Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba Arkadaşlar
HellMarch
31-12-2004, 16:59
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım Rizede oturuyorum ismim Efe 10.03.1986 Rize merkez doğumluyum ilgi alanlarım elektronik&Model Arabalar. Ama model arabam yok :) uzaktan kumandalı bir arabam var ama piyasada olanlardan değil orjinal birşey sizlerinde yardımıyla bu arabamla sizin arabalarınızı kapıştıracam :) Fazlamı uçuyorum :) Neyse Hepinizle şimdiden tanıştığıma memnun oldum herkese başarılar :)
meraba aramıza hoş geldin.. seni burda görmekten mutlu oluruz.. ayrıca arabanın markası ve modeli nedir abi.. orjibal bişiy diyince merak ettim..
HellMarch
31-12-2004, 18:56
Ya orjinal derken yineden model arabaların yanına tabikide gelemez ama piyasada bulunun oyuncak arabalardan kat kat daha kaliteli hızlı bir oyuncak :) Markası Ferrari F-40 eğer resimlerini buraya koyma şansım varsa koyarım bilgisayarda resimleri var :)Birde yazmayı unutmuşum bu arabaya beraber sizin bilgilerinizle modifiye çekeriz model araba motoru ESC devresi vs. zevkli olur :) zaten sıkılıyordum bakalım ne olacak :)
Aramıza hoşgeldin. Arabanın çeşitli açılardan, ön-yan-alt-üst vs ve bir de mümkünse kaportasını çıkarıp iç mekaniğinin olabildiğince net ve aydınlık fotolarını buraya koyarsan, daha detaylı fikrimiz olur ve daha kapsamlı tavsiyelerde bulunabiliriz...
100kmh2sn
01-01-2005, 11:30
Efe ailemize hoşgeldin,seni sık sık aramızda görmek isteriz
HellMarch
01-01-2005, 18:49
Ne demek arkadaşlar tabikide :) yanlız iç yani kaporta altı fotoğraflarını çekmedim bilgisayarımda yok onlarıda çekerim koyarım şimdi sadece dıştan çekilen resimleri mevcut :)her çeşit var sağ sol ön arka vs. :)Yanlız bu bilgisayar davasından pek anlamıyorum :) resimleri nasıl koyacağımı bana söyleyebilirmisiniz :) teşekkürler...:)
HellMarch aramıza hoşgeldin aradığın soruların cevaplarını forumda bulabilirsin ayrıca birçok arkadaşımız sana yardımcı olacaktır görüşmek üzere
YoL_GezeR
02-01-2005, 18:38
Foruma hoşgeldin iyi seyirler
mosfet44
06-01-2005, 13:54
merhaba arkadaşlar ben ankarada ikamet ediyorum bana ankarada rc yedek parçalarını bulabileceğim adresler varsa ulaştırırsanız çok sevinirim
abi eğer kendini tanışma bölümünde tanıtırsan daha iyi olur ayrıca bu konuyu ayrı bi başlık altında devamettirmelisin.. Saygılarımla..
Rc_BuLLdoG
06-01-2005, 15:31
sen nasıl oraya messj gonderdın bana anlatır mısın ben nerden gonderebılecegımı bılmıyorum cunku daha yenıyım yani comez :hııııııı: eger yardımcı olursan sewınırım:eeeeyoo:
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.