PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acİll!! Azerbaycan!!

ooo
29-12-2004, 19:51
slm abilerim.. acil yardımınıza ihtiyacım var towerhobbies Azerbaycan a mal gönderir mi ingilizcen olmadığından anlayamıyorum.. yada Azerbaycan da hobbyshop bilen varmı.. lütfen acill yardım eğer ööle ise araba alıcam 1/10 ep buggy kit olarak ayrıca yanında da şarj aleti ve pil.. tamiya baja king alıcam eğer azerbaycan a gidiyosa hemde 2 şubata kadar.. lütfen acil yardım..:fısfıs: :fısfıs: lütfen abilerim.. acele pls!!.. Saygılar.. ayrıca araba yorumu yapmazsanız yani alma etme diye sevinirim ama gende aynı fiyata başka buggy önerebilirseniz iyi olur..

Enforcer
29-12-2004, 20:36
Azerbaycan a mal gönderir mi .
Gonderiyor , gondermesine de oradaki yurt disi alisveris proseduru hakkinda bilgi sahibimisin,bence once onun arastirmasini yap,yada turkiyede fiyat arastirmasi yaptinmi ayni fiyata mal olmasin sakin...

Kolay gelsin

ooo
30-12-2004, 14:33
Türkiye de nerden bulabilirim bilmiyorum.. abilerim lütfen yardım pls.. hem araba için yorum istiyorum hemde bişiy daha öğrendim.. babamın tanıdıkları texas ta varmış 3 ay a kadar Tr ye dönerler dedi babam.. ayrıca dün tower dan mail geldi 150$ ve üstü için 25$ lık hediye çeki..

unalsel
30-12-2004, 17:15
Texas olayı daha güzel olur. Onlara da yük olmayacaksa, ve iyi tanıyorsanız verirsin siparişini onların adresine, onlar getirirler. Hem daha az kargo ödersin vergi hiç ödemezsin. Model için bişey diyemeyeceğim ama benim bildiğim fiyatı uygun ep duratrax evader var ama nasıldır performansı, sağlamlığı vs bilmiyrm. Gerçi duratrax sağlam diye söylenir hep hatta parça kırma garantisi bile vardı sanırım.

yigit1905
31-12-2004, 08:16
bak önce baja king iste 90 euro ya denk gelio sonrada şarj aletleri pilleri iste bole daa ii olur bence

mrserhan
31-12-2004, 12:23
bence azerbaycana dısardan mal sokmak daha zordur.

cunku yeni yeni gelişmekte olan bi ulke ve bu ulkeler genelde kapalı ekonomiden taraf olurlar.

turkiyenin 30 yıl onceki hali gibi.zamanın da bizde oldugu gibi binlerce kalem urunun yurda girişi yasaklanmış yada sınırlı sayıda girişine izin verilmişte olabilir.

turkiyenin gumruk birliğine uye oldugu halde ne zor şartlarda urun getirebildiğimizi dusunun.

bence americadan azerbaycana urun getirmek turkiyeye getirmekten daha zordur.

tekrar soyluyorum bunlar kendi gorus ve dusuncelerim .

hani olurya bazı arkdaşlar cıkar emin olmadıgınız seyleri yazmayın pls seklinde yazarlarya sadece gorus :fifufifu:

mcagis
31-12-2004, 13:40
Bir de, sen I-waver MiniZ almayacak mıydın? Biraz çabuk karar değiştirmiyor musun, yoksa bir RC almakta yeterince ciddi değil misin?..

umitp
31-12-2004, 14:17
Bir de, sen I-waver MiniZ almayacak mıydın? Biraz çabuk karar değiştirmiyor musun, yoksa bir RC almakta yeterince ciddi değil misin?..

kesinlikle katiliyorum murat abi ye bence birden bire degisiklik yapma kafanda bi guzel tart once olayi boyle yapinbca bana pek ciddiymissin gibi gelmiyor cunku belki baskalarida boyle dusunebilir bence iyice bir dusun daha sonra karar ver ama tek karar ver

ooo
31-12-2004, 15:52
yani artık foruma yazmadan düşünüyorum.. ama foruma yamıyorum.. bi kaç tane düşündüm bunlardan birisi ve bana o zman en mantıklı geleni mini-z idi.. ama daha sonra uygun fiyata daha iyi şeyler bulunca.. daha mantıklı gelmeye başladı.. Ümit kesinlikle birden bire değil.. dediğim gibi uzun süredir kafamda mini-z vardı.. ama onu almam durumunda buluşma vs ye gittiğimde zevk almicaktım.. mini yi de asfaltta kullanamicağıma göre.. ayrıca kararlarımın değişme sebebi kendi paramı kazanıyor olmamam ben bu parayı kendimde biriktirsem ailemden çıkcak.. doğrusu bi hobby için ortalıkta 300-400 $ lardan bahsedilmesine ve bunların sadece ama sadece yabancılara gitmesinden memnun diilim.. bende rc ye o parayı verene kadar bilgisayar geliştiririm yada daha mantıklı şeylere harcarım iki tane gp araba alsam biri on biri off road (ki uzun bi süre almicam) benden herşey dahil gene tanıdıkla gelse bile ( ki bu anlık bi fırsat o yüzden alabileceğimin en iyisi almaya çalışırım) o paraya çok daha mantıklı şeyler yapabilirim.. ama bi gün kendi paramı kazandığımda o kadar çok paranın değip değmiceine karar verebilirim.. bu sadece sizlere cvp olsun diye asla saygısızlık etmek istemem eğer ettiysemde özür dilerim.. ve bu yazıma cvp gelmezse sevinirim konu dağılmış zaten iyice abartmayalım gerekirse kilitleyip yada silinebilir.. ayrıca şu anda ne kadar iyi alırsam okadar iyi seneye lgs var hiç alamam.. Saygılarımla Oğuzhan..

umitp
31-12-2004, 15:57
yok kesinlikle ben seni yanlis anlamiyorum ama bu hobby PARA ve ILGI gerektiren bir hobby baslamadan once bunlari mutlaka goz onunde bulundurmalisin

ooo
31-12-2004, 16:10
evet paraya ihtiycım var bu hobby için ama yani ne biliym bana bi rc bile olsa bu kadar para vermek yerine ben hayatımı kurtarabilecek bi hobbym daha var gitar çalıyorum eğer ben hayalimdeki gitarı ve amfiyi almaktansa gidip de bi rc ye o kadar para EN AZINDAN kendi paramı kazanmaya başlayana kadar..

umitp
31-12-2004, 16:13
ben bundan sunu anliyorum bence senin bu hobi ye baslaman icin erken bi secim en iyisi bunun icin kendine zaman ver en azindan parani kazanana kadar.cunku baska bir cozum bulamiyorum ben henuz 7 veya 8 e gidiyorsun tabiki bizim yasimizda olupta okuyamayan ve calisan bir suru cocuk var ama tabikide ailende egitimci sanirim sana gidipte calis demezler en iyisi bu is icin kendine zaman ver

ooo
31-12-2004, 16:20
evet demezler.. şükürler olsun ki durumumuz çok iyi.. 7 ye gidiyorum.. ama en azından bi şekilde bu hobby yr başlamak istiyorum..

umitp
31-12-2004, 16:39
madem baslamak istiyosun bazi seylerden fedakarlik etmen gerekli benden bu kadar yoiksa baska sekilde cozume ulasamassin.

YoL_GezeR
31-12-2004, 17:41
Bazı şeyler ciddiyet gerektirdiğinin yanında biraz maddi durum ister. Ne kadar ciddi olursan ol maddi durum olmayınca alınmıyor. Bazen şartlar istenildiği gibi de olmuyor parayı biriktiriyorsun rc almaya heveslenmişsin ama bir yerden illa birşey çıkıyor eldeki para hop oraya...

kesinlikle katiliyorum murat abi ye bence birden bire degisiklik yapma kafanda bi guzel tart once olayi boyle yapinbca bana pek ciddiymissin gibi gelmiyor cunku belki baskalarida boyle dusunebilir bence iyice bir dusun daha sonra karar ver ama tek karar ver

yok kesinlikle ben seni yanlis anlamiyorum ama bu hobby PARA ve ILGI gerektiren bir hobby baslamadan once bunlari mutlaka goz onunde bulundurmalisin

Bu hobby para ile ilgili olabilir ama zamanda lazım mesela ben bu gün bu hobi ye başlamak istiyorum ama param yok ama zamanla olmayacağı ne malum. ooo daha 12 yaşında ve 12 yaşında olması rağmen birşeylerin farkında parasına kıyamıyor veya oraya vereceği parayla daha başka birşeyler hemde yararlı şeyler yapacağına inanıyor. Bence karar değişikli bu yüzden olabilir..Zaten karar değişikliği olup olmasıda kimseyi ilgilendirmez para onun parası alacağı rc de onun olacak bir soru soruyor istersen cevapla isterseniz cevaplama olay bu....

ooo
31-12-2004, 17:52
yol gezer çok sağol.. tam anlamıyla düşüncelerim bunlardı ama konu daha da çok dağılmasın diye yazmamıştım.. galiba bu konu kapanıcak.. neyse iyi akşamlar..

YoL_GezeR
31-12-2004, 17:59
bence azerbaycana dısardan mal sokmak daha zordur.

cunku yeni yeni gelişmekte olan bi ulke ve bu ulkeler genelde kapalı ekonomiden taraf olurlar.

turkiyenin 30 yıl onceki hali gibi.zamanın da bizde oldugu gibi binlerce kalem urunun yurda girişi yasaklanmış yada sınırlı sayıda girişine izin verilmişte olabilir.

turkiyenin gumruk birliğine uye oldugu halde ne zor şartlarda urun getirebildiğimizi dusunun.

bence americadan azerbaycana urun getirmek turkiyeye getirmekten daha zordur.

tekrar soyluyorum bunlar kendi gorus ve dusuncelerim .

hani olurya bazı arkdaşlar cıkar emin olmadıgınız seyleri yazmayın pls seklinde yazarlarya sadece gorus :fifufifu:

çok doğru azerbeycanın durumu biraz karşık mal girişinde falan çok sorun olur. Texas olayı çok güzel olur.