Orijinalini görmek için tıklayınız : Slm Herkeze...
Merhaba Arkadaşlar Bende Rc Severlerdenim :) Bende Tamiya TG10 Mk1 1/10 Subaru İmreza Kepli Bir Rc var İzmirde Oturuyorum Göztepede Ayrıca www.izmirmodel.com (http://www.izmirmodel.com/) , www.egetuning.com (http://www.egetuning.com/) , www.sererhobby.com (http://www.sererhobby.com/) Üyesiyim.
:eyweyw:
oleee bende izmir deyim senle birlikte tam 9 kişi olduk.. izmirliler işte:
ceycey-göztepe
ibrahimcay1-ksk
ooo(oğuzhan)-güzelbahçe
gorkem-ksk
buraki2-bilmiyorum
cguckan(can)-narlıdere
barco(barış)-hatay(galiba)
puntomultijet(kaan)-g.yalı(galiba)
muratelcik(galiba ickten emin diilim)-narlıdere
git gide yeni bi toplantı yapma isteği oluşuyor içimde kurban bayramında falan ayarlayalım bişiyler beyler.. yada abiler mi demeliyim ben birazcık küçüğümde(13).. :D:D:D:D olsun kafalar aynı olduktan sonra:eyweyw: :eyweyw: .. aramıza hoşgeldin..
Bir Kişi daha var Ondada benım arabanın aynısı ve mustang keplısı var onuda soyle analım Ufukuu Oda aramızda bugun uye olur oda Siteye..:ımmm:
inşallah olur.. çok seviniriz.. böylece 10 kişi ile kurban da bi toplantı yaparız belki..
hosgeldin sitemize valla izmirlilerde baya bi artis oluyor hadiin beyler bi toplanti yapinda fotolari yollayin gorelim sizleri
İzmirli gitarist beni unutmuş ayıp etmişsin. Belki gurbette olabilirim ama olmuyor böyle:aaaoovv:
100kmh2sn
25-12-2004, 16:07
ceycey Ailemize hoşgeldin, seni sık sık aramızda görmek isteriz, iyi seyirler
denizfeneri
25-12-2004, 16:35
Aramıza hoş geldin...
İzmirli gitarist beni unutmuş ayıp etmişsin. Belki gurbette olabilirim ama olmuyor böyle:aaaoovv: afedersin hemen düzelttim..
ceycey-göztepe
ibrahimcay1-ksk
ooo(oğuzhan)-güzelbahçe
gorkem-ksk
buraki2-bilmiyorum
cguckan(can)-narlıdere
barco(barış)-hatay(galiba)
puntomultijet(kaan)-g.yalı(galiba)
muratelcik(galiba ickten emin diilim)-narlıdere
penguen
aramıza hoş geldin bende izmirliyim birbirimize çok yakınız bende hıfzızsıhhada (doğru yazdımmı bilmiyorum) oturuyorum dolunay pastanesinin orda bilirsin herhalda...
Evet Baya Yakınız Tekrar Merhaba Arkadaşlar Bu arada Pazar Gunu ıncıraltındaydık Ikı ardas gıttık Cok guzeldı. Keske sızlerde orda olsaydınız. :yuppiyuv:
Aramıza hoşgeldin ceycey. İzmir buluşmalarında seni de aramızda görmek isteriz.
Merhaba Cguckan Egetuningde sordugun subaru bana aıt...:eyweyw:
Aramiza hosgeldin, Videoyu gercekten cok super yapmissin, ama araba biraz yavas geldi bana!
SEzer araba tg-10 serpent değil:D
evet tabıykı serpent degıl tamıya ve bılıyorsunuz kı tg10 ralli modelı bır arac ve ben hızından memnunum zaten yarısmadıgımızıda dusunursek bu sorun olmuyor :)):eyweyw:
Ne videosu, nerde video?..
www.izmirmodel.com sitesinde.. zaten anasayfa da görürsün abi..
Vaay, şimdi izledim, helal olsun size be. Çekim de montaj da çok iyi, ellerinize sağlık...
Yalnız ikinci videoyu seyredemedim "cannot access file" veriyor...
Onunla ılgılı soruna bakıcam daha sonra tekrar denersen ızleyebılırsın İyi seyirler..
!Amorfy.BaRoS+
30-12-2004, 13:52
1999 TG10 mK1 12 LİK ORJİNAL TAMİYA MOTOR NORMAL HIZ BENCE kepi ve klibi gsl yapmışsın pist gerçi asfaltlar çatlamış ama gsl pist Neonlara bittim ..
Teşşekürler Yorumların için Elimizden geldiğince yapıyoruz birşeyler..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.