Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba Arkadaşlar
İzmir toplantıları ile ilgili biz yanı bir kac arkadaş genellıkle her pazar inciraltına gidiyoruz heli pistine mesela dunde ordaydık ve gp toplam 5 arac cok guzel vakıt gecırdık. :eyweyw:
Saat kaç gibi buluşuyorsunuz. Bende boş olduğum bir pazar gelebilirim.
bence de uygun ben orayı bilmiyorum ama Can olmazsa senle gidelim abi biz ya..
Genellıkle saat 12:00 13:00 arası orda oluyoruz zaten eger gelırsen bızı gormemen ımkansız. baya bır kalabalık oluyor orda... :)
tam olarak nerde ortada bir helikopter pisti var ordamı kullanıyosunuz dümdüz asfalt bir alan ben orayı biliyorum
Boş pzar günüm pek yok ama geleceğim zaman haber veririm. Off-road canavarıyla bi tanışın izmir'de off-road olayı yok fazla. Zaten görmüşsündür benim arabanın resimlerini. Tabi asfalt bozar bizi ama asfaltta da rakip tanımam:D
Evet tam olarak orası
bu pazar eger hava guzel olursa ve ayarlayabılırsek yıne guzel bır toplantı olacak ama daha karar vermedık..
Boş pzar günüm pek yok ama geleceğim zaman haber veririm. Off-road canavarıyla bi tanışın izmir'de off-road olayı yok fazla. Zaten görmüşsündür benim arabanın resimlerini. Tabi asfalt bozar bizi ama asfaltta da rakip tanımam:D
bence bukadar ıddalı olma Cguckan bızım amacımız bırbırımızle yarısmak degıl sadece bır araya gelıp guzel bır ortam yaratmak ve orda bızı ızleyenlere bu hobby'ı sevdırmek anlatmak cunku okadar cok bılmeyen varkı!! yanı ınan bana ınsanlar gp aracı bıle elektırıklı falan zannedıyorlar .. DEdıgım gıbı ıste amcımız yarısmak degıl yada benımkı senınkınden daha ustun gıbı trıplerede gırmıyoruz. amacımız hep yenı ınsanlarla tanısmak hemde ınsanlara bu RC olayını bıraz da olsa anlatmak...
tabiki doğru söylüyosun zaten can espirisine söyledi öyle ( şu an yanımda oturuyoda kendisi ) neyse ayarlarsanız toplantılar/izmir bölümüne yazın buluşma günü ve saatini izmirli rc hayranları orda buluşur tanışır fotoğraflar çekip foruma koyarız güzel olur :D :D :D
ok ozaman sorun yok
dedıgım gıbı bu pazar ıcın hava guzel olursa ve ayarlayabılırsek ben buraya yazarım gorusmek uzere ege tunıngle yaptıgımız tolantı resımlerı var www.izmirmodel.com (http://www.izmirmodel.com) burda gorebılırsınız..
TAbiki şakasına söyledim ama zevkine de kapışcak insan pek bulunmuyo izmir-de be. En son bi mobiletle iddaya girmiştim adam resmen tozumu yuttu.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.