PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba Arkadaşlar

HellMarch
31-12-2004, 16:59
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım Rizede oturuyorum ismim Efe 10.03.1986 Rize merkez doğumluyum ilgi alanlarım elektronik&Model Arabalar. Ama model arabam yok :) uzaktan kumandalı bir arabam var ama piyasada olanlardan değil orjinal birşey sizlerinde yardımıyla bu arabamla sizin arabalarınızı kapıştıracam :) Fazlamı uçuyorum :) Neyse Hepinizle şimdiden tanıştığıma memnun oldum herkese başarılar :)

ooo
31-12-2004, 17:12
meraba aramıza hoş geldin.. seni burda görmekten mutlu oluruz.. ayrıca arabanın markası ve modeli nedir abi.. orjibal bişiy diyince merak ettim..

HellMarch
31-12-2004, 18:56
Ya orjinal derken yineden model arabaların yanına tabikide gelemez ama piyasada bulunun oyuncak arabalardan kat kat daha kaliteli hızlı bir oyuncak :) Markası Ferrari F-40 eğer resimlerini buraya koyma şansım varsa koyarım bilgisayarda resimleri var :)Birde yazmayı unutmuşum bu arabaya beraber sizin bilgilerinizle modifiye çekeriz model araba motoru ESC devresi vs. zevkli olur :) zaten sıkılıyordum bakalım ne olacak :)

mcagis
31-12-2004, 22:27
Aramıza hoşgeldin. Arabanın çeşitli açılardan, ön-yan-alt-üst vs ve bir de mümkünse kaportasını çıkarıp iç mekaniğinin olabildiğince net ve aydınlık fotolarını buraya koyarsan, daha detaylı fikrimiz olur ve daha kapsamlı tavsiyelerde bulunabiliriz...

100kmh2sn
01-01-2005, 11:30
Efe ailemize hoşgeldin,seni sık sık aramızda görmek isteriz

HellMarch
01-01-2005, 18:49
Ne demek arkadaşlar tabikide :) yanlız iç yani kaporta altı fotoğraflarını çekmedim bilgisayarımda yok onlarıda çekerim koyarım şimdi sadece dıştan çekilen resimleri mevcut :)her çeşit var sağ sol ön arka vs. :)Yanlız bu bilgisayar davasından pek anlamıyorum :) resimleri nasıl koyacağımı bana söyleyebilirmisiniz :) teşekkürler...:)

selim
01-01-2005, 21:32
HellMarch aramıza hoşgeldin aradığın soruların cevaplarını forumda bulabilirsin ayrıca birçok arkadaşımız sana yardımcı olacaktır görüşmek üzere

YoL_GezeR
02-01-2005, 18:38
Foruma hoşgeldin iyi seyirler

mosfet44
06-01-2005, 13:54
merhaba arkadaşlar ben ankarada ikamet ediyorum bana ankarada rc yedek parçalarını bulabileceğim adresler varsa ulaştırırsanız çok sevinirim

ooo
06-01-2005, 14:07
abi eğer kendini tanışma bölümünde tanıtırsan daha iyi olur ayrıca bu konuyu ayrı bi başlık altında devamettirmelisin.. Saygılarımla..

Rc_BuLLdoG
06-01-2005, 15:31
sen nasıl oraya messj gonderdın bana anlatır mısın ben nerden gonderebılecegımı bılmıyorum cunku daha yenıyım yani comez :hııııııı: eger yardımcı olursan sewınırım:eeeeyoo: