PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uçak Kullanmak İçin Alan Buldum Yeterlimidir? (BURSA)

HasanTheSeme
09-03-2008, 22:38
evimize yakın bi yer buldum. fakat uçagım şuan için yok eger orası uçuş için yeterli olursa bir uçak almayı düşünüyorum başlangıç içinde art tech cessna 182 olarak düşünüyorum. buldugum yer için yorum yaparsanız sevinirim. bu arada güzel yer bilen varsa ( bursada ) söylesin. ama tren istasyonuna yakın olsun yeterli olur. ulaşımın zor olmaması için ( ne yazıkki ehliyetim yok araba kullanamıyorum )

resimi koyuyorum incelerseniz sevinirim

resimdeki ölçüler yanlış düzeltmek istedim uzunluk 230MT genişlik 53 MT
http://img245.imageshack.us/img245/6978/uakkullanmakiinalangd6.jpg

erolos
09-03-2008, 23:36
bahsettigin yer kesinlikle uygun degil!!!anladigim kadariyla bu ise yeni baslayacaksin ki tecrubeli olsanda boyle bir yerde adi gecen cessna 182 tarzi pilli kucuk bir modeli bile rahat ve emniyetle ucuramazsin!alan inis kalkislar icin fazlasiyla yeterli belki ama ucaga havada ucus icin yeterli alan yok.4 tarafin trafige acik yollarla cevrili ve hemen yanlarinda binalar mevcut.kesinlikle daha sakin ve etrafi bos bir alana ihtiyacin var!!!

halilkocan
15-03-2008, 03:27
merak etme dostum benim bildigim güzel yerler var ulaşımda sorun olmaz bende senin oturdugun semtte oturuyom

rosemodel
15-03-2008, 09:25
Bursalı modeluçakcı arkadaşlar;
Uçtuğunuz yerler nereleri çok merak etdiyorum ben aslen bursalıyım... şu anda ankarada eğitim hayatımı devam ettiriyorum yazları genelde bursadayım fırsat buldukca kesteldeki piste gidip yakıtlı modellimi ucuruyorum. elektrikli modelimi her boş tarla arsa bağ bahce park gibi yerlerde ucuruyorum... Ankaralı modelci arkadaşlarla eryamanda buluşup ucuruyoruz Bursamızda da böyle bir etkinlik olması çok güzel olur.....sizler nerelerdesiniz ?

(not: ucurduğum yerlerde insan güvenliği üst noktadadır. modeli ucurduğum alanda kimse olmamaktadır.)

HasanTheSeme
15-03-2008, 10:36
merak etme dostum benim bildigim güzel yerler var ulaşımda sorun olmaz bende senin oturdugun semtte oturuyom

msn adresimi özelden verdim bi ara buluşalım bende uçagımı alınca

bu arada buldugum yerin ölçüleri yanlış düzeltmek istiyorum google eart ile ölçtüm uzunluk 230 MT genişlik 53 MT

volkan_ovun
15-03-2008, 12:01
Düzeltilmiş bu ölçüler de, etrafının en az dört katlı binalarla çevrilmiş olduğu göz önüne alınırsa yeterli değil. Halil Bey'le buluşursanız, nihayet Bursada da düzenli yapılan buluşmalar başlayacak demektir.

Sevgiler...

rosemodel
15-03-2008, 12:32
Volkan Abi:

Bursada bir iki buluşma olsa ben Bursadaki arkadaşlara yardım etmek isterim. Bursaya geldiğimde sizlerle uçuş yaparım... Kendi aramızda hoş sohbetler geçer sonra ise benim her cumartesi gününü beklediğim gibi onlarda beklerler cumartesi olsada ucsam... diye...

Volkan Abi Ben 2 gibi ben geliyorum ucuş alanına bir iki sorti ucuş yapacağım...

modeli tamir edip geliyorum hemen....

erdem_eren
04-10-2008, 20:09
evet gerçekten model uçak buluşması yapsak nerelerde uçuyosunuz arıyorum fakat bulamıyyorum