Orijinalini görmek için tıklayınız : Crysis Super Fps Oyunu...
Driftways
04-03-2008, 23:20
Evet arkadaslar crysis dunyadaki en iyi grafik saglayan oyun Türk yapımı oda ayrı bi güzellik :) FPS tutkunları icin (benim gibi:D) cok güzel bir oyun
Evet Çok Güzel Bir Oyun Ben Bu SiStemde Rahat oynuOrum Orta Ayarda :D
Sistem = İntel CoreQuad 4 Çekirdeklİ İşlemci Q6600 - Hd2600Xt Radeon Ekran Kartı - OCZ 1Gb Ram Anakart GIGABYTE - EP35-DS3P ama tabi ekran kartı düşük kalıyo ram ve işlemcim sağlam tabi bu sistemi ben toplamadım abim topladı :D Öneririm ama işlemciyi core2duo da alabilirsiniz e8200 mesela
ismail_saka
06-03-2008, 21:15
sistemi yenilemiştim :)
ekran 22 inç samsun226cw lcd (55 ekran tv gibi)
ekran kartı zotac 8800gt amp editions
cpu intel e6600 core duo
ram 1gb x 2
tek sorun ekran kartım 450 watt psu istiyor tek başına ben 400 watt psu kullanıyorum pekte sıkıntı olmadı ama
crysis gerçekten güzel bitirince diğer oyunlar komik oluyor hele türkçe konuşmaları mükemmel
muratdinc
06-03-2008, 23:50
crysis 'e göre makineler ucuzladığında ben de oynayacağım, şimdilik sadece ekran görüntülerine bakıyoruz...
monokotilodon
07-03-2008, 04:26
Evet arkadaslar crysis dunyadaki en iyi grafik saglayan oyun Türk yapımı oda ayrı bi güzellik :) FPS tutkunları icin (benim gibi:D) cok güzel bir oyun
oyun dünyanın en iyi greafiklerine sahip değil sadece kendi tarzında tepeye oynayacak kalitede bi yapım
grafik denince gran turismo hd ....tartışılmaz
ayrıca oyun crytek önderliğinde yapıldığı için biraz taraflı bakıyoruz ama türkçe dili gerçekten etkileyici zaten fizik motoru yılın ıyun teknolojisi ödülünü aldı crytek ubi ile çalışırken farcry da zaten rüştünü ıspatlamıştı 2. ve 3. oyunun daha güzel olacağını umuyorum
keşke cod 4 gibi bi rakiple aynı dönemde piyasaya çıkmasaydı bu da biraz şanssızlık nitekim ign.com da 1.cod 4 .......39. crysis
sistemi yenilemiştim :)
ekran 22 inç samsun226cw lcd (55 ekran tv gibi)
ekran kartı zotac 8800gt amp editions
cpu intel e6600 core duo
ram 1gb x 2
tek sorun ekran kartım 450 watt psu istiyor tek başına ben 400 watt psu kullanıyorum pekte sıkıntı olmadı ama
crysis gerçekten güzel bitirince diğer oyunlar komik oluyor hele türkçe konuşmaları mükemmel
ekran kartın çok iyi eğer gerçek bir 400 watt psu ise rahatlıkla kaldırır 8800gt İ
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.