Orijinalini görmek için tıklayınız : Simülasyon Ayarı
Elimde AeroFly Professional Deluxe simülasyon programı 6 kanal kumanda usp portlu sim. kablosu var ama ben 2 gündür nalet olası ayarlarını yapabilmek için kafa patlatıyorum:kütküt: ama nafile ingilizce bilgim olmadığı için beceremedim.:( Çok merak ediyorum bu forumlarda bana yardım edecek yardımsever kişiler var mı?:fisdua:
isin ingilizce kismi bir sekilde halledilir o sorun degil onemli olan bu programi bilen bir kisinin sana bilgisayar basinda ayarlari yaptirabilmesi!!!merak etme forum genis mutlaka bu programi bilen birileri cikacaktir ;)
Başka bir program tavsiye eden veya yol gösteren varsa onada razıyım yeter ki ben bu similasyon ortamında kendimi geliştirebileyim.
acikcasi benimde su zamana kadar pek simulasyon tecrubem olmadi.her ne kadar iyi kotu ucak ucuruyor olsamda bende bir tane almayi dusunuyorum cunku faydasi tartisilmaz!!!ogrendigim kadariyla realflight g4 su an icin en kaliteli olani!amerika fiyati 200 dolar ve turkiyede satiliyor mu bilmiyorum?ama denemek istersen www.realflight.com sitesinden arastirabilir ve 215mb lik bedava surumu indirip bilgisayarinin klavyesini kullanarak bir miktar fikir sahibi olabilirsin.3 adet ucak ve 1 adet helikopter var.ayrica 2 adette pist mevcut.ben 1 hafta once indirdim ve simdilik takiliyorum bununla.bir yere kadar faydasi olacagina inaniyorum ama sonrasi icin gercek simulasyonu satin alip birde ogretici ucak temin ederek bir bilenin gozetiminde ise baslamak sart!!!eger daha onceden ucus tecruben yoksa tabi?
belki faydasi olabilir foruma girdikten sonra sol taraftan "rc forum" basligini tikla ve karsina cikan sayfada biraz asagilarda "simulatorler ve diger yazilimlar" diye bir baslik var onu tikla.oradan basliklari takip ederek hem bu konuyla ilgili tum detaylari hemde "aerofly professional deluxe" ile ilgili konusma basligini takip edebilir ve sorularini bu konuyla ilgili bilgisi olan diger uyelere sorabilirsin?
bence sakın bu tür yazılımlara 200$ cinsi meblalar ödemeyin, torrent gibi yasadışı yollardan edinilebilir, ben bu olayla pek ilgili değilim de kumandaların simulator kabloları olması lazım onlardan edinseniz yeter sanırım
Elindeki kumanda + simu kablon kac kanal desteklerse desteklesin cogu simu yazilimlari (aerofly, rfg3) sadece 4 kanali kullanirlar, isin geri kalan kismini yazilim icinden belli bir mantikla hallederler (throttle curve'e dogru orantili pitch curve ayarlamasi gibi). Istersen once http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=24127#2 linkinde yazanlari uygula, sonra tekrar konusalim.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.