Orijinalini görmek için tıklayınız : Salon modelleri
Salon modelleri hakkında bilgisi olan arkadas var mı? Benim lastik motorlular ilgimi çekiyor. Uçuş süreleri nasıldır bu modellerin bir de uçuş karakteristikleri nasıldır yani düz mü gidiyorlar yoksa sorti yaparak falan mı? Teşekkürler.
Ben yazdım ben cevabını veriyorum ama neyse. Buldum bi kaç site gerçekten çok hoş uçuyorlar 25 sn havada kalabiliyorlarmış. Videolar da var sitede. İlgilenen var mı bunlarla? Tower'da fiyatları da çok uygun gerçekten. Adres: http://www.luminet.net/~bkuhl/Dart.htm
!Amorfy.BaRoS+
31-12-2004, 16:15
Unansel yeni girdim salon modelleri bilirsin lastik kurarson sonra lastık devri kadar pervane devriyle uçarlar hatta rüzgar buldularmı kaliteliler mesela 4-5 tane var bende deli havalanıyolar rüzgar kesilince pat diye inmiyolar normakl dfüzgün inişleri var filan .Gecen yarışması yapıldı hatta :)
Peki iyileri dediğin hangileri. Buradaki statik modelcilerde var mı bunlardan. Towerda var ama anlamadım 7 dolara da var 40 dolara da?
!Amorfy.BaRoS+
01-01-2005, 13:21
Walla fazla pahalı degil towerı düşünme çogu hobby shopta bir iki tane bulunur lastik kurmalı dersen daha iyi anlarlar.MArkaya göre kaliteli dedim mesela gunter filan alm an marklarının ki daha iyi .
Twilight
03-04-2005, 21:15
biz P15 adında bir model yaptık balsadan yapılıyor ardından kanatları kaplıyorsun yanlız en büyük zorluğu pervaneler oldu biz olarıda kendimiz yaptık balsadan.
Birde yine balsadan yapılan florya modeli var bu model daha şık bi görünüme sahip ve daha stabil bi uçuşa sahip. Tabi yapımı daha zor ama olsun (pervaneler aynen elle yapıldı)
Biz diyorum Yıldız Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü olarak söyledim
yigit1905
03-04-2005, 21:44
bende de bi model vardı serbest uçuş modeli alet elektrikli 45 sn. şarj oluodu 20 sn falan gidiodu acaip bişidi o :) rainbow markası ankarada hobbytime da vardı zamanında
bende aldım aynısndan 1 uçuşda parçalandı ;)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.