Orijinalini görmek için tıklayınız : 5 günlük kitim ilk driftim =)
cosmicman
15-02-2008, 03:13
arkadaşlar 5 gün önce aldığım ve aranıza katıldığım aracım ile hava mualefeti yüzünden ilk kez bugün drifte cıktım :) yerlerin minik göletlerle kaplı olduğu bir sitede dizili taşların ütündeki ilk drift denemem :)
http://www.youtube.com/watch?v=v56N8GQAv0U
var sende bi nikko geçmişi belli :D pilotaj güzel kep güzel...daha iyi videolar bekliyoruz çalışmaya devam...
cosmicman
15-02-2008, 16:50
var var ama niko nere bu nere =) nikoda gaza abanınca spin üstü spin yapıodu bu yan üstüne yan ciziyo =) kep güzel di artık deil ilk kit olduğu için kebi biraz yedim =) sen daha iyi bilirssin =)
hayırlı olsun :) güle güle kullanın
Hayırlı olsun da neden videoyu ilk burda görüyorum insan bi haber eder.alınırım :P
Hayırlı olsun, bu ne hız ya:) Ben 1 ay balkonda yatırdım arabayı, sen 5. günden drift videolarına başlamışsın:D memlun kalmışsındır umarım, güle güle kullan;)
ultrags_mert
15-02-2008, 20:38
aracınız güzel güle güle kullanın
cosmicman
16-02-2008, 01:51
çok teşekkür ederim arkadaşlar da bi senedir uygun bişiler bakarken tt01d yi almaya karar verenlerden olduğum için 1 senenin birikimini atmaya başladım içimden =) ben memnunum ama sağolsun bi kaç arkadaş sayesin de daha bi memnun oldum :) ama işte supra nın ilk kep olması moralimi bozuyo özelliklede şu lastik bölümündeki yuvarlak kesimleri haddinden fazla kestiim için deli etti kep beni :p
ugurseyhan
16-02-2008, 12:24
tt01 d alarak iyi seçim yapmışsın bende de var şimdi sıra geldi modlamaya dimi daha güzel bir dift istiyorsan tabi güzel video güle güle kullan
cosmicman
16-02-2008, 21:31
teşekkürler moddan önce şu pil konusunu çözmem gerekliydi yanlız bgn tahtakaleye gittim 4500 mah pil için adam lehimlerim plaka mı ne öle bişi daha yaparım yanlız şu iki taraflı kabloyu senin getirmen lazım zor bulunuyo dedi aradım ama bulamadım sonra Kadıköyde ki Yazıcıoğluna gittim orda da aynı tepki ile karşılaştım, yanlız orda 5500 mahlılar da vardı neyse o kablodan bulunabilir mi? var mı böyle bi yer? yada diyorum ki hic kasmadan toplamda bana 90-100 e gelicek kendim yaptırsam pili, netten 120 ye veriim siparişini ama o zaman da 5500 mahlıklardan yok fena karıştı kafam :) bi yardım pls istanbuldan :)
kablo uclarını karakoy selanik pasajındaki elektrikcide bulabilirsiniz. iceride arka tarafta bir elektrikci var.
cosmicman
16-02-2008, 22:25
tamamdır buldum arkadaşlar teşekkür ederim özelliklede sana nzferby
SuperMan
10-03-2008, 21:07
kaça aldın tt-01d i? :)
Şuanlar bende cok arıyorm ya :(
hakan_41
10-03-2008, 21:52
evet tt01d'yi ne kadara aldın? :)
hayırlı olsun kepi beyendim ama boyası daha iyi olabilirmiş
cosmicman
14-03-2008, 13:23
ben kit olarak aldım 250 lira verdim. nazif saolsun kumanda v şarj aletini onun tavsiyesi ile aldım. kumanda olarak ta acoms technisport hayabusa, şarj aleti protech mega 3000 peak aaldım pili yaptırmaya kalkıp c-size alanlardanım yanlız elektrikcime pil kompartımanına sığıcak şekilde puntalattırıp makaronladım. 5500 mah c size pillerim kumandam şarj aletim le kitim komple 750 gibi bi fiyata geldi :D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.