Orijinalini görmek için tıklayınız : dolandırıcı
ibrahimcay1
24-12-2004, 19:03
Arkadaşlar tryer die bi adam bana elinde güzel 1/7 kepler olduğunu söledi...
bana kep lazım fakat adamın ne olduuunu bilmiyorum...
aranızda ondan alışveriş yapan varmı???
Enforcer
24-12-2004, 19:35
fakat adamın ne olduuunu bilmiyorum...
Adamin ne oldugunu bilmeden nasil Dolandırıcı diye topic acabiliyorsunuz.Cok ilginc....
yigit1905
24-12-2004, 19:49
tryer hangi sitede tanıorum sanki
siz bu arada semih 143, selçuk abados,melih abados,kanka143 gibi isimlerden kaçın benim gibi olmayın
Adamin ne oldugunu bilmeden nasil Dolandırıcı diye topic acabiliyorsunuz.Cok ilginc....
:) hakkaten ya .
hakkatten başlığı görünce " yine miii" dedim yani
biraz dikkatlı lütfen :aaaoovv:
!Amorfy.BaRoS+
24-12-2004, 20:30
Walla yiğit sana borcum var banada takmıştı bu semih zor kurtuldum ama adam dikkatili ÇOK saol :)
denizfeneri
24-12-2004, 20:49
Arkadaşlar tryer die bi adam bana elinde güzel 1/7 kepler olduğunu söledi...
bana kep lazım fakat adamın ne olduuunu bilmiyorum...
aranızda ondan alışveriş yapan varmı???
Bu hiç bir sebep yokken bir insanı zan altında bırakmaktır. Yargısız infazdır. Lütfen bu gibi ithamlardan kaçınalım...
ayrıca din öğretmenimizin dediği gibi de " kötü zanda bulunmak kul hakkına girer ve günahtır".. :D:D..
landjump
25-12-2004, 07:04
dolandırıcının adresını yigite verdık ama cozum buldumu? kendısı bu olayın uzerıne gıtmesse baskaları hıc gıtmez...
yigit1905
25-12-2004, 08:20
bizim ki feda oldu neyse altı üstü 1 sst 1 novak esc 1 futaba magnum kumanda 1 carson 2300 pil 1 tane f360 kep 1 tanede 13*3 trinty o kadarcık yaa
semih,selçuk,melih gibilerinden kaçınalım birde kanka (143 olabilir hepsinde)
sende kafana taktığı şeye bak :D :D :D
ibrahimcay1
07-01-2005, 17:51
beyler sizden bilgi almaya çalışmıstım ben direk herife dolandırıcı demedim ben yeniyim belki siz bilirsiniz demiştim ama gördük.....
İyi de, yeni topic açıp "dolandırıcı" diye başlık kim attı o zaman? Yazdıklarınıza biraz daha dikkat edin lütfen. Ayrıca neyi "gördüğünü" anlayamadım, arkadaşların uyarılarını kastediyorsan, gayet kibar bir dille yazmışlar bunda bir sorun yok...
İbrahim.. senle muhabbet ederken söylediklerin ile şu anda bu forumda soru sorman ters geldi.. ayrıca onların çoğu bizden büyük.. dikkat..
Neden sordun kardesım o zaman??Ayrıca 'herif' diye hitab ettigin kişi bizlerden biride olabılır.Burada kullandıgınız lisana dikkat etmeniz gerekir öncelikle,ikincisi neyi gördün acaba??Gördüğün sey sana insanlar hakkında bılıp bılmeden forum gıbı bır ortamda dolandırıcı dememen...
herkes sakin olsun,arkadaş genç daha ,bir hata yapmış gereken dersi almıştır zaten, üstüne gitmeye gerek yok fazla.
yigit1905
11-01-2005, 15:08
milletin günahını almamak lazım.şu dünyada ben daha 1 :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor: tanıdım o da abadoslar mı dır nedir.
MAD FOR TAMIYA
11-01-2005, 19:14
İbrahimcay1,
Öncelikle seni kırmak ve bu forumdan soğutmak niyetinde değilim.
Uslubunda daha özenli ve dikkatli olmanı rica ediyorum. Kendini karşındakinin yerine koymaya çalış ve sonra ithamda bulun lütfen.
İthamda bulunmanı gerektirecek şeyler yaşadıysan bizimle paylaş, yoksa kimse için "dolandırıcı" başlığı açma...
Belkide gayet masumane bir şekilde kişiyi tanımadığın için bizlerden o kişi hakkında bilgi edinmek istiyordun ama görüyorsunki yanlış uslup nerelere varıyor.
Sana bir abi tavsiyesi, sakın unutma; "tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır"
Bu arada bahsettiğin kişiyi ben tanımıyorum.
Sevgilerimle
YoL_GezeR
11-01-2005, 22:02
İbrahimcay1 sadece şunu söylüyorum mad_for_tamiyaya ilave olarak
-Ya karşındaki sana nasıl davranıyorsa sen öyle davran ya sana nasıl davranılmasını istiyorsan karşındakine öyle davran...
Arkadaşlar çocuğun üstüne gitmeyin dedik herkes iyice bastırdı.Yapmış bir hata 15 yaşında daha heyacanlı bir tip falan hrhalde yazmıi bişey işte.dersini almıştır ibram zaten ,daha dikkatli olur.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.