Orijinalini görmek için tıklayınız : 16 sında buluşuyozz
evet beyler millet bu aralar çok keyfi davranmaya başladı mazereti olanları anlıyomda eften püften bahanesi olup gelmeyenler var aramızda :) yaıp oluyo valla.
neyse bu pazar gene gideyoz kısmetse. herkes pilini milini erkenden şarjetsin arabasını toparlasın :) gazlamanın tadına varalım gene :)
bu hafta gelicem ama sadece TT-01 ile, ona göre bi alana gidelim derim... yoksa mal gibi sizi seyredicem, sonrada canım sıkılcak uyuz olcam
Ne kadarda bir buluşuyorsunuz :) Böyle emrivaki değilde kimsenin dolu olmadığı zamanda 2 hafta önceden falan ayarlasanız daha kalabalık bir buluşma olabilir. Kimse 2 hafta sonrasına birine randevu vermez sanırım. Eğer 2 hafta sonra buluşma olduğunu bilirse o günü kendine saklar. Ne işi varsa önceden halleder, planlar yoluna koyar, gelir. Değil mi? :) İlerki zamanlarda sağlam buluşmalar ayarlandığında İzmitten kalkıp gelicem :D
haplo kardes biz eskişehir olarak biraz aceyyip bi grubuz :) sana garip gelebilir ama aramızdaki samimiyet çok sıkıdır ö yüzden böyle emrivaki gibi yazıyorum ama onlar esasda emir olmadıgını bilirler sitem ediyom sadecene. bu hafta onroad alanına gideriz zaten iki alanda yakın çok fazla mesafe farkı yok 200m. bide biz her hafta sonu zaten buluşuyoruz yani önceden plana gerek yok pazar günü rc günü herkesin ajandasında :)
Eskişehirli adamın hali başka tabi :D Yazın genelde eskişehirde oluyorum. Dükkan işleri var gerçi, cafe açmayı planlıyor bizimkiler. Açarlarsa eskişehir hayal olur :) Ama olurda anadolu üniversitesine girersem Eskişehire taşınırım. Bol bol gazlarız :D Zaten Eskişehirliyiz.
Az önce eskişehirde kar yağıodu 5-10 dakika yağar gibi yaptı kesildi:D pazar günü hava 16 derece...bende bu hafta biraz değişiklik yapayım dedim savageı toplarsam gp olarak getiricem (benzin yok ama artık 1-2 depo deneme amaçlı sizden geçinirim:D )tt01 bu haftaki gözdem olucak birraz hız yapalım:D son olarakta crawlerı getiricem son haliyle bi görün 1 hafta sonra parçalayıp tekrardan yapıcam çünkü...:D
ya şöyle güzel bir yere gidelim yapmur yağarsa yine carrefoura gidelim. gerçi bu bombalı eylemden sonra güvenlik ne kdar tutar bizi bilemicem ama bi gidelim. ben bütün pilleri dolduruyorum. hatta atilla abinin pilleride dolucak tekrardan.
Mustafa B.
15-03-2008, 09:40
Ooo arkadaşlar sizi çok ateşili gördüm bu hafta:)) Şöyle unutulmayacak bi buluşma yaparız artık..
Sanırım mekan asfalt pist olacak gibi görünüyor... ben de TT01 ve MT2 yi getireceğim.
Hani belki bi TT01 cup filan bile düzenleyebiliriz:D:D
Yarın Eskişehir açık ve 17C olacak (yani süperrr), bence buluşma saatimiz 11:00 olsun.
Görüşmek üzere
yarın bende o zaman bu akşam için servoyu söküp tb02 me takayım terkrardan asfalt ta şöyle bi drift lenelim burak geliyosun o zaman sende dimi bak asfalt diyoz onroad diyoz :) offroadlarda gelebilir tabi onlarıda gazlatırız onroadda da giderler nede olsa. bu arada mustafa abi bizim egzos noldu ilginelebildnmi ?
emsonkon26
15-03-2008, 17:44
Merhaba bende eskişehirliyim.Siz nerde ve ne zaman buluşcaksınız?
Mustafa B.
15-03-2008, 18:17
Ademcim senin eksozu yüksek sıcaklığa dayanıklı özel bi epoxy ile yapıştırdım şu anda kuruyor bayaa iyi bişi oldu.. yarın geritirim.
Merhaba bende eskişehirliyim.Siz nerde ve ne zaman buluşcaksınız?
yarın saat 11:00 - 12:00 gibi büyük ihtimalle organize sanayide buluşucaz..:D
emsonkon26
15-03-2008, 18:34
Teşekürler . Dersim olmazsa gelebilirim.:)
geliyorum adem abi kaçarmı? atilla abi satış yaparsa fazladan 2 pilimiz daha var :D gelirsede doldur boşalt yaparız o piller hemen bitmez ama. :D
ok bu akşam biraz ugraşmam gerekecek galiba. yarına hazır edem tb02 mi, görüşürüz
migros önünde toplanacağız dimi yine.
merhabalar herkese epeyden beri forumu takip ediyorum sadece iş yogunlugu yüzünden pek gelemiyordum. hatta bende bikaç saat önce ankaradan yeni geldim işlerimi bitirdim. yarın görüşmek üzere.
işte birkaç resim..:D
http://img108.imageshack.us/img108/8631/53562262fz7.th.jpg (http://img108.imageshack.us/my.php?image=53562262fz7.jpg) http://img388.imageshack.us/img388/1541/33940606nq0.th.jpg (http://img388.imageshack.us/my.php?image=33940606nq0.jpg)
gene deli gibi eglendik valla gelmeyen bin pişman. geleneksel olan rc den sonra gokart ve yemek olayını tekrardan yaptık erken gidenler hiç iyi yapmadı bence :) neyse iki hafta sonra görüşürüz. ben bu hafta gelemicem malum finaller var. görüşürüz
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.