Orijinalini görmek için tıklayınız : 8800gt en iyi modeli hangisidir
ismail_saka
06-02-2008, 22:33
almak için kesin kararımı verdim fakat pc marketlerde yoktu sipariş üzerine getireceklerini söylüyorlar
sorunun şu çok çeşitli firmaların 8800 gt modeli var ben zotac almayı düşünüyorum trabzonda bulamadım ama varsa bilgisi olan bi sıralama yaparsak ona göre ilk bulabildiğimi alayım yani en kötüsünü sona bırakalım
Nvidia chipset kullanan ekran kartlarında 2 tane markadan şaşmayın derim bunlardan biri leadtek diğeri asus
ismail_saka
07-02-2008, 00:28
aslında zotac amp serisini istiyorum incelemelerinden bayağı etkilendim
---Nvidia 8800GT Standart Saat Hizlari
Çekirdek Saat Hızı:600 MHz
Bellek Saat Hızı:1800MHz
---Zodac 8800gt Amp Edition Saat Hizlari
Çekirdek Saat Hızı:700 MHz
Bellek Saat Hızı: 2000MHz
---Asus 8800gt Top Saat Hizlari
Çekirdek Saat Hızı:700 MHz
Bellek Saat Hızı: 2000MHz
Zodac testlerinden etkilenme sebebiniz kartın fabrika çıkışında direk bios tan o.c edilmiş olması buyuzden standart 8800gt sınıfından daha yuksek değerlere ulaşıyor Asus 8800gt top hizi ile saat hizlari aynı ancak 2 kart arasından şahisi görüşüm ben Asus u tercih ederdim 1. si Asus un kartlari özellikle top editionlar çok iyi değerlere ulaşmakta çünkü çoğu kart üraticisine nazaran asus un kullandığı ramler daha hizli hatta aşağıda ki listede firma kartlarının karşılaştırmalarına baka bilirsiniz
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=2428&pg=8
Birde bu tip karşılaştırmalarda çoğu modeli muadili olamyan kartlartla karşılaştırılmakta öreneğin Zodac amp edition ile standart bir asus 8800gt gibi oysaki karşılaştırma yapılması gereken amp edition ve top edition
Umarım seçiminizde yardımcı olur. kolay gelsin
ismail_saka
07-02-2008, 22:31
asus almayı düşündüm sayenizde ama zotac amp buldum ve dayanamadım aldım 319 dolar + kdv
http://forum.donanimhaber.com/m_18766287/tm.htm
Driftways
04-03-2008, 23:16
dunyanın en iyisi 3870 x2 ve tum oyunlar uzerinde en iyi görüntüyü veriyor benim önerim bu ama biraz pahalı :)
PBB_Technic
27-03-2008, 02:15
Zotac Amp almakla en iyi seçimi yapmış oldunuz. Bende baya bir araştırdım ve performans ve fiyat kıyaslamasında zotac Amp diğer 8800 gts gtx kartlara göre sade %3 lük bir performans düşüklüğü ile geliyor. Ancak fiyat aralıklarına bakınca Zotac neredeyse yarı yarıya yani diğer pahalı kartlardan alacağınıza iki tane zotac alip sli yapabilirsiniz ki ozaman performans ta ki fark edilemeyecek -%3 lük kısım baya bir artıya gececektir :) Pişman olmayın en güzelini aldınız şimdilik :) gerci yeni üye olduğumdan konuya geç cevap verdik ama olsun :)
Yücel TÜRK
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.