ooo
27-12-2004, 19:18
evvet hepinize merhaba ben izmirde oturuyorum ve 13 yaşında olmama rağmen günlük gazeteyi hiç aksatmam.. ve izmir de olduğum içinde milliy*t gazetesinin ege ekinide okuyorum.. 5 dk önce salona gittim yattım gazeteyi açtım ve kendi kendime bugün ege ekinden başlayım okumaya dedim.. direk aldım gazeteyi katlı halinden kurtarmamla doğal olarak gözüme ilk çarpan şey (rüya görüyorum sandım) tabiiki bir RC idi:eyweyw: :eyweyw: .. bi tane kanımca 1/10 gp citoroen wrc kepli bi araç.. arkasında perfex yazan bi kumanda (pistol) bi tane uçak iki tane tekne ve bi tane mini-z vardı.. yazılarını aynen geçiriyorum
"hangisi sizin hobby'niz?
içinizde biryerlerde bunlardan biri mutlaka var !..
şimdi tam zamanı wordl card'ınıza ayda 75 milyon taksitle
--------------------------------------------------------------------------
radyo kontrollü, yakıtlı patlar motorlu uçağınız yada yarış otomobiliniz veya tekne, yelkenli sahibi olabilirsiniz
yılbaşında 1/24 model oto pistimiz açılıyor yarışa hazır olun!"
ve devamında bi kaç gereksiz bilgi (kendi reklamı ve uçak montajı vs nin ücretsiz olduğu) ve en önemliside biraz önce söylediğim citroen kepli aracın altında
"ürünlerimiz profesyonel modellerdir, asla oyuncak değildir. *tüm yedek parçaları mevcuttur"
yazıyodu.. eğer akşam olmasaydıu fotosunu da koyardım yarı 4 ten sonra foto işini de halletcem herhalde.. ve yarın mail atıp tebrik edicem.. işte bunun olması Türkiye de modelciilk için çok iyi bi gelişme reklam ege ekinin alt kısmından yukarıya doğru 4 parmak genişliğinde bi alanda idi..
--------
ayrıca umarım konuyu doğru yere açmışımdır..
"hangisi sizin hobby'niz?
içinizde biryerlerde bunlardan biri mutlaka var !..
şimdi tam zamanı wordl card'ınıza ayda 75 milyon taksitle
radyo kontrollü, yakıtlı patlar motorlu uçağınız yada yarış otomobiliniz veya tekne, yelkenli sahibi olabilirsiniz
yılbaşında 1/24 model oto pistimiz açılıyor yarışa hazır olun!"
ve devamında bi kaç gereksiz bilgi (kendi reklamı ve uçak montajı vs nin ücretsiz olduğu) ve en önemliside biraz önce söylediğim citroen kepli aracın altında
"ürünlerimiz profesyonel modellerdir, asla oyuncak değildir. *tüm yedek parçaları mevcuttur"
yazıyodu.. eğer akşam olmasaydıu fotosunu da koyardım yarı 4 ten sonra foto işini de halletcem herhalde.. ve yarın mail atıp tebrik edicem.. işte bunun olması Türkiye de modelciilk için çok iyi bi gelişme reklam ege ekinin alt kısmından yukarıya doğru 4 parmak genişliğinde bi alanda idi..
--------
ayrıca umarım konuyu doğru yere açmışımdır..