben de çok istiyorum Gürman bey:)
Çok kısa olmuş film. Nasıl yaptınız rodajı? sürekli tam gazda çalışmamış gördüğüm kadarıyla.
Çok fazla filmi uzatmak istemedim , ilk depoyu çeyrek gazda zengin ayarda bitirdim. İkinci depoda yarım gaz ve ara ara zengin-fakir yaparak bitirdim..
Üçüncü depoda yarım ve üstü gazda ara ara da tam gazda ve yine zengin-fakir yaparak bitirdim. Sonraki depolarda yarım gaz ve üstü ince ayarlı (ne fakir ne de çok zengin) devirli devam ettim..
Adım-adım motordaki değişiklikler şöyle oldu:
İlk çalıştığında yakıtı içiyor ve hiç ayar falan tutmuyordu , rolantisi de çok yüksek ve tutarsızdı.
Sonra sonra bunlar gözle görülür şekilde düzelmeye başladı..
Sesi de ilk çalıştığında teneke gibiydi sonlarda daha tok bir egzost sesi çıkmaya başladı. Bu arada bir galon THK %5 nitrolu yakıt bitti. Yerde bir galon daha bitirmeyi düşünüyorum:D
Yarım gaz ve altında yüksek hız ayar vidası etkili olmuyor. Ya düşük hız ayar vidasıyla zengine aldınız ya da o vida zaten zengin ayardaydı. Zaten rodajda rölanti ile hiç uğraşmamak lazım. Motor kendine geldikten sonra ayarlanır. Bir sonraki depoyu tamamen tam gazda zengin fakir yaparak bitirseniz iyi olur.
S.Korkutur
06-02-2008, 10:56
İyi uçuş temennisi için teşekkürler:) %5 nitrolu ve THK dan aldığım yerli malı yakıt ile rodaja başladım ve olabildiğince bu yakıtla da devam edeceğim..
Emrah' ın 60 lık ASP 2 zamanlısı ile yan yana rodaj yaptık , 2 zamanlıdan cok daha fazla sesli çalışıyor:D Tıpkı sağı solu kurcalanmış mobilet gibi:P Son depoda ses ve rolantisi sanki daha düzeldi..
merhaba...İnanın her depoda motorunuzun performansı değişecek.Uygun ve motoru zorlamayan pervaneler ile 4zamanlı motorlar 10 depodan sonra ideal duruma geliyor.Arkadaşımda asp nin en küçük 4 zamanlısı var ve en son gittiğim Manisada fun-fly da hiç bir hata yapmadı.Ben motorlarımın orjinal hava ayarlarını hiç bozmam.Sadece mm. açıp-kapatırım.O da Antalyadaki ayarla Mesela Ankaradaki ayar birbirini tutmadığı için.(rakımla ilgili)Ve zengin bırakırım çünki 4 zamanlı motorlar tork üretmek için yapılmıştır,yakıtı kısıp devir attırmak ömrünü kısaltır.Bu yazdıklarım bana göre en iyi netice aldığım ayarlar.İyi uçuşlar...
S.Korkutur
06-02-2008, 11:10
. Önerilen budur mutlaka ama yakıtı değiştirmek zorunda kalıyoruz genellikle. Rodaj ve akabinde 5-10 depodan sonra başka yakıt, hatta nitro yüzdesi daha yüksek farklı marka yakıtla devam edilmesinin motora zararı var mıdır?[/QUOTE]
Gürman bey bence hata...Ben 50sx ,46fx gibi zeytinyağı ve kolonya karışımı:D ile çalışabilen bu motorlarda bile yakıt hassasiyetini gördüm.Nitro ve marka bağımlılığı yakıt için geçerli bir sebep.Yağlama ve yakıttaki alkol kalitesi çok önemli.Piston ve gömlek arası 0.2mm civarı.Isı ve sürtünme performans kaybını artırıp motorun ömrünü kısaltıyor.Bazen motoru söküp (2 zamanlı)krankın içini kulak pamuğu ile temizliyorum ve siyah bir küf çıkıyor.Antalya nemi etkili oluyor ve performans düşüklüğü ,havada susma,zor çalışma vsvs...
Kaliteli daha doğrusu tutarlı bir yakıt markası önemli.İyi uçuşlar...
Kaliteli yakıt konusunda haklısınız. Üzerinde durduğum asıl konu; rodaj sonrası nitro oranı daha yüksek yakıt kullanımı ile ilgili (farklı marka bile olsa yine kaliteli yakıt olmak kaydıyla). Çünkü bazı motorlarda bu konuda üretici firma sakınca görmüyor.
Örneğin Little Extra'da kullandığım Magnum .15 için: (http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXRLG6&P=ML (http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXRLG6&P=ML))
Glow Fuel: break-in, 15% nitro with at least 18% lubricant content
after break-in, 15 - 30% nitro with at least 18% lubricant content.
.52'lik 4 zamanlı için de benzer şekilde: (http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXAN93&P=ML (http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXAN93&P=ML))
Fuel for Break-In: 10% or Less Nitromethane, 20% or More Castor Oil.
Fuel After Break-In: Up to 15% Nitro, and 16% or More Castor Oil.
S.Korkutur
07-02-2008, 00:44
Kaliteli yakıt konusunda haklısınız. Üzerinde durduğum asıl konu; rodaj sonrası nitro oranı daha yüksek yakıt kullanımı ile ilgili (farklı marka bile olsa yine kaliteli yakıt olmak kaydıyla). Çünkü bazı motorlarda bu konuda üretici firma sakınca görmüyor.
Bu motorlar veya isi buyutelim bu rc pazari dunyadaki insanlarin %12si gibi yuksek bir alici kitlesine hitap ediyor.Ayrica inanin usa`da (en buyuk pazar)buyuk bir cogunluk tamir bakim filan anlamiyor.Onlarin toplum anlayisi kullan at yada ebayda sat...Ve sektorde onlar icin recete yaziyor.Uretici firma motorunu test ederken farkli segmentler vermek zorunda cunki rakip veriyor.Ama sonucunu soylemiyor.Bu bir pazarlama oyunu.Motorsporlarinin icinde biri olarak WRC de dikkat ettigim en onemli konu, motorun ilk rodajindaki yakit anlasmali firmadan aliniyor ve tum sezon o yakit kullaniliyor.(Anlasilan firma antremanda dahil yakit saglayici olarak sezonu tamamliyor)Ve hep ayni orani vermek zorunda kaliyor.
Yineleyeyim bunlar benim tecrubem.Iyi ucuslar
Bir sonraki depoyu tamamen tam gazda zengin fakir yaparak bitirseniz iyi olur.
Bu gün 1 depoyu aynen dediğiniz gibi yaptım...:)
yüksek devirde rahat çalışcak hale gelmezse kalkışta sıkıntı olur.
yüksek devirde rahat çalışcak hale gelmezse kalkışta sıkıntı olur.
Yüksek devirde kesintisiz çalışıyor , zengin karışıma getirince haliyle devir düşüp bolca yakıt buharı egzosttan çıkmaya başlıyor.
Kalkışta ve havada ne yapar? , bakıp göreceğiz artık....:D
Havada gazı kıstığınızda boğulmayacak şekilde ayar yapmak lazım.
Sürekli sabit gazda uçmamakta da yarar var.
arkadaşlar merhaba
4 zamanlı motorlarda genel bağlantı prensipleri nasıl çalışıyor öğrenmek istiyorum saito 82 modelinde depodan çıkan 2 ayrı hattı hangi bölümlere bağlıyoruz. motor üzerinde bir karbüratör bir iğne bir de motor altında bağlantı bölgesi var hangi hat nereye gidiyor öğrenmek istiyorum. (Motor bilgim çok zayıftır kusuruma bakmayın yeni yeni öğreniyorum daha önceden eğitim uçağımda os-46 model 2 zamanlı motor bulunmaktaydı aralarında yapı farklılığı var)
teşekkürler
Saito'nun web sayfasında ayrıntılı bilgi vardı galiba. Bağlantıları normal 2 zamanlılar gibi sadece motorun arkasındaki yere bir silikon hortum takılıp aşağı doğru ucu açık bırakılıyor diye hatırlıyorum. O havalandırma hortumu konusu forumda tartışılmıştı. Yerini hatırlayamadım.
2 zamanlı asp .15 ten sonra geçen hafta HCden yerli piyasanın neredeyse yarı fiyatına asp .91FS aldım.
.15 te kullandığım byron %15 nitro-%18 toplam yağ(80 sentetik+20caa-stor) dan çok memndum.
91 FSde de aynı yakıtı kullanmayı düşünüyorum.
just engine'de 5lik nitro ve 14x6master A. pervane ile 5 dakika çalıştır soğut yöntemini kullanmış.
piyasada araştırınca 4 zamanlı yakıtlarda %15 ten aşağı nitro olmadığını gördüm. yağ oranlarıda hepsinde %18 (80+20). Ancak iki farklı karışım buldum.
birisi morgan-omega toplam yağ%17 (70 sentetik+30castor)
diğeri wildcat YS için toplam yağ%20 (80sentetik+20castor)
rc groupsta biindik büyük markaların yağları arasında kullanımda fark olmadığını yazmışlar.
Bana yağ oranı %20 olduğu için wilcat-YS ve castor oranı %30 olduğu için omega avantajlı gibi görünmüştü.
Ancak Metin Hocamın tarflerine göre, elimdeki byron ve 14x6 Master A. pervaneyi kullanarak rodajı yapmayı düşünüyorum. Uçuştada yine böyle devam edecek gibiyim.
Kafama takılan bir noktada yurt dışı satış sitelerinde, bu motor için 13x8 ve 14x6 pervane öneriliyor. just engine 14x6 yı rodaj için kullanmış, uçuşta ayrı bir pervane önermemiş. rcgroupsta ise 14x6nın .90lık motorlar için uygun olduğunu hatta15x6 bile kullanılabileceğini söylüyorlar.
Elektriklilerden nitrolulara geçen birisi olarak asp .91FS için yakıt ve pervane konusunda tavsiyelerinizi rica ediyorum.
uçağı henüz sipariş geçmedim
luthier76
01-04-2010, 15:21
Yakıt olarak %20 yağ oranlısını kullanmanız daha uygun olur. %15 nitro iyi bir seviye. Ben %20 yağ oranlı %15 nitrolu helikopter yakıtı kullanıyorum.(daha önceden arta kalan) Bittiğinde %20 yağ oranlı bir uçak yakıtı tercih edicem. Rodaj konusu markaya göre biraz değişebiliyor. Örneğin saito için 4000 devirde 10 dakika zengin ayarda çalışması yeterli. Bence byronu yağ oranı açısından kullanmayınız. Ama os manualinde farklı birşey belirtmişse onu bilemiyorum.
Bence de Byron kullanmayın, ben uzun zaman Byron kullandım ve Wildcat'e geçince Byronun yüzüne bile bakmadım. Evet gerçekten de yakıttan yakıta ciddi fark oluyormuş. Wildcat'in motoru koruması ve yağlaması daha iyi.
Örneğin OS wildcat yakıtları içerisindeki kaliteli yağdan dolayı şiddetle tavsiye ediyor.
Örneğin %20 yağ oranı yerine %18 yağ oranlı Wildcat'i kullanabilirsiniz diyor, ama tabi yağının kalitesinden ötürü.
Wildcat'in 4 zamanlı yakıtlarında hintyağı yok, subaplarda karbonlaşma yapmaması için.
Yani benim tavsiyem Wildcat premium extra yada Wildcat 4cycle.
çok çabuk cevapladığınız için teşekkür ederim.
peki pervane konusunda?
luthier76
01-04-2010, 16:33
Ben olsam 14-6 pervane kullanırım. Yani ne çok küçük ne de büyük. Ben genelde verilen pervane değerlerinden ortadakini seçer ilk denemeyi onla yaparım. Memnun değilseniz büyütür veya küçültürsünüz.
luthier76
01-04-2010, 16:39
Çevirebildiği devire bakın. Ben 8000 devirden aşağı çevirebildiği pervaneyi kullanmam mesela. Ama 9500 e çok yakın olmamasına da dikkat ederim.
luthier76
01-04-2010, 16:53
Aslında 8500 - 9500 devir arası iyi değerler bir 4 zamanlı için.
4 zamanlılar için devir ölçer şart çünkü sesinden tam olarak anlayamazsınız deviri.
motor rodajlarında kıdemlimdeki takometriyi alıp kullanıyorum çok faydalı oluyor.
ben genelde motoru uçağa montajlayıp rodajını öyle yapıyordum, bu sefer sehpada rodajlama fikiri ağır basıyor,
yakıtı ve bujiyi alınca rodaja başlıycam, tako sonuçlarını yine sizinle paylaşamayı planlıyorum, işlem sırasında yardımcı bulursam birde küçük video düşünüyorum.
hepinize teşekkür ederim
kırımsız uçuşlar
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.