Orijinalini görmek için tıklayınız : tamiya özel müşteri ödülünü hak etmiş bu arkadaş..!!!
Forumda daha önce konusu açıldımı bilemiyorum ama verdiğim linkteki şahıs'a tamiyanın "sadık müşteri" ödülü verip üstelik birde distribütör fiyatından satış yapması lazım galiba...böylede koleksiyon olmazki...:eek:
http://www.hobby101.com/Dave's%20Cars.htm
evet ahmet abi baya zengin bir koleksiyon yapan kişi hayatını adamış bu işe belli...
ersunsoz
21-02-2008, 20:16
bence adamınki hastalık boyutuna gelmiş,tüm araçlarla 5 dakika oynasa 2-3 gün tutar sanıyorum:D
İddia ediyorum bu adamın ankaradaki toplam tamiya sayısından dah açok tamiyası var:)
Adamin sayfasini biraz kurcalarsaniz bir model dukkanina baglanti veriyor.Adam ya oranin sahibi yada orada calisiyor.
Aldigi modellerin bir kisminin paketli olduguda dusunulurse adam bunlari uzun vadeli almis.
kutuları bir an önce açıp, monte edip oynamaya başlasa iyi olur. Yoksa işlem bittiğinde araçların üretimi bitmiş olacak, herhangi bir kazada yedek parça bulamaz falan .... :fifufifu: İşin espri tarafı bir yana bu kadar aracı stoklayan adamın birde bunlar için yedek parça stokladığını düşünürseniz olay iyice ilginçleşiyor.. bu arada adamı kıskanmadım değil...
iide resimlerin arkasına dikat edersenız hobby shop sanırım buda dogal bence
ultrags_mert
22-02-2008, 18:10
bence adam sahibi
bir çalışana böyle kıyak hiç bir yerde geçilmez
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.