PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haydi Yarışa!

Sayfa : [1] 2 3 4 5

aytun
14-03-2008, 23:37
Arkadaşlar selamlar;
Yarış kural ve saatleri konularımız gereksiz meşguliyeti ve amacı dışında kullanımın engellemek amacı ile kapalıdır. Bu konular ile ilgili yorum ve önerilerinizi bu başlık altında dile getirebilirsiniz. Bu başlık altında listelerimizi önceden oluşturabilir, saat ve tarihlerde düzenleme yapılmasını önerebilir, sorularınızı yöneltebilirsiniz. Konu kirliliğini önlemek ve aradığımıza daha kolay ulaşabilmek amacı ile yarış için yeni konular açmamaya özen gösterirsek hepimiz için daha faydalı olur kanaatindeyim.
Herkese saygılar sevgiler...

LinCoLN
15-03-2008, 13:07
peki abı gp ıle ep ler karısık mı yarısacak yoksa ep ler bir gp ler bir olarak mı.

aytun
15-03-2008, 14:49
Selamlar
Ep ve gp kategorileri ayrı olarak yarışacak. Yarış kuralları konusu açıldı Antalya başlığı altında.

http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=25914

aytun
16-03-2008, 19:54
Arkadaşlar tek kelimeyle süpperdi herşey bugün. İlk yarış denememiz olmasına rağmen herşey mükemmeldi. Rekabet doruktaydı. Bu tecrübe için Sadullah ve Cenk arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler...Yarış sonuçları ve dereceler Konu ile ilgili başlık altında bildirilecek. Ancak kesin olan birşey oda 1.liği alan arkadaşımız Cenk (Genesis) idi. Kendisini ayrıca tebrik ediyoruz. Günün kaybedenleri ise gelmeyenlerdi (aslında bir kişi vardı). O arkadaşımızıda bekliyoruz o kendini biliyor:D. Korkulacak birşey yok arkadaşım. Sende zamanla kendini geliştirir arabanı önce çalıştırmayı sonrada pistte birazcık durmayı becerebilirsin:D. İşin şakası bu ama yinede herkese tavsiyem mutlaka gelip bu tecrübeyi yaşayın. İyiki bende varım demezseniz ben bu işi bırakırım.

genesis
16-03-2008, 23:19
herkese selamlar, bugün gerçekten çok güzel ve kalabalık bir buluşma geçirdik. uzun zamandır beklediğimiz bir gündü. tabiki bu yorumları yapmam tamamen duygusal nedenlerden ( yoksa bugünkü yarışı kazanmayla falan ilgisi yok yani :D )
yok gerçekten şaka bi yana, daha önce yazdıklarımın artniyetli olmadığını bugün görmüşsünüzdür. pisti ilkdefa gördüm, gerçekten zevkli ve çokta basit değil. yapımında emeği geçen herkese tekrar teşekkürler. Hem pilotajı geliştirmek, hemde rekabeti arttırmak adına düzenlediğimiz yarış herşeye değerdi. Önümüzdeki günlerde tur sayılarının ve katılımın artacağını düşünüyorum. Aşırı önemli olmamakla birlikte gözüken tek sorun pistteki toz, ama bunu Cenk abimizin getirmiş olduğu gibi büyük 3-4 fırça ile yarıştan 30 dk önce buluşarak gidermek kolay.
Resimler ve videolar Sadullah abi dışında kimde var bilmiyorum ama sabırsızlıkla o görüntüleri bekliyoruz.
Bir sonraki buluşmada görüşmek üzere...

loony
17-03-2008, 07:57
Arkadaşlar tek kelimeyle süpperdi herşey bugün. İlk yarış denememiz olmasına rağmen herşey mükemmeldi. Rekabet doruktaydı. Bu tecrübe için Sadullah ve Cenk arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler...Yarış sonuçları ve dereceler Konu ile ilgili başlık altında bildirilecek. Ancak kesin olan birşey oda 1.liği alan arkadaşımız Cenk (Genesis) idi. Kendisini ayrıca tebrik ediyoruz. Günün kaybedenleri ise gelmeyenlerdi (aslında bir kişi vardı). O arkadaşımızıda bekliyoruz o kendini biliyor:D. Korkulacak birşey yok arkadaşım. Sende zamanla kendini geliştirir arabanı önce çalıştırmayı sonrada pistte birazcık durmayı becerebilirsin:D. İşin şakası bu ama yinede herkese tavsiyem mutlaka gelip bu tecrübeyi yaşayın. İyiki bende varım demezseniz ben bu işi bırakırım.

gelemiyen bir benmiydim? eywah eywah..:agla:

PROZAC
17-03-2008, 08:38
eski sanayi GP'sini McLaren'den cenk Hamilton kazandı..
emeği geçen herkese başta sayın sadullah ve cenk ağabeylere teşekkürler.
sezonun ilk yarışını çaylak cenk hamilton kazanırken kazanan kazanamayan herkesın keyıflı bır pazar gunu gecırdıgını dusunuyorum..daha buyuk katılımlı yarışlar gecırmek dılegı ıle herkese ıyı haftalar..

S.Korkutur
17-03-2008, 08:44
. Günün kaybedenleri ise gelmeyenlerdi (aslında bir kişi vardı). O arkadaşımızıda bekliyoruz o kendini biliyor:D. Korkulacak birşey yok arkadaşım. Sende zamanla kendini geliştirir arabanı önce çalıştırmayı sonrada pistte birazcık durmayı becerebilirsin:

Merhaba...
Sevgili Aytun kardeşim...
Sözü geçen arkadaşımızı kazanmanın yollarını arayalım.Onu dışlamayıp aramıza alalım.Tek tarihli günlerde ben kurs vereyim,çift tarihlilerde sen kurs ver.Böylece oda genesis,görkem,sen ve aytal gibi kullanmaya başlayabilsin.:D
Senden ricam bu arkadaşı kazanmaya çalışmak.:cool:

Herşeyden önce dün yarışmaya girme cesareti gösteren herkese sonsuz teşekkürler.Çok zevkli bir gün oldu...Organizasyonu yapan Yücel ve Sadık kardeşede teşekkürler...

S.Korkutur
17-03-2008, 09:04
http://www.hobbyrc.com/forum/attachment.php?attachmentid=17858&stc=1&d=1205737406

İşte klasman...

sado 07
17-03-2008, 10:09
16 mart genel klasman sonucları
1.ETAP KATILIMCILARI
aytal, bilal, cenk korkutur, selman, engin
1.ETAP SONUCLARI
1:engin :22 tur
2:cenk korkutur :11 tur
3:aytal :10 tur bu arkadaslarımız finale yükselmistir
2.ETAP KATILIMCILARI
ali, cenk(genesis), görkem, kenan
2.ETAP SONUCLARI
ali ve kenan arkadaslarımız yarısa katılamadıkları icin elenmis cenk ve görkem direk finale yükselmistir
FİNAL ETABI KATILIMCILARI
engin cenk korkutur aytal cenk(genesis)
FİNAL ETABI SONUCLARI
1.genesis:32 tur
2.görkem:30 tur
3.engin:29 tur
4.aytal:27 tur

LinCoLN
17-03-2008, 10:57
Gercekten guzel bır gundu tabi benim arac kırım yasadı. Yinede zevk aldım. Pist içinde tesekkurler abilerime.

S.Korkutur
17-03-2008, 11:15
Baştan sona çekişmeli geçti.Özellikle final çok güzeldi...Engin ve Genesis(cenk ler karışmasın)hoş turlar attı...Dünki yarış hızdan daha çok masa çalışmasını iyi yapabilen rc'nin daha başarılı olacağının kanıtı da oldu...
Tek gördüğüm eksik frekanslarla ilgili...Herkesin yedek bir frekansı olması bu sorunuda çözecek inancındayım...
Daha hızlı yarışlara...

loony
17-03-2008, 11:55
. Günün kaybedenleri ise gelmeyenlerdi (aslında bir kişi vardı). O arkadaşımızıda bekliyoruz o kendini biliyor:D. Korkulacak birşey yok arkadaşım. Sende zamanla kendini geliştirir arabanı önce çalıştırmayı sonrada pistte birazcık durmayı becerebilirsin:

Merhaba...
Sevgili Aytun kardeşim...
Sözü geçen arkadaşımızı kazanmanın yollarını arayalım.Onu dışlamayıp aramıza alalım.Tek tarihli günlerde ben kurs vereyim,çift tarihlilerde sen kurs ver.Böylece oda genesis,görkem,sen ve aytal gibi kullanmaya başlayabilsin.:D
Senden ricam bu arkadaşı kazanmaya çalışmak.:cool:

Herşeyden önce dün yarışmaya girme cesareti gösteren herkese sonsuz teşekkürler.Çok zevkli bir gün oldu...Organizasyonu yapan Yücel ve Sadık kardeşede teşekkürler...

ben dalgasına üstüme alınmaya başlamıştım harbi harbi benim sanırım:D bukadar acemi ve ders almaya ihtiyacı olan birine ders vermek istediğinize göre:D bu da benden başkası olamaz diye düşünüyorum :D

imza: çekirge

:D

S.Korkutur
17-03-2008, 12:00
ben dalgasına üstüme alınmaya başlamıştım harbi harbi benim sanırım:D bukadar acemi ve ders almaya ihtiyacı olan birine ders vermek istediğinize göre:D bu da benden başkası olamaz diye düşünüyorum :D

imza: çekirge

merhaba...
sakın üstüne alınma...Konuyu üzerine alması gereken aldı...Canımı sıkmayın haftaya görüşürüz diye sabah gelip arabayı Cenk'e bakıma verdi...Buda gösteriyorki biraz yeteneksiz ama anlayışsız değil Aytun...
Lonny gelmediğin için sanada baskı yapardık ama bir kerelik olur artık...

loony
17-03-2008, 12:13
ya benim işolayları ve buaralar bazı telaşlarımdan dolayı çok zorlanıyorum.. ama gelicem muhakkak.nisanın ortasına kadar çıkartamycam aracı çok fena koşuşturmam var.
gelince görüşmek ve tanışmak üzere:D

aytal
17-03-2008, 14:09
Evet Geçen haftasonu bu hobiye başladım başlayalı gördüğüm ilk yarışdı.Ve muazzam eğlenceliydi. Rc nin gelişmesinde sevilmesinde emeği geçen başda Cenk ve Sadullah abe olmak üzere herkese sonsuz teşekkürler.

Haftasonu çok çekişmeli eğlenceli geçmesine rağmen gördüğüm kadarıyla hiç kimsenin aracında ciddi bir kırılma olmadı.Sadullah abeninde ilettiği gibi frekansları bir yoluna koyarsak çok daha sorunsuz yarışlar göreceğimizi düşünüyorum.

s*h*a*r*k
17-03-2008, 15:45
Gerçekten model arabalarla yarışmak inanılmaz keyifli. 2008 Türkiye Şampiyonası için kayıtlar alınmaya başlamış. Bence tecrübelerinizi orada konuşturmanız lazım. Kayıt için model org tr sayfasına bakın.

S.Korkutur
17-03-2008, 16:34
merhaba...
Yağız damarıma bastın.Tam sezonda yarış yapılıyor.İşlerden vakit olmazki.Ama 2 yıl içinde olacak...

s*h*a*r*k
17-03-2008, 16:46
merhaba...
Yağız damarıma bastın.Tam sezonda yarış yapılıyor.İşlerden vakit olmazki.Ama 2 yıl içinde olacak...

Sadece 5 hafta sonu. İşleri idare eden olur :)

Not: RTR yarışı da yapılacakmış. Siteyi takip etmekte fayda var.

MaTrExXx
17-03-2008, 23:07
bu hafta sonu bende gelmeyi planlıyorum:D su rs4 un pasını almam lazım once :D
hazır bizimkiler ankaraya gitmisken bi kac parca getirticem sınavlar baslamadan stres atmam lazım :)

aytun
18-03-2008, 21:34
[B]

merhaba...
sakın üstüne alınma...Konuyu üzerine alması gereken aldı...Canımı sıkmayın haftaya görüşürüz diye sabah gelip arabayı Cenk'e bakıma verdi...Buda gösteriyorki biraz yeteneksiz ama anlayışsız değil Aytun...
Lonny gelmediğin için sanada baskı yapardık ama bir kerelik olur artık...

Eyvah eyvah... arkadaşımız demekki motorları söktü dağıttı bi dahada toplayamadı. Ya elinde her türlü modelden neredeyse 10ar tane olsun lazım olduğunda bir tanesini bile çalıştırama. Demekki neymiş 1 olsun bizim olsun. Hem havada uç hem karada kaç nereye kadar değilmi Sadullah kardeşim. Zaten son Pazar yarışınada ikisi arasında kalıp her ikisinide yapamadığı için katılamamıştı. Neyse bu Pazar yarış olacakmı bilemem şimdiden ama hızlı ve öfkeli bir yarışçımız olacak gibi...

racerant
19-03-2008, 17:02
Ben EP drift spec araç topluyorum. Kimler bu klasmanda bir görelim :D

Mahsusdan ağırdan alıyorum. Birkaç hafta geçsin parkurun tozu gitsin. Yeni arabamı temiz asfaltta kullanayım :D

Katılan ve dereceye giren arkadaşlara tebrikler. Umarım sayımız giderek büyür...

buyukduman
19-03-2008, 22:20
insan evladına da bu kadar yüklenilmez ki kardeşim şiddetli tahrik var tamam 1 hafta sonu gelememiş ola bilirim ama merak etmeyin ben sizi izledim ona göre hazırlık yapiyim dedim :)
ebay da 20 dolara satılan arabanın bu kadar rabet görücegini bilseydim bi tanede ben alırdım engin abicim... o mükemmel os 12 5p motorun çalışmadı sanırım yine hurdayla yarışmışın bu hafta :D

aytun
19-03-2008, 23:20
insan evladına da bu kadar yüklenilmez ki kardeşim şiddetli tahrik var tamam 1 hafta sonu gelememiş ola bilirim ama merak etmeyin ben sizi izledim ona göre hazırlık yapiyim dedim :)
ebay da 20 dolara satılan arabanın bu kadar rabet görücegini bilseydim bi tanede ben alırdım engin abicim... o mükemmel os 12 5p motorun çalışmadı sanırım yine hurdayla yarışmışın bu hafta :D

Sürprizi sona ve sana saklıyorum. Ama karşıma öyle 1970 model serpentlerle gelme. Haksız rekabeti hiç sevmem. Ayrıca ben o os motoruma "roket" :D ismini taktım. Çalışmazlık yapmaz. Ancak ben çalıştıramamışımdır. Hata bende olur o motorda olmaz. Hadi Alicancığım sensiz tadı olmuyor. Yeterki gel araban olmasada çalışmasada gel.

aytun
21-03-2008, 22:58
Arkadaşlar selamlar;
Üzülerek bu hafta aranızda olamayacağımı bildirmek isterim. Programımı ayarlamaya çalıştım ama Antalya ya dönemedim. Bu hafta buluşma olacaksa buradan siz karar verin artık. Geçtiğimiz hafta her hafta yarışmamızın saçma ve zor olduğunu konuşmuştuk zaten. Yinede eğer bu gibi istekler varsa buradan herkes fikrini söylesin. Cenk ve Sadullah arkadaşlarımız zaten buluşma saatini söylerler. Haftaya görüşmek üzere herkese sevgiler saygılar...

genesis
23-03-2008, 11:56
herkese merhaba,
bu hafta sonu yarış anlamında sanırım yarış yok ancak yinede sanayideki pistte buluşma olacak,ben ve bilal 13:30 - 14:00 gibi orda olmayı planlıyoruz (bir aksilik çıkmazsa) sanırım Sadullah abi ile Cenk abide olucak...
yine zevkli bir buluşma geçirmek dileğiyle...
tabi bu arada engin abi arayı uzatma, haftayaki yarışa işlerini ayarlayıp gelirsin umarım

S.Korkutur
23-03-2008, 17:26
MERHABA...
BU HAFTA SAGLIK PROBLEMLERIMDEN DOLAYI GELEMEDIM:agla:...Aksam ustu ugradim ama boyun agrisi devam ettigi icin hicbir zevk alamadim:(...Haftaya gercek bir mucadele ruhu ile geliyorum;)...Rakiplere duyurulur...
CENK,ENGIN sizleri haftaya gormek isteriz....:D

aytun
27-03-2008, 11:01
Selamlar;
RS4 rally yi onroad bir yol makinesine dönüştürme çalışmalarım sona erdi. Kilitli ön diff, tamamen yenilenmiş arka diff, alçaltılmış süspansiyon, racing clutch uygulaması, slick lastikler ile araba sanki bir canavara dönüştü. Asfalta adeta 404 gibi de değilde japon gibi:eek: yapışıyor zor ayırıyorum. Rakiplerime Allah kolaylık güç kuvvet versinde zevkli yarış olsun. Yoksa tek başına pistte dönüp durmak ,devamlı tur bindirmek işin heyecanını azaltıyor ve beni yapacağım modifiyelerden alıkoyuyor. Herkese iyi hazırlıklar diliyorum...

S.Korkutur
27-03-2008, 14:40
[ Rakiplerime Allah kolaylık güç kuvvet versinde zevkli yarış olsun. QUOTE]

merhaba...
Sevgili kardeşim Aytun...
Bu yazıların beni hedef almadığını düşünüyorum...:cool: Zaten aynı taraftayız ama sadece bir tane birinci oluyor:P.Ama senin arkamda olman beni teselli edecek...

Şimdi özür dileme zamanı...
Arkadaşlar bu hafta Akhisar model uçak yarışmasına gittiğimiz için Antalyada bulunamayacağız...Zaten bir hafta ara verip diğer hafta tam kompetisyonla yarış düzenleyeceğiz...Bundan dolayı çok özür diliyorum...
Haftaya da tur bindirdiklerimden ayrıca özür dileyeceğim...:D
Saygılar.....

aytun
29-03-2008, 00:31
Selamlar
Arkadaşlar ne yapıyoruz bu hafta şimdi. Sanırım sanayideki pisti kullanamayacağız. Sadullah ve Cenk arkadaşlarımız olmazsa orada sanırım bir organizasyon olmaz. Yanılıyorsam kendileri buradan duyurur o alanı kullanıp kullanamayacağımızı. Kullanamayacaksak başka bir alanda mutlaka buluşmak dileği ile
Saygılar

S.Korkutur
29-03-2008, 20:43
merhaba...
Arkadaslar hava muhalefetinden dolayi ucak yarismasi iptal oldu.Ama hava muhalefetinden dolayi sanirim yarin sanayi veya baska bir yeri kullanmak mumkun olmayacak...
yinede baska bir alan olursa lutfen forum a yaziniz...

ibrahimgedik
29-03-2008, 21:02
hamdi bey teklifine cok ama cok teşekkür ederim fakat ben yokkummmmm:D

aytun
30-03-2008, 00:18
Selamlar
Hava açık olursa tercihim sanayiden yana. Olmazsa kapalı pazaryeri iyi olabilir belki. Sabah bakalım...

arsi
30-03-2008, 15:26
ya arkadaslar en ucuz ofroad rc nerden alabılırım

genesis
30-03-2008, 22:49
herkese merhaba,
buhafta hava muhalefetinden dolayı yarış planımız suya düştü, önemli değil haftaya yapılır dicem ama bende buna ayrı üzülüyorum çünkü bu haftaki yarışa göre kendimi ayarlamıştım ve kısmetse haftaya şehir dışında olucam.
haftaya ( eğer olursa ) yarışa katılamayacağım... en kısa sürede kalabalık bir katılımla yarış yapmak dileğiyle...

S.Korkutur
31-03-2008, 11:26
cenk çok haklısın...
Fakat evdeki atelye(misafirim olursan görürsün)çok fena dağıldı...araclarda öyle...Hpi nin gevşememiş tek vidası kalmamamış.motorlar daha kötü durumdaydı...Fırsat oldu hepsini topladım...
Ayrıca son yarışın lideri olarak daha uzun elde tutmuş olacaksın...Ayrıca bu boş geçen pazar Engin kardeşimin yaptığı hazırlıklara:D karşı hazırlanmamızı da sağladı...:P
Esas konu yaza girerken artık bir takvim yapmak olmalı...Böylece kendimize ayırabileceğimiz hafta sonları olur...Ayrıca hanımından izin problemi olan arkadaşlarında katılamadıkları için canları sıkılmaz....:)
Saygılar

aytun
31-03-2008, 12:09
Selamlar
Dün bende fırsattan istifade aracımı modifiyelerden sonra deneme fırsatı buldum. Sonuçlar inanılmazdı. Hatta benim yüzümden arabaya bakarken iki araç birbirine girdi ortalık toz duman oldu:D. Benim araba pistte adeta dans edercesine hareketler yapıyor. Araba sanki tekerlekler üzerinde değilde rayların üzerinde gider gibi;oleeea:. Çoğu isminin içinde Can kelimesi geçen arkadaşımız hala çalışma çalışmama gibi sorunlarla uğraşırken kimininde benim ve S.Korkutur arkadaşımız gibi yol tutuş, viraja giriş, virajdan çıkış gibi daha pro amaçlarla uğraşmasıda ne acıdır:D . Ama arabası çalışsında pist kalabalık olsun tabi onunda olmasını isteriz. İnşallah bu hafta bir deneme yarışı gibi birşey düzenleriz de ortada nasıl canavarlar olduğu görülür herkes aracıyla ona göre ilgilenir.
Herkese sevgiler saygılar.

S.Korkutur
31-03-2008, 13:50
merhaba...
Burdan bakılınca demire gelen %50 lik zam da o arkadaşı kurtaramayacak sorusu insanın aklına geliyor...Ama daha öncede yazdığım gibi arkadaşı kazanmaya bakalım...Dekor da olsa güzel duracak yere koyalım...

adu
31-03-2008, 16:05
slm arkadaslar cok eglendıgınız bellı okuduklarıma gore.bende cok katılmak ısterdım ancak su anda unıversıteyle ugrasyıorum :(ama en kısa zaman da aranıza gırıcem 2-3 sefer dılke sabancıya gelmıstım sanayı evıme daha yakın:D ancak rs4 umu bı arkadasa verdım benım aracı bılen bılır:Dancak gelısım muhtesem olucak serpent ımpact 2 falan almayı dusunuyorum ancak savage xl le de gelebılırım:D bekleyın benı dıyorum... ama beklerken de eglenmeye devam edın:D:D:Dkırımsız surusler hepınıze SAYGILAR

genesis
31-03-2008, 20:03
selamlar,
imdat :dıdııtt: acil sponsorluklara ihtiyacım var :D help help :D
görüyorumki pro amaçlı modifikasyonlar var değerli duayenlerimizde...
pilotajıma her ne kadar çok güvensemde, düşük bütçeli bir takım olarak sizleri elimden geldiğince zorlamaya çalışacağım. çokta fark yemeyeceğimi düşünüyorum :cool: ama dediğim gibi bu hafta aranızda olamayacağım.
umarım asıl yarışı 13 nisan pazar yaparızda bende aranızda olabilirim. tabi Sadullah abinin de dediği gibi yarışalarıda bir takvime bağlasak süper olur...
hatta siz belirleyin 2 haftada bir düzenli yarışalım...
ilk fırsatta görüşmek üzere...

adu
31-03-2008, 23:07
pehhhh:(13 nısanmı vızelerım baslıyor:( 23 nısan yapsak:)neyse sız hıc bozmaynı devam edın :D ben dogum gunumde(23 nısanda ) gezıyım de genclere yol acılsın:D

S.Korkutur
01-04-2008, 10:11
[QUOTE=genesis;230031]selamlar,
imdat :dıdııtt: acil sponsorluklara ihtiyacım var :D help help :D
görüyorumki pro amaçlı modifikasyonlar var değerli duayenlerimizde...
pilotajıma her ne kadar çok güvensemde, düşük bütçeli bir takım olarak sizleri elimden geldiğince zorlamaya çalışacağım. çokta fark yemeyeceğimi düşünüyorum

merhaba...
Eeeee...Cenk biz sana söyledik bu işin gidişatını...Gül bahcesi değil pistte yarışıyoruz dedik sana...Bizim için bile zor olacak...Modifikasyon konusu ise daha hiç yapmadım çünkü aletin tutunma problemi var....Tutunmayan araç gitse ney gitmese ney...

mini_cooper_07
01-04-2008, 16:54
herkeze selamlar....uzun bır suredır unıversıte sebebıyle aranızda olamıyorum...ama sızı unuttugumu sanmayın...bulusmalarınızı ve aranızdakı tatlı rekabetı sureklı takıp edıyorum ve nıtro kokusunu burnumda hıssedıyorum...15 hazırandan sonra gorusmek uzere...bol heyecanlı ve kırımsız sürüşler...saygılar

S.Korkutur
01-04-2008, 17:25
herkeze selamlar....uzun bır suredır unıversıte sebebıyle aranızda olamıyorum...ama sızı unuttugumu sanmayın...bulusmalarınızı ve aranızdakı tatlı rekabetı sureklı takıp edıyorum ve nıtro kokusunu burnumda hıssedıyorum...15 hazırandan sonra gorusmek uzere...bol heyecanlı ve kırımsız sürüşler...saygılar

merhaba...
önce kesinlikle ünüversite...Hayat daha acil ve önemli...Ama rakipleri severim.Senide aramızda görmek iyi olur...
saygılar

loony
02-04-2008, 12:50
uzun bir aradan sonra ve yoğun bir tempodan sonra tekrar merhaba..
en yakın zamanda görüşmek üzere:D bu en yakın zamanı sabırsızlıkla bekliyorum:D

sado 07
03-04-2008, 11:53
merhaba arkadaslar bu pazar iyi bi yarıs olması dilegiyle ama EP katagorisene katılacak kimse yokmu sayımız az pekde zevkli olmuyo yanlız gezelemek rakip arıyorum (fazla güclü olmasın)

S.Korkutur
03-04-2008, 12:39
merhaba arkadaslar bu pazar iyi bi yarıs olması dilegiyle ama EP katagorisene katılacak kimse yokmu sayımız az pekde zevkli olmuyo yanlız gezelemek rakip arıyorum (fazla güclü olmasın)

merhaba...
sabır diliyorum sana sadık...' haftaya elektrikli tamam olacak...
Evet pazar günü iyi bir yarış diliyorum...Lütfen geçilirim diye gelmeyen arkadaşlar.Canınızı böyle şeylerle sıkmayın...Geçilmeden geçmeyi; kötü bir klasik almadan iyi bir hpi almak gerektiğini öğrenemezsiniz...
selamlar...:P

genesis
05-04-2008, 13:07
selamlar,
sizlere bu mesajı bursalardan yazarken yarın yarışta olamayacağım için içimde içimi yiyor...
güzel zevkli bir yarış olması dileğiyle...
resim ve videoları bekliyoruz...

sado 07
05-04-2008, 14:02
yarın kac gibi toplancaz

S.Korkutur
05-04-2008, 15:08
merhaba...
yarın hava şartı müsait olursa 1:30 gibi sanayide olacağız...
saygılar...
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=ANTALYA
http://turkish.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=antalya+
http://forecast.uoa.gr/forecastnew.html

aytun
06-04-2008, 00:39
selamlar
arkadaşlar hafta içi hergün yağış yağış diye korkumdan bişey yazamadım. İnşallah Sadullah arkadaşımızın dediği gibi müsait olursa hava bende gelirim. Elektriklim de hazır bu arada rakiplerimi bekliyorum yarın.

sado 07
06-04-2008, 12:37
arkadaslar ben sanayideyim pistimiz malesef ıslak normal sartlarda sürmemiz zor

aytun
06-04-2008, 14:11
Selamlar malesef hiç istemediğimiz şekilde bu haftada yağmura yakalandık. Artık haftaya inşallah organize bir yarışla acısını çıkaralım bu haftanın. Herkese iyi pazarlar.

aytun
07-04-2008, 15:29
Selamlar
Haydi arkadaşlar geçen haftaların acısını çıkartalım. EP ve GP olarak iki klasman yapalım. Herkes müsait olursa başta Sadullah(Korkutur) ve Cenk arkadaşlarımız bu Pazar bir kapışma ayarlayalım eski sanayide. Listeyi ben başlatayım gerisiniz siz getirin;

Klasman GP Onroad
1) aytun (Engin AYTUN) Rs4SuperNitro F: DSM Spektrum
2) .....
3) ...
4) ..

Klasman EP Onroad
1) aytun (Engin AYTUN) Tamiya TRF414M2 F: DSM Spektrum
2) ...
3) ..
4) .

Katılımcı listesinin uzun olması dileğiyle...

SUBARU_WRC_07
07-04-2008, 16:39
Klasman GP Onroad
2) subaru_wrc_07 (Fatih KARADEMİR) İnferno GT F:3pm fm27.145-26.995
3) ...
4) ..

Klasman EP Onroad
2) ...
3) ..
4) .

Uzun bir aradan sonra nihayet Battal Gazi aranızda.......

Junior®©
07-04-2008, 17:00
Klasman GP Onroad
3) ...
4) ..

Klasman EP Onroad
2) Junior®© (Cüneyt GÜVENÇ) Tamiya TA-04/TB-02 F: 26.875-27.095
3) ..
4) .

Herkese bol şans... :)

S.Korkutur
07-04-2008, 23:38
Klasman GP Onroad
3) s.korkutur-rs4super nitro:fm75.830 yada fm75.herhangi biri...
4) Cenk KORKUTUR-rs4 super nitro-
5)
Klasman EP Onroad
3) ..
4)
iyi yarislar...

sado 07
08-04-2008, 16:19
Klasman GP Onroad
5)
Klasman EP Onroad
3) sado_07(sadık BAŞATAN)Xray T1 R 27.145
4)
hadi beyler hava iyi olursa bu pazar süper olacak

aytun
08-04-2008, 17:08
Arkadaşlar Selamlar;
Bugün Eski Sanayi de yaptığımız ufak toplantıda bazı hususlar üzerinde duruduk. Bilinen üzere psitimiz hafta içi normalde otopark olarak kullanılıyor ve ister istemez toz toprakla doluyor ve yarış günleri bir temizliğe ihtiyaç duyuluyor. Ve bu işi maalesef her zaman aynı kişiler üstleniyor. Çoğumuz son anda alana gidip hiçbirşeye karışmadan direk aracımızla ilgilenmeye başlıyoruz ve bu çok istenmeyen bir durum sizinde hak verecğiniz üzere. Bu alanı bizim kullanımımıza sunan arkadaşlarımızın bu işten hiçbir maddi manevi çıkarları olmamasına rağmen bu görevi yerine getirmek zorunda kalıyorlar. Bu sebeple bazı düzenlemeler yapmamız gerekli . Yarış yada buluşma için belirlenen saattten en az bir saat önce alanda hazır bulunup pisti kullanıma hazır hale getireceğiz. Bu hepimiz için gerekli ki arçların yolda durabilmesi tamamen buna bağlı. Lütfen bu konuya dikkatle özen gösterelim ve uyalım. Bu hafta yarış saati 14:30 dur ve 13:30 da alanda bulunulması zorunludur. Bu süre de temizlik çalışması ve araç hazırlığı için yeterli bir süredir. Buluşmalarımızın ve yarışların devamlılığı için bu hususa dikkat edilmesini önemle rica ediyor iyi haftalar diliyorum...
Herkese sevgiler saygılar....

buyukduman
08-04-2008, 17:22
Klasman GP Onroad
5) alican buyukduman serpent impulse-710 f: fm 40,835
6)...
7)..

Klasman EP Onroad
4)...
5)..

genesis
08-04-2008, 21:14
Klasman GP Onroad
6) Genesis ( Cenk Garan ) Rs4 3 Evo F: 26995
7)...

Klasman EP Onroad
4)...
5)..

aytun
08-04-2008, 23:42
Arkadaşlar Selamlar;
Bugün Eski Sanayi de yaptığımız ufak toplantıda bazı hususlar üzerinde duruduk. Bilinen üzere psitimiz hafta içi normalde otopark olarak kullanılıyor ve ister istemez toz toprakla doluyor ve yarış günleri bir temizliğe ihtiyaç duyuluyor. Ve bu işi maalesef her zaman aynı kişiler üstleniyor. Çoğumuz son anda alana gidip hiçbirşeye karışmadan direk aracımızla ilgilenmeye başlıyoruz ve bu çok istenmeyen bir durum sizinde hak verecğiniz üzere. Bu alanı bizim kullanımımıza sunan arkadaşlarımızın bu işten hiçbir maddi manevi çıkarları olmamasına rağmen bu görevi yerine getirmek zorunda kalıyorlar. Bu sebeple bazı düzenlemeler yapmamız gerekli . Yarış yada buluşma için belirlenen saattten en az bir saat önce alanda hazır bulunup pisti kullanıma hazır hale getireceğiz. Bu hepimiz için gerekli ki arçların yolda durabilmesi tamamen buna bağlı. Lütfen bu konuya dikkatle özen gösterelim ve uyalım. Bu hafta yarış saati 14:30 dur ve 13:30 da alanda bulunulması zorunludur. Bu süre de temizlik çalışması ve araç hazırlığı için yeterli bir süredir. Buluşmalarımızın ve yarışların devamlılığı için bu hususa dikkat edilmesini önemle rica ediyor iyi haftalar diliyorum...

aytal
09-04-2008, 13:41
Klasman GP Onroad
7) Aytal GÜVEN M3 Rs4 18ss 27.145
8)...

Klasman EP Onroad
4)...
5)...

İnşallah hava güzel olur:kütküt:

S.Korkutur
09-04-2008, 17:21
merhaba...
arkadaşlar;
1- yarışacak olan aracların ölçüsü bellimi?
2- Yarışın tur sayısı kaç
3- kaç araç aynı anda start alacak?
4- nitro ve elektrikli aynı andamı yarışacak?
Bu konuyada netlık getirelim...

aytun
09-04-2008, 17:38
1- yarışacak olan aracların ölçüsü bellimi?
*1/10 ve supersize 1/10 araçlar (Fatih burayı dikkatli oku:D)
2- Yarışın tur sayısı kaç
*Gp de 10 dakikalık süre içerisinde atılan tur sayıları, ep de 5 dakikalık süre içerisinde atılan tur sayıları
3- kaç araç aynı anda start alacak?
*6 araç aynı anda start alabilir
4- nitro ve elektrikli aynı andamı yarışacak?
*nitro (gp) ve elektrikli (ep) araçlar ayrı klasmanlarda yarışacaklar..

Sadullah arkadaşımız sanırım bu soruyu bilmeyen arkadaşlarımıza rehberlik olsun diye sordu çünkü bu kuralları birlikte belirledik. Kendisine teşekkürler konuya dikkat çektiği için...

S.Korkutur
09-04-2008, 17:55
Sadullah arkadaşımız sanırım bu soruyu bilmeyen arkadaşlarımıza rehberlik olsun diye sordu çünkü bu kuralları birlikte belirledik. Kendisine teşekkürler konuya dikkat çektiği için...[/QUOTE]

Engin bu konulara dikkatli eğilmek gerekiyor...320mm kadar(iki bijon arası)araçlar diye bir acılımda yapabiliriz ama kesinlikle on-road araç olmalı...Diyebiliriz..
Ayrıca forumda konuşulmalımı diye düşündüğüm bir konu takvim...Arkadaşlar takvim oluşturmak bence önümüzdeki yaz günleri için iyi bir girişim olacak diye düşünüyorum...
saygılar

S.Korkutur
09-04-2008, 18:01
Klasman GP Onroad
3) s.korkutur-rs4super nitro:fm75.830 synt.
4) Cenk KORKUTUR-rs4 super nitro-fm synt
8) Sedat Arıkoğlu(rc sedat)Rs4 super nitro---27.095
9)...?
10)

Klasman EP Onroad
4)...
5)...

İnşallah hava güzel olur:kütküt:
haydi yarışalım

sado 07
10-04-2008, 12:10
Klasman GP Onroad
9) sado_07 (sadık BAŞATAN) Rs4 super nitro 27.145 başkada bulabilirim
10)

Klasman EP Onroad
4)...
5)...

biraz nitro tadalım

S.Korkutur
10-04-2008, 14:30
Klasman GP Onroad
10) Turan_AK---smartec---am27.145
11)Emin DEMİRCAN(grafity_emin)Rs4 super nitro---

Klasman EP Onroad
4)...
5)...

biraz nitro tadalım

katılımları bekliyoruz...

aytun
10-04-2008, 16:54
Klasman GP Onroad
2) subaru_wrc_07 (Fatih KARADEMİR) İnferno GT F:3pm fm 27.145-26.995

Klasman EP Onroad
4)...
5)...

Kırmızı ile işaretli frekansa sahip olan arkadaşlar mutlaka bir alternatif frekansla gelsinler yada birbirleriyle haberleşip bir çözüm yolu bulsunlar aksi taktirde yarış günü çözüm bulmak imkansız oluyor.

aytun
10-04-2008, 17:08
Selamlar
Yarış kurallarında bazı düzenlemeler yapıldı. Konuyu mutlaka inceleyin. Özellikle sınıflandırma ve ölçeklendirme konusunu mutlaka dikkate alın.
Saygılar...

http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=25914

aytun
10-04-2008, 17:20
Tekrar selamlar;
Yarışa katılım için son gün 12/04/2008 Cumartesi günü saat 15:00 dir. Bu tarih ve saaten sonra listeler oluşturulacağı için katılacak arkadaşların bir an önce frekans ve araç düzenlemelerini bildirmeleri rica olunur. Ayrıca bir uyarıyı da tekrar etmek zorundayım lütfen bu konuya özellikle hassasiyet gösterelim;

Arkadaşlar Selamlar;
Eski Sanayi de yaptığımız ufak toplantıda bazı hususlar üzerinde duruduk. Bilinen üzere psitimiz hafta içi normalde otopark olarak kullanılıyor ve ister istemez toz toprakla doluyor ve yarış günleri bir temizliğe ihtiyaç duyuluyor. Ve bu işi maalesef her zaman aynı kişiler üstleniyor. Çoğumuz son anda alana gidip hiçbirşeye karışmadan direk aracımızla ilgilenmeye başlıyoruz ve bu çok istenmeyen bir durum sizinde hak verecğiniz üzere. Bu alanı bizim kullanımımıza sunan arkadaşlarımızın bu işten hiçbir maddi manevi çıkarları olmamasına rağmen bu görevi yerine getirmek zorunda kalıyorlar. Bu sebeple bazı düzenlemeler yapmamız gerekli . Yarış yada buluşma için belirlenen saattten en az bir saat önce alanda hazır bulunup pisti kullanıma hazır hale getireceğiz. Bu hepimiz için gerekli ki arçların yolda durabilmesi tamamen buna bağlı. Lütfen bu konuya dikkatle özen gösterelim ve uyalım. Bu hafta yarış saati 14:30 dur ve 13:30 da alanda bulunulması zorunludur. Bu süre de temizlik çalışması ve araç hazırlığı için yeterli bir süredir. Buluşmalarımızın ve yarışların devamlılığı için bu hususa dikkat edilmesini önemle rica ediyor iyi haftalar diliyorum...

aytun
10-04-2008, 17:29
Klasman GP Onroad
12) ...
13) ..
14) .

Klasman EP Onroad
4)...
5)...
(İki araba daha yokmu zevkli olsun elektrikli kategori??)

Kırmızı ile işaretli frekansa sahip olan arkadaşlar mutlaka bir alternatif frekansla gelsinler yada birbirleriyle haberleşip bir çözüm yolu bulsunlar aksi taktirde yarış günü çözüm bulmak imkansız oluyor.

S.Korkutur
11-04-2008, 10:03
Klasman GP Onroad
12)Görkem Dönmez(görkemas)---rs4 super nitro---am27.095
13) ..
14) .

Klasman EP Onroad
4)...
5)...

hadi yarışalım...

aytun
11-04-2008, 10:47
Klasman GP Onroad
13) ..
14) .

Klasman EP Onroad
4)...
5)...

turan_ak
11-04-2008, 13:30
Klasman GP Onroad
10) Turan_AK---smartec---am27.125
13) ..
14) .

Klasman EP Onroad
4)...
5)...

PROZAC
11-04-2008, 13:34
--------------------------------------------------------------------------------

Klasman GP Onroad
13) BILAL SARITAS NTC3+ FM 27.195..
14) .

Klasman EP Onroad
4)...
5)...

S.Korkutur
11-04-2008, 17:30
--------------------------------------------------------------------------------

Klasman GP Onroad
1)aytun (Engin AYTUN) Rs4SuperNitro F: DSM Spektrum
6) Genesis ( Cenk Garan ) Rs4 3 Evo F: 26.995
11)Emin DEMİRCAN(grafity_emin)Rs4 super nitro---am27.195
14) EMRE---super rs4---75.710fm

Klasman EP Onroad
4)...
5)...

of of katılıma bakınız...:D:D

aytun
11-04-2008, 19:21
Klasman GP Onroad

Klasman EP Onroad
4)...
5)...

aytun
11-04-2008, 19:23
TEKRAR;

Tekrar selamlar;
Yarışa katılım için son gün 12/04/2008 Cumartesi günü saat 15:00 dir. Bu tarih ve saaten sonra listeler oluşturulacağı için katılacak arkadaşların bir an önce frekans ve araç düzenlemelerini bildirmeleri rica olunur. Ayrıca bir uyarıyı da tekrar etmek zorundayım lütfen bu konuya özellikle hassasiyet gösterelim;

Arkadaşlar Selamlar;
Eski Sanayi de yaptığımız ufak toplantıda bazı hususlar üzerinde duruduk. Bilinen üzere psitimiz hafta içi normalde otopark olarak kullanılıyor ve ister istemez toz toprakla doluyor ve yarış günleri bir temizliğe ihtiyaç duyuluyor. Ve bu işi maalesef her zaman aynı kişiler üstleniyor. Çoğumuz son anda alana gidip hiçbirşeye karışmadan direk aracımızla ilgilenmeye başlıyoruz ve bu çok istenmeyen bir durum sizinde hak verecğiniz üzere. Bu alanı bizim kullanımımıza sunan arkadaşlarımızın bu işten hiçbir maddi manevi çıkarları olmamasına rağmen bu görevi yerine getirmek zorunda kalıyorlar. Bu sebeple bazı düzenlemeler yapmamız gerekli . Yarış yada buluşma için belirlenen saattten en az bir saat önce alanda hazır bulunup pisti kullanıma hazır hale getireceğiz. Bu hepimiz için gerekli ki arçların yolda durabilmesi tamamen buna bağlı. Lütfen bu konuya dikkatle özen gösterelim ve uyalım. Bu hafta yarış saati 14:30 dur ve 13:30 da alanda bulunulması zorunludur. Bu süre de temizlik çalışması ve araç hazırlığı için yeterli bir süredir. Buluşmalarımızın ve yarışların devamlılığı için bu hususa dikkat edilmesini önemle rica ediyor iyi haftalar diliyorum...

mini_cooper_07
11-04-2008, 19:49
cumleten selamlar...pazar gunu bı terslık olmazsa bende geleceğim.araclar bakımsız.ama sızı gormek ve ortamın havasını almak ıcın gelecegım...gorusmek uzere.saygılar

genesis
11-04-2008, 22:49
aramızdaki bir eczacı arkadaş yarışmacıları yanlış yönlendirmek için farklı marka araç belirtmiş, onu şiddetle kınıyorum :D ve doğruları yazmaya davet ediyorum :D o kendini biliyor...

aytun
11-04-2008, 23:38
aramızdaki bir eczacı arkadaş yarışmacıları yanlış yönlendirmek için farklı marka araç belirtmiş, onu şiddetle kınıyorum :D ve doğruları yazmaya davet ediyorum :D o kendini biliyor...

Bence yanılıyorsun arabanın gelip gelmeyeceğinden ve çalışıp çalışmayacağından emin değil sadece:D.

LinCoLN
12-04-2008, 09:43
Klasman GP Onroad

Klasman EP Onroad
4) Lincoln ( Onur OKATAN ) Tamiya TT-01 : 2.4 Ghz. ( 27.All )
5)...

S.Korkutur
12-04-2008, 10:55
Klasman GP Onroad
15)M.Cem Özdemir---super rs4---fm 75 synt

Klasman EP Onroad
5)...

bu yarış nasıl olacak yahu...ÖÖöffff...rakiplere bak...zor bir pazar olacak...:D

turan_ak
12-04-2008, 13:07
LinCoLN´isimli üyeden Alıntı
Klasman GP Onroad
10) Turan_AK---hsp---am27.125
15)M.Cem Özdemir---super rs4---fm 75 synt

Klasman EP Onroad
5)...

turan_ak
12-04-2008, 13:08
benim diger aracla gircem hsp marka am 27-125

turan_ak
12-04-2008, 13:08
tabi bu frekansta karısıyo))145 ile

Junior®©
12-04-2008, 16:36
Klasman GP Onroad

Klasman EP Onroad
2) sado_07(sadık BAŞATAN)Xray T1 R 27.145
3) Lincoln ( Onur OKATAN ) Tamiya TT-01 F: FM Synthesizer ( 27.All )
4) ...

üzgünüm arkadaşlar, ticari araç kullanım belgesi (SRC) kursu yüzünden bu hafta ve 3 hafta daha aranıza katılamıyacağım :(

sizlere iyi eğlenceler, gelişmeleri ve zevkli dakikaları forumdan takip ederim artık... :agla:

SUBARU_WRC_07
12-04-2008, 17:00
Bende özür diliyerek bu hafta her hafta olduğu gibi yine orada olamayacağım. Aracımın pullstartı kırıldı ne roto nede başka birley bağlayabildiğim için aranıza katılamıyorum. Özür dilerim. İyi eğlenceler.

sado 07
12-04-2008, 17:45
Klasman GP Onroad
9) sado_07 (sadık BAŞATAN) Rs4 super nitro 27.145 26.590

Klasman EP Onroad
2) sado_07(sadık BAŞATAN)Xray T1 R 27.145 26.590
3) Lincoln ( Onur OKATAN ) Tamiya TT-01 F: FM Synthesizer ( 27.All )
4) ...
arkadaslar baska kristal buldum ben 26.590

S.Korkutur
12-04-2008, 18:18
merhaba...
artık şimdi aracların son kontrollerini yapma zamanı...çok heyecanlandım...sanki yarın sınav var gibi...yerimde duramaz oldum...

LinCoLN
12-04-2008, 20:00
Arkadaslar bende gelemıyorum son dakika golu attı bana sirket... yarın aranızda olamıyorum. herkeze ıyı eğlenceler... :agla:

aytun
13-04-2008, 18:11
13/04/2008 Eski sanayi Pist Yarış Sonuçları;

Klasman 1/10 GP Onroad
FİNAL GURUBU
1. aytun (Engin AYTUN) SuperNitroRS4
2. S.Korkutur (Sadullah Korkutur) SuperNitroRS4
3. Cenk Korkutur SuperNitroRS4
4. Sedat ARIKOĞLU SuperNitroRS4
5. Genesis (Cenk Garan) rs4
6. Sado07 (Sadık Başatan) SuperNitroRS4

Dereceye giren arkadaşlarımızı kutluyoruz.

http://img371.imageshack.us/img371/2035/sany0189rd9.jpg (http://imageshack.us)

http://img371.imageshack.us/img371/4900/sany0228zs0.jpg (http://imageshack.us)

http://img383.imageshack.us/img383/4476/sany0236dk6.jpg (http://imageshack.us)

genesis
13-04-2008, 18:55
merhaba,
dereceye giren herkesi tebrik ederim, biliyorumki derece yapan yapamayan herkes bir sonraki yarışı iple çekecek...
büyük organizatörlerimizden bir sonraki yarışın yada yarış takviminin en kısa sürede açıklanmasını bekliyoruz...
tekrar böyle büyük bir buluşmada görüşmek ve yarışmak diyeğiyle...

S.Korkutur
14-04-2008, 09:19
merhaba...
Gerçekten güzel ve heyecanlı bir gün oldu...1.grubun startından sonra finalin çok zor olacağı belliydi.2.grub da aynı şekilde çok sıkı bir yarış hatta pit stoplar gerçekleştirdiler...10 dak. zaman yakıt işini zora soktu...3.grupda sıkı bir şekide başladı ama son turlara doğru araçlar problem çıkarınca sönük geçti...Final gerçekten finaldi...Stop eden araçlar olmasa herkes eşit sayılırdı.Burada arızalar etkili oldu...
Gelip yarışan,yarışamayıp/yarışmayıp organizasyonu yapan başta Yücel olmak üzere herkese teşekkürler...

grafity_emin
14-04-2008, 17:44
bn bu hafta aracımın gazabına uğradım ve yarışamadım.aracımın çalışmadığına üzülmüyorum bu hafta yarışamadığıma üzülüyorum yarış çok güzeldi.özncelikle cenk abiyi sonrada diğer yarışmacı abileri kutluyorum inş bidahaki sefere bnde yarışcam :)

S.Korkutur
14-04-2008, 17:50
merhaba...
arkadaşlar pazar günü en büyük problem grubların oluşturulmasında yaşandı.Bazı arkadaşlarımızın haklı itirazları oldu...Grupları oluştururken en önemli unsur frekans karışıklığı olduğu için adil bir çatı oluşmadı/oluşamadı.Bunu engellemek için frekans tablosu oluşturup; herkesin kafasına göre değilde organizasyonun belirlediği frekansı alması doğru olur diye düşünüyorum...
Böylece kura usulü grub oluşacak herkes kendi kaderini kendi belirleyecek...

genesis
16-04-2008, 22:12
merhaba, frekans olayına çözüm getirmek önemli... ancak yinede frekanslar tam ayrılanana kadar yine kura çekilir, çakışma riski olanlar başka gruba geçirilebilir... en azından itirazları şimdilik min. düzeye indiririz... ( benim için problem yok, sonuçta güçlü yarışmacı 1-2 tane değil, o yüzden plotajımızı geliştirmeliyiz. )

bu arada son etapta sonuncu olduğumdan,bi sonraki yarışta pole position benim dimi :D

ayrıca daha henüz yarış takvimi oluşmadı ama, duayenlerimiz bunu oluştururken aklıma f1 gbi bir puanlama sistemi getirsek nasıl olur fikri geldi?
teşvikmi eder, bezdirir mi?
şöyleki final etabına kadarki etaplarda 1. ye 2puan, 2.ye 1puan versek...
finalde 1. 10, 2. 8, 3. 6, 4. 4, 5. 2 ve sonuncu 1 puan alsa
( ki puan alma barajı koysak, mesela min 15tur. aracı bozulan bile finalden bedava puan almasa)
paunlamanın avantajı; yarışlara gelmeyi teşvik eder, aracı son etapta süper durumda olmasada paunlar alabilmek için şartlar zorlanır, ciddiyet artar, rekabet artar, zevk artar...

dezavantajı; sürekli aynı yarışcıların 1-2-3 olması amaaan ne gerek var durumu oluştururmu?

duayenlerimizden, bunu denemiş yaşamış olanlardan, puanlamanın iyi bir fikir olup olmadığı konusundaki yorumlarınızı bekliyorum...

hız ve heyeca
17-04-2008, 08:00
valla bu hafta mükemmel bir yarış oldu yoruldum ama deydii...çok zevkliydi.!yalnız artık bu yarışları bi plana soksak tam süper olacak ve bunun için hep beraber uğraşıorus...yakında inşll. benimde bi patlarlım olacak ama ne zmn belli deil:D herkeze iyi günler SAYGILAR

S.Korkutur
17-04-2008, 12:58
valla bu hafta mükemmel bir yarış oldu yoruldum ama deydii...çok zevkliydi.!yalnız artık bu yarışları bi plana soksak tam süper olacak ve bunun için hep beraber uğraşıorus...yakında inşll. benimde bi patlarlım olacak ama ne zmn belli deil:D herkeze iyi günler SAYGILAR

merhaba
sende tembellik war desem tembel değilsin ama arabayı hala getirmedin...:fifufifu: durumundasın hala...:D

S.Korkutur
17-04-2008, 15:56
Cenk...merhaba...
Bu konuyu iyi tartışmalı...ciddi bir konu...

aytun
17-04-2008, 17:02
Selamlar
Arkadaşlar bu konuda Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Bu yarışlar dünyanın her yerinde yapılıyor. BU yarışlardada sezon uygulaması var. Örneğin sezon bu sene önümüzdeki ay başlıyor ve ağustos eylül gibi bitiyor. Bizde böyle bir sezon olayı şimdilik yapılamayacağı için puanlama sistemi olayı bozar. Formula1 derseniz zaten o bir hayal. Adamlar o kadar profesyonel bir organizasyonda bile itiraza boğuluyor ve altından zor kalkıyor. Örneğin bu tip bir puanlama sistemli bir organizasyona kalkıştık. Araban pert oldu ne olacak. Yeni araba ile katılamayacaksın. Sezona ne ile başladıysan onunla bitirmen gerek. Bunu ben istanbuldaki offroad yarışında gördüm. En iddialı arkadaşımız araç değişikliği yapmak zorunda kaldı ve sezonda derece yapamamayı garantilemiş oldu daha ikinci yarışta. Böyle bir olay sıkıntılara ve tartışmalara daha çok açık. Şimdilik biz 1. 2. 3. lük olayına devam etmek zorundayız kanımca. Doğru bir derecelendirme yapıyoruz elimizdeki imkanlarla. Katılımı sağlamak böyle bile çok kolay değilken iki yarış kaybetmiş bir kişiyi piste getirmek artık imkansız olur. Ama herşey iyice oturduktan sonr abu sisteme tabiki geçicez. Şu an yaptığımız şey bu tip organizasyonlara hazırlık mahiyetinde. Her hafta derece alabilme ihtimali ile katılım maximuma çıkacaktır kendiliğinden. Benim fikrim bu tabiki tartışalım ama daha ikinci yarışta biraz erken diye düşünüyorum.
saygılar sevgiler...

sado 07
17-04-2008, 19:38
engin abi bende sana katılıyorum yapcaksam iyi bisey yapalım ama zamanı gelince biraz daha profesyonel olmamız tecrübe kazanmamız gerek(ekip olarak)

genesis
17-04-2008, 21:54
selamlar,
valla benimde sadece aklıma geldiği için yazdım, dediğim gibi avantaj ve dezavantajları var... ancak katılımın yüksek olması sevindirici...
bu arada engin abi senden ve Sadullah abiden bir yarış takvimi bekliyoruz...
gerçi 2 haftada 1 olacağı konuşulmuştu ama yinede belli olsa iyi olur kanımca...
ha tabi birde kristal olayı var...
(yaa yarış için 2 hafta beklemek çok zor ama neyse :agla: )

aytun
18-04-2008, 14:11
Selamlar
Evet arkadaşlar hafta sonu geldi yine. Yarışmıyorsak ne yapıyoruz. Katılım durumu nasıl iş durumu vs. olan varmı aramızda. Yarışacaksak pist müsait olacakmı. Yarışmasak bile piste gitsekmi. E gitmişken yarışmadanda olmaz:D. Başta Sadullah ve Venk arkadaşlarımız pistle ilgili sorulara açıklık gtirirlerse sevinicez.

sado 07
18-04-2008, 19:04
ben her seye varım ama bu hafta sadece EP ile aranızda olucam

genesis
18-04-2008, 22:20
walla banada uyar, ben gelirim... 2-3 kişi bile olsak kapışırız ama pistin kullanıma açık olup olmayacağı önemli...

aytun
19-04-2008, 10:42
Selamlar;
Eski Sanayi ses ver!!! Yarını pas mı geçiyoruz yoksa devammı. YOksa kutumuzumu açalım.

genesis
19-04-2008, 11:05
ben kutuda buluşma olduğunu düşünüyorum, ben varım diyorum...
10 dan geriye doğrumu saysak :D

S.Korkutur
19-04-2008, 16:08
:)
Selamlar;
Eski Sanayi ses ver!!! Yarını pas mı geçiyoruz yoksa devammı. YOksa kutumuzumu açalım.

merhaba
YARIN 4:30 DA ESKİ SANAYİDEYİZ...Yarış yok ama yarışırız...:D;oleeea::fifufifu::eeeeyoo:
Pist yarışa ve temizliğe açık olacak...:):)

S.Korkutur
19-04-2008, 16:28
En iddialı arkadaşımız araç değişikliği yapmak zorunda kaldı ve sezonda derece yapamamayı garantilemiş oldu daha ikinci yarışta. Böyle bir olay sıkıntılara ve tartışmalara daha çok açık. Şimdilik biz 1. 2. 3. lük olayına devam etmek zorundayız kanımca. Doğru bir derecelendirme yapıyoruz elimizdeki imkanlarla. Katılımı sağlamak böyle bile çok kolay değilken iki yarış kaybetmiş bir kişiyi piste getirmek artık imkansız olur. Ama herşey iyice oturduktan sonr abu sisteme tabiki geçicez. Şu an yaptığımız şey bu tip organizasyonlara hazırlık mahiyetinde. Her hafta derece alabilme ihtimali ile katılım maximuma çıkacaktır kendiliğinden. Benim fikrim bu tabiki tartışalım ama daha ikinci yarışta biraz erken diye düşünüyorum.
saygılar sevgiler...[/QUOTE]

merhaba...
Kaygılandığın konulara katılıyorum...Esasında fikir güzel ama vakit erken...Gerçekten aşmamız gereken çok problem var...Pist düzeni,frekans,araçların düzenli bakılıp yarışa hazır olması,grupdakilerin tecrübelerinin artması...vs vs...Bunların hepsi ve daha birçoğu aşılması gerekli işler...Eksikliklerimiz var hala kurallara uymayan arkadaşlarımız var...Mesela her hafta aynı insanlar pisti kurup temizliyor..Ve sonra pisti toplayıp gidiyor...Mesela bazı arkadaşlar aracları bakımlı getirip hemen yarışa hazırlanıyorlar ama bazı arkadaşlar(:)bende dahil)pist kenarında tamirat yapmaya çalışıyor...Örnekler çok uzatılabilir...

Benim fikrim bu sene kasım ayına kadar eğlenmek ve öğrenmek...Sonra ciddi bir toplantı yapar sezonda ne yaparız diye konuşabiliriz...
Öğrenmek isteyenlerede tavsiyem düz sürüşler yerine parkur da sürmeleri...4adet plastik şişe vb. bir parkur oluşturur...Düz sürüşlerden gelgitlerden sakının...En iyi kullanan viraja girip-çıkabilen ve masaüstü çalışmasını iyi yapan/yaptırandır.Bilmediğinizi bilene sorun,utanmayın...
Bunları yazarken herhangi birini hedef almış değilim ama bu işi daha önceki senelerde uykuya yatıran sebepler bunlardı paylaşmak istedim...Sizlerle bu işi yapmak çok büyük bir mutluluk benim için...:)Hepinizi tekrar tekrar kutluyorum...Hep birlik olunca herşeyi çözeriz...Ana temel bu...Saygılar

aytal
19-04-2008, 16:40
Amanın geçen haftanın hezimeti var Ben varım Bilal de gelir :D

LinCoLN
19-04-2008, 18:20
Yarin bende gelebilirim. Sadik giderken benide al benim motor yatak sardı... onun ıcın aracsız kaldım... :D

hız ve heyeca
20-04-2008, 11:04
sadullah abi bugün arabayı getiriyoruum...bi bakalıım bende sanayide olucam bugün..pistimizi canlandıralım...belki ufak bi yarış olur ne dersiniz...:D SAYGILAR

genesis
20-04-2008, 11:19
o zaman 16.30 da sanayide buluşmak üzere...

aytun
20-04-2008, 20:13
Selamlar
Yine süper buluşma yaptık. Gelmeyenlere yazık oldu bence. Pistte çetin kapışmalar gerçeklerşti. Bugün gelen araçlar önümüzdeki haftalarda yapılacak yarışta hatırısayılır avantaj elde etmiş oldu. Ayarlar tam tuttu araçlar tam hazır hale geldi. Fırsatı iyi değerlendirmiş olduk. Artık Sadullah ve Alican arkadaşlarımız bu ayarları bu pistte ne zaman fırsat bulup yaparlar onu bilemem:D. Herkese iy haftalar hayırlı işler bol kazançlar...
Sevgiler saygılar....

genesis
20-04-2008, 21:18
ewet güzel bir buluşma oldu, yarış öncesi ayarlar için ideal bir gündü. sanırım haftaya çok çetin bir kapışma bizleri bekliyor, walla engin abi öyle ayarlar yapmış ki rs4 ü bir ara rayda gidiyo zannettim :D ama korkmayın kontrol ettim illegal bi hile yok :D cenk abi ile diğer arkadaşın 30mm slick lastikleride yola yapışıyor onuda belirteyim gelmeyenlere :hımm:
kanımca haftaya aracı sorunsuz çalışan ve bu kadar iyi yol tutan araçların arasında plotajı iyi olanlar derece yapacaklardır...
şimdiden sabırsızlıkla gelecek pazarı bekliyoruz...
haftaya yine kalabalık bir yarışta görüşmek üzere...

grafity_emin
21-04-2008, 11:06
herkese slm aranıza yeni katıldım ve çok memnunum ortam çok güsel herkes birbirine yardımcı oluyo kimsenin gülmediğini grmedim daha inş hep böle olur.:) daha yarışlarda pek iddam yok şu aralar sadece pistte durmaya çalışıyorum:D haftaya görüşmek üzere herkese hayırlı işler iyi günler

S.Korkutur
21-04-2008, 14:37
merhaba...
Arkadaşlar pazar aranızda olamadım...Üzgünüm...ama bu arabayı kullanamadım anlamına gelmesin.Herkesin set-up larının oturması iyi oldu...Alican ı bilmem ama ben ilk yarışta ipi göğüslemek amacındayım...2-3-4-5 i sizler paylaşın...:P:D:hımm::agla:

genesis
21-04-2008, 20:15
amaniiiiinnnn haftaya kıran kırana bir yarış olacak heralde...
yanlız benim tüm yarışmacılardan bir ricam olucak...
viraj içi çarpışmalar küçük temaslar tabiki çok normal (bende virajda geçerken dokunmak zorunda kalabiliyorum) ancak bu ve bundan sonraki yarışlarda daha dikkatli olmamızı diliyorum...
evvelsi haftaki resmi yarışta sağolsun cenk abinin ara etapta bana kaç defa çarptığını, attığım taklaları sayamadım (belki yarış heyecanıyla benim durumumu fark edememiş olabilir, şahitlerim var :D) , öndeki araca yatişecem diye kasıp frenajı kaçırmanın ve direk çarpmanın bir cezasını koymalıyız bence :cool:
bu tur silinme olabilir, 10 sn dur kalk olabilir...
yarışmacıların birbirini etkilemediği güzel bir hafta sonu geçirmek dileğiyle...

hız ve heyeca
21-04-2008, 22:53
cenk abi aslında bu kurallar konusunda haklısın...ama milletin biraz daha pisti oturtmaları gerekio..yarış içinde viraj içinden geçme gibi koni arkasından dolaşma gibi hareketlerde belirli bi ceza olmalı.yarış ta tabiki itişme kakışma olucak bu tatlı rekabet ama 1. olucam diyede viraj içinden geçme vb. hareketler olmamalı.ne derece doru bi düşünce bilemem...SAYGILAR

LinCoLN
21-04-2008, 23:26
İyi aksamlar Herkeze...
haftaya artık allah ızın verırse yenı aracımla katılacagım.. Hepimizin cok sevdiği gönlünü bu ışe vermiş Cenk K. Abimizden aldiğim süper nitro rs4 le katılacagım. işte resimleri Yeni aracimin gerci yarişlara gelen abilerim biliyor araci :D:D Kepli sekilde idareten cekip koydugum resimler :D Saşe yı koymasam olur herhalde cunku tahmınımce herkes bılıyor.....

http://img395.imageshack.us/img395/9471/cimg2591vn2.jpg (http://imageshack.us)

http://img395.imageshack.us/img395/3173/cimg2592cl0.jpg (http://imageshack.us)

http://img229.imageshack.us/img229/1425/cimg2593cv1.jpg (http://imageshack.us)

http://img229.imageshack.us/img229/5447/cimg2594ax8.jpg (http://imageshack.us)

S.Korkutur
22-04-2008, 00:01
Merhabalar Ben
Cenk KORKUTUR

Şu an için abimin acount un dan yazıyorum ...

Sevgili Genesis saat 19.00 civarında yazmış oldugu yazı ve yoruma itafen yazıyorum.. Tüm arkadaşlar için geçerlidir...

R/C otomobil kullanmanın sıradan birşey olmadığını ve ideal viraj çizgisi - apex noktası - slow-in and fast-out gibi ana hatlardan oluştuğunu sanırım hepiniz biliyorsunuz.. Dünya üzerinde yapılan tüm motorsporları etkinlikleri yavaş olanın arkasındakine yol verip ideal çizgide olmamasını emreder.Bu örneği defalarca F1 de seyrettiginizi biliyorum . Gelelim asıl gerçeğe pistimizin 3.cü virajı 90 derece dönüşe sahip ve firenaj noktası
170 cm geride olan yüksek hız ile gelinen ve arabayı CRIMPING POINT denilen
açı başlangıç noktasına bastırma zorunluluğu olan son derece TEKNİK bi viraj dır. Bu viraja iyi girdikten sonra zaten ondan sonraki viraj su gibi geçiliyor ve düzlüğe ulaşılıyor..Ayrıca pistte atılan turların video çekimleride var arada bir kullanıcıların birbirlerini izlemelerini tavsiye ederim.Eğer yavaş isen ve virajın içinde isen , birde hızlı olanın çizgisine kayarak dan dalıyosan yapılacak hiç birşey yok.bunu FIA kurallar kitapcığından bir cümle olarak yazıyorum.
''slower cars should yield the right of way to the faster cars''

şimdi gelelim ceza verme konusuna biz bir hobi yapıyoruz ama çoğunluk bunu kabul ederse ben kabul ederim.

Lütfen yukarıdaki sözlerim bir tartışma gibi algılanmasın ... Şu anda bizlerle beraber bu forum u paylaşan arkadaşlarımızın bi çoğu sabit bir pistte yarışmış değil. Bu sebeple sokak gibi boş alanlarda araba kullanmaya benzemiyor...Benim işim bu konu olduğu için mecburen yukarda anlattığım herşeyi bilmek zorundayım.. 1989 dan beri bu konu ile ilgileniyorum ama halen aynı heyecanı yaşıyorum ..

Yazdıklarımı okuduğunuz için teşekkür ederim ...

Cenk KORKUTUR

genesis
22-04-2008, 22:02
selamlar,
her ne kadar yaşım sizler kadar olmasada, Senna'nın yarıştığı günlerden beri F1 seyreden biri olrak "Genel Hatlarıyla" ( detaylarını tabiki bilemem ) kuralları biliyorum, ayrıca yavaş aracın hızlıya yol vermesi gerektiğini de biliyorum ( mavi bayrak ), ancak sizlerde bilirsiniz ki, tur bindirme dışında (yarışın sonlarına doğru kumandadan çıktığı için 2 tur yedim, ki onun dışında kimseden tur yemedim şimdiye kadar) eğer önünüzdeki araç viraj çizginizi kapıyorsa onu beklemek durumundasınız (bakınız Monaco GP, yanlış hatırlamıyosam Verstappen'di heralde, yavaş olmasına rağmen 20 tur arkasında tuttu milleti pitstopa girene kadar) bunlar gerçek araba değil, o kadar kasmanın anlamı yok tabiki, tamam dokunabilirsiniz ama 4-5 takla da attıramazsınız, bu sizin ne kadar yüksek bir hızla çarptığınızın kanıtıdır (bizde sünnet gezintisine çıkmadık yarış içnde heralde). ben kurallardan korkmam, yol vermeyenede ceza verilsin kabul, ama yol vermiyo diye çarpmak vs. savunulacak bir konu değil... o zaman araçların çevresine motorsikletlerdeki gibi bar ve rollbar koyalım, çarpışan araba gibi yarışalım, kim kime yetişir çarparsa... dediğinize katılıyorum gerçekten videoları düzenli olarak çekip youtube a koymakta fayda var, sanırım o zaman herkes hatasını görecektir...
Sadullah ve Engin abi ile beraber senelerdir bu heyecanı koruyup, bizleri o pistte bir araya getirdiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim... bu rekabeti yaşamak bile çok güzel çok heyecan verici... hafta sonu görüşmek üzere...
saygılar...

aytun
22-04-2008, 22:33
Selamlar
Valla bence en güzeli araçları etrafına kauçuk sarmak. Nasıl olsa çarpişma olacağına göre ben arabamı güzel bir bohçalıyayımda kimseler kırıp dökemesin. İleride bu konudada ileri gider çeşitli sertlik derecelerinde kauçuklar sararız rekabetin ölçüsüne göre;oleeea:. Şimdi teknik açıklamalar bir yana yapılan kazalar yolverme vermeme gibi durumlardan kaynaklanmıyor kanımca. Örnekle açıklayacak olursak; Kaptırmış gidiyorsun. Önündeki viraja girmeye başlıyor. Spin atıyor. Tam gaz giriyorsun. EE nerde kaldı teknik taktik. Kaza işte adı üstünde. Şimdi bunları bir tarafa bırakalım bence. Herhalde kimse kimsenin üstüne bilerek çıkmyor. Cenk bak kendin diyorsun arabam kumandadan çıktı falan. O anda bırak pistteki araçları pist keenarındaki araçlarda tehlikede. Sonuçta aramızda bilerek birinin üstüne çıkacak kimse yok. BU en önemlisi. E kazalarda ;kaza işte........

loony
23-04-2008, 10:37
slmlar herkese merhaba bu hafta %99 geliyorum ilk sıraya adımı yazıyorum buluşma için:D

gp
1- Loony- Mustang GTR (27,095am)
2-

ep
1-

sado 07
23-04-2008, 19:23
arkadaslar abiler bu pazar yok mu yarıs ya valla bisey yapacaksak biraz hız vermeliyiz organizasyon icin isim fln yazdıralım olcaksa engin abi duruma sen bi el atsan süper olcak

aytun
23-04-2008, 20:15
Selamlar;
Evet yarışalım...
Sadullah ve Cenk arkadaşlarımızdan pist durumu hakkında olumlu bir haber alalım hemen listeleri oluştuarlım bu haftayı boş geçmeyelim. Yarın yani Perşembe bu olayı kesinleştirelim. Siz şimdiden hazır olun...

S.Korkutur
23-04-2008, 21:43
merhaba...
arkadaslar yaris yapmamak icin bir neden yok.Iki hafta onceki plan neyse o devam ediyor.Bende kayitlar acilsin diye bekliyorum...Yonetim uyuyormu?
saygilar

aytun
23-04-2008, 22:29
Eveeettt... Eski Sanayiden okey geldi. Bu pazar sıkı durun. Herkes son numaralarını deneyecek. İşte liste işte saatler;

Tarih: 27/04/2008 Pazar
Yarış başlama saati: 16:30
Pist hazır bulunma: 15:30

Arkadaşlar yarıştan ve herşeyden önemli olan bulunulması gereken saatte orada bulunmak. Kimse kimse için temizlik yapıp pisti hazırlama mecburiyetinde değil. Aksi taktirde bu işi sürdürmemiz mümkün olmayacak. Sonuçta bu bir hobi ve fedakarlık istiyor haliyle. Lütfen bu uyarıya kulak verin.

27/04/2008 GP Onroad Katılımcı Listesi

1) Loony (araç??) F: am 27.095
2) aytun Hpi SuperNitro F: DSM
3) .....
4) ....
5) ...
6) ..

EP Onroad Katılımcı Listesi

1) aytun TRF414 M2SSG F: DSM
2) ....
3) ..
4) ..
5) .

S.Korkutur
24-04-2008, 09:16
Eveeettt... Eski Sanayiden okey geldi. Bu pazar sıkı durun. Herkes son numaralarını deneyecek. İşte liste işte saatler;

Arkadaşlar yarıştan ve herşeyden önemli olan bulunulması gereken saatte orada bulunmak. Kimse kimse için temizlik yapıp pisti hazırlama mecburiyetinde değil. Aksi taktirde bu işi sürdürmemiz mümkün olmayacak. Sonuçta bu bir hobi ve fedakarlık istiyor haliyle. Lütfen bu uyarıya kulak verin.

3) s.korkutur-hpirs4nitro-fm75 spec...
4) ....
5) ...
6) ..

2) ....
3) ..
4) ..
5) .

fedakarlık yapmadan bu işler olmaz...Hızlı hafta sonları:D

sado 07
24-04-2008, 09:27

4) ....
5) ...
6) ..

2) sado_07 xray T1 27.195
3) ..
4) ..
5) .
hadi millet pazar günü süper olacak;oleeea:

aytal
24-04-2008, 11:34
[QUOTE=sado 07;238432]Tarih: 27/04/2008 Pazar

4) Aytal -Hpi Rs4 18ss Am 27.145
5) ...
6) ..

3) ..
4) ..
5) .

Bende İnşallah yarışabilirim.Kurşun döktürüp gelicem;oleeea:

turan_ak
24-04-2008, 11:48
[QUOTE=aytal;238452][QUOTE=sado 07;238432]Tarih: 27/04/2008 Pazar

5) turan (hsp) .am 27.125
6) ..

3) ..
4) ..
5) .

:hmmm: yarıs cetin olcak gibi..bakalımm...:D

loony
24-04-2008, 12:46

1) Loony (hpi rs4 tipli bişi:D) F: am 27.095
6) ..

3) ..
4) ..
5) .[/B]

grafity_emin
24-04-2008, 13:17

1) Loony (hpi rs4 tipli bişi) F: am 27.095
6) emin demircan-hpi rs4süper nıtro am27.195
7)..

3) ..
4) ..
5) .[/b]

bn daha acemiyim ;oleeea:

S.Korkutur
24-04-2008, 13:54
bn daha acemiyim ;oleeea:
__________________[/QUOTE]

O ARABAYLA ACEMİYİM HAAA:::AYIP AYIP:):);)

grafity_emin
24-04-2008, 17:02
:( sadullah abi araba kendisi gitmiyoki bide şöför lazım :D onuda geçtim şöförde war tecrübe lazım :D yarışta görüşmek üzere inş. abi bide bnm frekans sorunu war onu nasıl çözcez

aytun
24-04-2008, 22:13
Haydi elektrikliler bu hafta kapıştıralım artık elektronik oyuncaklarımızı. Pilleri doldur boşalt haftalardır boş geçiyoruz. Gerekirse iki araba yarışırız.

sado 07
25-04-2008, 11:26
engin abi haklısın yoruldum pil doldur bosalt ama benim alıcıda bi sorun var halledemezsem yarısmam zor ama halletmeye calısıyorum

S.Korkutur
25-04-2008, 12:06
Haydi elektrikliler bu hafta kapıştıralım artık elektronik oyuncaklarımızı. Pilleri doldur boşalt haftalardır boş geçiyoruz. Gerekirse iki araba yarışırız.

Cuma nız mübarek olsun...
Bu elektrikli işinde sizi yalnız bıraktım ama bu uzun sürmez merak etmeyin...

LinCoLN
25-04-2008, 21:44

1) Loony (hpi rs4) F: am 27.095
7) Lincoln - Hpi Süper Nitro Rs4- Fm75.850

3) ..
4) ..
5) .

Bu hafta bende ep de yokum yenı aldıgım aracla katılıyorum... herkese ıyı gunler...

aytun
25-04-2008, 21:55

3) ..
4) ..

genesis
25-04-2008, 22:10

8) Genesis - Hpi Rs4 3 Evo - Am 26.995

3) ..
4) ..

Yarışta görüşmek üzere...
yanlız bu hafta yarış aralarını kısa tutalım birazki biliyosunuz derbi var...
geç kalmayalım... :D

aytun
25-04-2008, 22:30
Selamlar
Arkadaşlar gerçekten FB_GS maçını unuttuk. Hayatta yetişemeyiz. Yarış başlama saatini öne çekmeyi teklif ediyorum. Kabul edenler?Etmeyenler? Sadullah baba ne yapalım nası edelim.

genesis
25-04-2008, 23:15
Selamlar
Arkadaşlar gerçekten FB_GS maçını unuttuk. Hayatta yetişemeyiz. Yarış başlama saatini öne çekmeyi teklif ediyorum. Kabul edenler?Etmeyenler? Sadullah baba ne yapalım nası edelim.

Ben Engin Beyin teklifine çok teşekkür ediyorum, bu öneri hayallerimdeki öneriydi, ben varım diyorum :D:D:D öne çekelim...

S.Korkutur
26-04-2008, 07:50
Selamlar

Önemli bir sebep...:cool:Zamanı siz belirleyin...Maçın başlama saati 19:00...uygun zamanı seçelim...
Arkadaşlar bence yarışı bir hafta sonraya alalım bu haftayıda antreman yarışı olarak geçelim...Ben maçı dışarda izlemek istiyorum..yetişemem...mümkünse bu haftayı atlamak iyi olur...
http://turkish.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=antalya
saygılar

aytun
26-04-2008, 09:43
Selamlar
14:00 pist bulunma saati 14;30 yarış başlama saati olsunmu planları bilmediğim için birşey diyemiyorum.

aytal
26-04-2008, 11:43
Selamlar
14:00 pist bulunma saati 14;30 yarış başlama saati olsunmu planları bilmediğim için birşey diyemiyorum.

Saat değişikliği bana uyar ama erteleme durumunda haftaya ben katılamam zira bu hafta yarış olduğu için haftaya plan yaptım.

sado 07
26-04-2008, 12:08

9)sado_07 Hpi süper nitro rs4 75.510

3) ..
4) ..
arkadaslar ben yarın burdayım 12 gibi yarısda olur antremanda olur tabi macıda kacırmak istemiyorum ama bu hafta ep katılmama ihtimalim var

aytun
26-04-2008, 15:54
Selamlar
Arkadaşlar Yarış start saati 16:00 dır. Pistte bulunma saati 15:30 yine değişmedi. Pazar saat 11:00 gibi Tekrar forumu kontrol edelim hava şartları dolayısı ile saatlerde veya başka bir sebeple oluşabilecek durumları kontrol edelim.
Herkese saygılar...

S.Korkutur
26-04-2008, 16:03

9)sado_07 Hpi süper nitro rs4 75.510
10)Sedat Arıkoğlu---süper nitro---27.095/27.195

3) ..
4) ..[/B]
arkadaslar ben yarın burdayım 12 gibi yarısda olur antremanda olur tabi macıda kacırmak istemiyorum ama bu hafta ep katılmama ihtimalim var[/QUOTE]

Ewet...heyecan yükseliyor...Can'ım finikeye gitmek istiyor yarışmakda istiyor...Hanım ne der acaba Aytun...:D:D

genesis
26-04-2008, 16:17
Selamlar
Arkadaşlar Yarış start saati 16:00 dır. Pistte bulunma saati 15:30 yine değişmedi. Pazar saat 11:00 gibi Tekrar forumu kontrol edelim hava şartları dolayısı ile saatlerde veya başka bir sebeple oluşabilecek durumları kontrol edelim.
Herkese saygılar...

o zaman dediğim gibi fazla yarış aralarında oyalanmadan hızlı bir organizasyon yapmalıyız. sadece 2. veya olursa 3. etapla final arasına araçların soğuması için süre koyarız 15 dk kadar, sonra veririz gazı :D elini korkak alıştırmıcaksın :D görüşmek üzere...

aytun
26-04-2008, 21:09
arkadaslar ben yarın burdayım 12 gibi yarısda olur antremanda olur tabi macıda kacırmak istemiyorum ama bu hafta ep katılmama ihtimalim var

Eğer sen 12 gibi orada olacaksan erken geliriz bizde erken toplnılırsa erken başlarız o zaman...

hız ve heyeca
26-04-2008, 23:52
bi hakem olarak bana kalırsa...start saati 16:00 çok geç...2:30 da bile başladığımız zamn bitmesi saat 4' ü geçiyor..bana kalırsa en geç 3 gibi başlatmak..(işiniz varsa onu bilemem).benim düşüncem o yönde ama toplum nasıl karar verirse ona uyulur.düşüncelere ve fikirlere saygımız sonsuz.hava şartlarına gelince.yarın dediğimiz gibi herkes yine 11 e kadar formu takip etsin...yarın güzel bir hava olması dileğiyle.iyi günler.SAYGILAR

genesis
27-04-2008, 11:45
selamlar...
değerli büyüklerimiz, son durum nedir? hava zaten şaka yapmaya hazır bekliyor gibi...

loony
27-04-2008, 20:28
bu haftaki 1.yi tebrik eder, hakemimizi kutlarım..
bol kazalı görsel bir gün oldu..
bugün yardımlarını eksik etmeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim
cenk abi den msn ve spur bekliyorum :D birdahaki yarışta beraber heyecanlanmak dileğiyle..
şimdilik hoşçakalın..
ben birazdan işe gidicem :s

aytun
27-04-2008, 23:44
27/04/2007 Onroad GP Sonuçları;

1.Grup 1.Etap

aytun--------35tur
sadık---------35tur
aytal---------33tur
emin--------- 23tur
görkem-------14tur
onur----------11tur

2.Grup 1.Etap

cenk------------40tur
sedat-----------39tur
cenk(genesis)---36tur
turan-----------36tur
onur------------12tur

FİNAL

sedat-----------44tur
cenk------------38tur
aytun-----------37tur
sadık------------34tur
aytal------------29tur
cenk(genesis)---21tur

rcsedat
28-04-2008, 01:06
Emeği geçen herkese teşşekkürler.....

S.Korkutur
28-04-2008, 13:43
merhaba...
işte mücadelenin geldiği nokta...bence son nokta buda değil...10dak. zamanda 44tur...Pistimizin yeni rekoru...Katılan herkese ve her zamanki gibi yarışın direktör,hakem,yazıcı gibi her işini üstlenen Yücel'e sonsuz teşekkürler...İyiki varsın Yücel,iyiki varsınız arkadaşlar...Genel Klasman :

1-sedat-----------44tur
2-cenk------------38tur
3-aytun-----------37tur
4-sadık------------34tur
5-aytal------------29tur
6-cenk(genesis)---21tur
saygılar...

nuhs
28-04-2008, 13:53
istanbul'dan selamlar... sizleri çok dikkatli bir şekilde takip ediyoruz..yarışlarınızda başarılar diliyoruz...istanbulda aytun abi bizim yarışlarımıza katılmiştı bizleri hobby sever kişiler olarak çok mutlu etmişti.....:) sizlerden birazda ha resim ve video istiyoruz hepinize saygılar sevgiler...:)

S.Korkutur
28-04-2008, 14:16
istanbul'dan selamlar... sizleri çok dikkatli bir şekilde takip ediyoruz..yarışlarınızda başarılar diliyoruz...istanbulda aytun abi bizim yarışlarımıza katılmiştı bizleri hobby sever kişiler olarak çok mutlu etmişti.....:) sizlerden birazda ha resim ve video istiyoruz hepinize saygılar sevgiler...:)

merhaba...
resim ve video eksiğimiz sürüyor...Yakında onuda halledeceğiz.Grup yavaş yavaş oturuyor...Antalyanın tüm avantajlarını kullanmaya çalışıyoruz...Tatil için gelirseniz daha doğrusu gelirseniz bekleriz...Sizlerede saygılar sevgiler...Teşekkür ederiz...
saygılar

sado 07
28-04-2008, 15:01
merhaba arkadaslarım ve abilerim
dün cok güzeldi ve emegi gecen herkese tesekkürler artık benimde sansla degilde pilotajla iyi dereceler aldıgımı görmüssünüzdür:D biraz biseyler beceriyorum artık
resim ve video konusunda da bi calısma yapsak cok iyi olur SAYGILAR

grafity_emin
28-04-2008, 15:14
s.a herkese resim ve video konusunda bnde bi makine war işimizi görceni umuyorum ama bitane gamaraman lazım :D herkese iyi günler hafta sonu için herkese teşekkür ediyorum.ilk yarışımda 10 dk 23 tur attım bakalım ilerimi gidicem gerimi :D

genesis
28-04-2008, 20:59
herkese merhaba,
bu hafta yine güzel, çekişmeli bir yarış geçirdik... tabi ben averaj takımı oldum geçen haftaki gibi :D gerçi finale kaldım yine ama eğer motorumu değiştirebilirsem daha da iddalı olucağım kanısındayım... fazla ısıdan stop etmesi sinir ediyor... daha yazada girmedik... o zaman hepten yandım :D
süpernitrolar doludizgin gidiyorlar... yanlız hepimiz bu işe az-çok bütçe ayırmaya çalışıyoruz... sadullah abi eğer sen bize bir maliyet çıkarırsan aşağı yukarı, şu yanlış yazmıyosam transponder olayını çözelim... 2 gün sonra sağolsun bu güne kadar yücelin hakkı çok bu konuda ama oda yarışırsa ( ki yarışacaktır) kim sayacak turları? umarım çok büyük bir maliyet çıkmaz...
eee daha motor alıcam :D

S.Korkutur
28-04-2008, 21:26
sadullah abi eğer sen bize bir maliyet çıkarırsan aşağı yukarı, şu yanlış yazmıyosam transponder olayını çözelim... 2 gün sonra sağolsun bu güne kadar yücelin hakkı çok bu konuda ama oda yarışırsa ( ki yarışacaktır) kim sayacak turları? umarım çok büyük bir maliyet çıkmaz...
eee daha motor alıcam :D[/QUOTE]

merhaba...
Cenk esasinda maliyeti kargo filan 1000$ civarinda...Cenk(my brother)arastiriyor...Birde bu isi nasil yapacagiz bilmem ama kisileremi bolelim yada bizmi alalim bilemiyorum...:(Bu 1000$ kac arac icin ponder gelecek sistem nasil kurulacak:confused:nasil bir bilgisayar destekleyecek hep sorun...kisaca yazin sonunda olur bence yinede fikir Cenkden cikti ne dusunuyor bilemem...
saygilar

hız ve heyeca
29-04-2008, 00:00
ben bu görevi zevkle yapıyorum .sizde layıkıyla gördüyseniz ne mutlu bana..sadullah abi bn şöle bişe düşündüm herkes 50 lira üstü ne verirse böle bi miktar toplansa alamazmıyıs.(tabi engin abi gibi,alican abi gibi bmw si olanlar biras daha fazla çıkabilir sınırlama yok:D:D)nese işin espirisi bence baya bi miktar toplarıs gibime gelior..SAYGILAR...

grafity_emin
29-04-2008, 01:15
.. yanlız hepimiz bu işe az-çok bütçe ayırmaya çalışıyoruz... sadullah abi eğer sen bize bir maliyet çıkarırsan aşağı yukarı, şu yanlış yazmıyosam transponder olayını çözelim... 2 gün sonra sağolsun bu güne kadar yücelin hakkı çok bu konuda ama oda yarışırsa ( ki yarışacaktır) kim sayacak turları? umarım çok büyük bir maliyet çıkmaz...

bnde katılıyorum her zaman turları sayacak birini bulamayız... :D

sado 07
29-04-2008, 10:45
selamlar
ya yücelden iyi transponder mı olur:D tabi saka kardesim iyi beceriyo isini ama elbet oda aramıza katılacak yakında aramıza aracıyla büyükler ne derse ben katılırım
benim bi önerim daha var biliyorum bu pazar yarıs olmayabilir ama piste gelip aracını kullanmak isteyen arkadaslar olursa onlara bi teklifim var bu pazarda pisti ters turlayalım hem ilerisi icin antreman olur
iyi günler

aytun
29-04-2008, 14:20
TRANSPONDER İSTİYORUZ!!!

(Cenk arkadaşımıza ithafen!!!:))

grafity_emin
29-04-2008, 14:27
sadık pazar için konuşmak bnm için daha erken ama bi aksilik olmassa bn warım ters turlamakta iyi bi fikir ( senin çocukluğunda da belliydi böle iyi fikirlerin senden çıkacağı zaten) :D

sado 07
29-04-2008, 14:56
sadık pazar için konuşmak bnm için daha erken ama bi aksilik olmassa bn warım ters turlamakta iyi bi fikir ( senin çocukluğunda da belliydi böle iyi fikirlerin senden çıkacağı zaten) :D

eyvallah kardesim:D:D:D

loony
29-04-2008, 18:38
cenk abi?
ses:D

S.Korkutur
29-04-2008, 18:38
TRANSPONDER İSTİYORUZ!!!

(Cenk arkadaşımıza ithafen!!!:))

:):):)ewet sayın Cenk bey lütfen taleplere cevap verin diyeceğim ama kendisi konu için gerçekten çalışıyor...Yakın bir gelecekte konuyu halledecek sanırım.İngilizcesi çok dondurma yediği için şişmiş yazışamıyor...Ama takip ediyor konuyu...
Sadık benim teklifimde final yarışlarını ters yapmak...:D

genesis
29-04-2008, 22:47
selamlar,
bu hafta yarış olurmu bilemem ama gelecek hafta yani 11 mayısta yarış yapacak olursak F1-Türkiye GP'si var. yarıştan sonrada yapamayız günü tamamen öldürüyor... kimler seyretmek ister bilmem,ben çoğunluğa uyarım, yarış olucak derseniz yarışa gelirim ama benim tercihim türkiye gp sini izlemek... birde bu yarış takvimi sürekli F1'e denk geliyor... onada bi ayar versek nasıl olur? :D

loony
30-04-2008, 02:36
cenk abi spur için özelden atarsan sevinirim geceleri çalışıyorum bu 1 ay böyle olucak. gündüzleri msnde olamıyorum
teşekkürler..
NOT: bu modifiye işlemleri için bi link varmı bildiğiniz? bir ep yapmak istiyorum yawaştan..

aytal
30-04-2008, 12:26
sadullah abi eğer sen bize bir maliyet çıkarırsan aşağı yukarı, şu yanlış yazmıyosam transponder olayını çözelim... 2 gün sonra sağolsun bu güne kadar yücelin hakkı çok bu konuda ama oda yarışırsa ( ki yarışacaktır) kim sayacak turları? umarım çok büyük bir maliyet çıkmaz...

merhaba...
Cenk esasinda maliyeti kargo filan 1000$ civarinda...Cenk(my brother)arastiriyor...Birde bu isi nasil yapacagiz bilmem ama kisileremi bolelim yada bizmi alalim bilemiyorum...:(Bu 1000$ kac arac icin ponder gelecek sistem nasil kurulacak:confused:nasil bir bilgisayar destekleyecek hep sorun...kisaca yazin sonunda olur bence yinede fikir Cenkden cikti ne dusunuyor bilemem...
saygilar[/QUOTE]

Transponder konusunda benden tam destek bilgisayar konusunda hiç bir sorun yaşamayız hertürlü destek veririm (nede olsa bilgisayarcıyız).

aytun
01-05-2008, 17:05
Selamlar;
Pazarın gelişi Perşembe den belli oluyor. Evet arkadaşlar ne yapıyoruz bu hafta. Yarış yok dedik. Ama araçları bi toparlamak, test etmek için toplanalım diyorum. Eğer Sanayi pistimizde müsait olacaksa Cenk Ve Sadullah arkadaşlarımız gelebilecekse bu pazar yine Sanayide toplanırız. aksi taktirde bir yer bulmaya çalışırız. Herkese sevgiler saygılar...

TRANSPONDER İSTİYORUZ!!!

loony
01-05-2008, 17:33
gidilicek yer sabancı olabilirmi? :D

S.Korkutur
02-05-2008, 17:19
merhaba...
cumartesi akşam proğramım belli olacak...dalış a gidebilirim...bilgi yazarım buraya...
saygılar...

genesis
02-05-2008, 22:39
selamlar
vallaha ben bi aksilik çıkmazsa uyarım, siz karar verin bende gelirim...

sado 07
03-05-2008, 09:44
ben her türlü gelirim
saygılar

S.Korkutur
03-05-2008, 16:41
merhaba...
yarın saat 4:00 da sanayide buluşuyoruz...Pistteki tüm kurallar yarış haftası gibi geçerlidir...:)
saygılar

hız ve heyeca
03-05-2008, 21:10
arkadaşlar bnm yarn belli deil gelemeyebilirim...ama gelmeye çalışırım.başka konuya atlamak gerekirse bence bu transponder olayı için daha erken.yeterli imkanımız yok.vede bildiğim kadarıyla almakla da bitmiyor her araba için ayrı bi alıcısı fln var die biliyorum.bence bu sezonu böyle atlatalım die düşünüyorum.ben şimdilik görevi zevkle yapıyorum tabe sizde buna katılıyorsanız.elimden geldiğince dikkatli bi şekilde.siz zaten bnm gibi beleş transponderide bulamssınız.iyi günle.SAYGILAR

loony
04-05-2008, 00:07

aytun
04-05-2008, 10:28
Selamlar
Arkadaşlar 4 te buluşuyorsak 3 te oradayız demektir pist hazırlığı için lütfen bu konuda hassasiyet gösterelim. Sürekli geç gelip katkıda bulunmayanlar gözardı ediliyor, ortam bozulmasın diye kimse sesini çıkarmıyor ama hoş değil. Herkese saygılar....

sdombay
04-05-2008, 14:20
HPi Hara pro 4 yarışa hazır ama işim dolayısıyla gelemeyebilirim çok ara verdik eskileri görmek ii olur diye düşünüyorum ama kesin birşey söyleyemiyorum bakalım belki orada olurum...Selamlar...

S.Korkutur
05-05-2008, 10:07
http://www.hobbyrc.com/forum/attachment.php?attachmentid=19618&stc=1&d=1209970667
Maaşallah...Engin ve yakın dostu Alican bey yine yanyana...Ama Engin bey mutsuz gibi...
http://www.hobbyrc.com/forum/attachment.php?attachmentid=19619&stc=1&d=1209970667
Temizlik yapılmamış bir pistten araba manzarası...
http://www.hobbyrc.com/forum/attachment.php?attachmentid=19620&stc=1&d=1209970667
Şampiyon olacakları içine doğmuş...Tişort ve gülüş ilgi çekici...:)
http://www.hobbyrc.com/forum/attachment.php?attachmentid=19621&stc=1&d=1209970667
Ah be abem...ne işin var senin o arabayla...düzgün bir super rs4 al.kurtar kendini...

Dün gerçekten güzel bir setup günüydü...Bana çok yararlı oldu.Herkesede öyle olduğunu düşünüyorum...
Pazar günü Türkiye GP si var...Sanırım yarış-warmup-antreman olmaz...:)
saygılar

sado 07
05-05-2008, 10:38
evet cok güzeldi dün tam bir ayar günüydü aracıma ayarlamada bana yardım eden(dorusu aracımı ayarlayan:D)benim deli ettigim Cenk abime ve ayarlarından kopya cekmeme izin veren Sadullah abime cok tesekkürler ayrıca bizimle birlikte orada olan herkese geldikleri icin tesekkür ederim
herkese iyi günler

aytun
07-05-2008, 11:09
Selamlar
Arkadaşlar tamam F1 var bu hafta ama bizim F1 ne olacak. Makul bi saatte yinede toplanalım diyorum. Yarış olsa süper olur ama katılım az olacaksa yatar tabi. Evet İstanbul F1 diyenler, Antalya Sanayi F1 diyenler???

aytal
07-05-2008, 11:20
Arkadaşlar 2 gün önce bizim transponder olayı için profosyonel olarak proje işi yapan elektronikci bir arkadaşım ile görüştüm.Araştıracağını söyledi bende detaylarıyla tarif ettim.Bugün beni aradı ve projenin uygulanabilir olduğunu söyledi.Cenk abinin bana daha incelemem için yolladığı siteyi onada verdim incelemesi için. Sitedeki mantıkla çalışacak (ir) ile ,maliyeti 15 aracın kitleri dahil yaklaşık 400-450$ olur dedi.(bu fiyat malzeme fiyatıdır) 1 haftada çalışır vaziyette teslim edebilirim dedi. Kafanızda soru işareti olabilir ya olmazsa ya istediğimiz gibi çalışmazsa gibi, eğer bu cihazı almayı kafaya koyduysak ALİ arkadaş ile bir araya gelmemizi sağlar kafanıza takılan detaylarıda konuşmanızı isterim.

Şahsen ben bu konuda istekliyim, yarın sanayi değil daha büyük daha kapsamlı bir pist girişimininde bence temeli olacakdır.

Herkese selamlar saygılar.

S.Korkutur
07-05-2008, 17:27
Selamlar
Arkadaşlar tamam F1 var bu hafta ama bizim F1 ne olacak. Makul bi saatte yinede toplanalım diyorum. Yarış olsa süper olur ama katılım az olacaksa yatar tabi. Evet İstanbul F1 diyenler, Antalya Sanayi F1 diyenler???

ewet arkadaşlar yarışın saati belli 15:00
yarıştan sonra olabilir herşey...

sado 07
07-05-2008, 18:27
engin abi ben tabi ki sanayi f1 den yanayım banane baskasının sürdügü arabadan:D tabi bu isin sakası ama benim bi isim olacak gibi gözüküyo saati belli deil bulusmamız uygun bi saatte olursa ben varım

hız ve heyeca
07-05-2008, 21:36
Valla Rakadaşlar Bu Hafta F1 Var Bence Büyük Oranda Herkes F1 I Tercih Edicek Gibi Bana Kalırsa Bu Hafta Yatar.bnm Için Fark Yaratmas.:dsaygılar

genesis
07-05-2008, 21:43
selamlar,
15:00 daki F1 17:00'de biter, 17:30da pistte olsak hava kararırken biter yarış, yaz olsa daha geç hava kararsa neyse ayrıca son maçlar var gs nin şampiyonluğunu kutlamak isteyenler olabilir, biraz zor gibi bu haftaki organizasyon, 12 de toplansak erken dersiniz heralde..
valla karar sizin...
ama şahsi fikrim öncelikli olarak F1'i izlemek, çünkü Türkiye Gp pisti gerçekten çok keyifli...

aytun
08-05-2008, 10:59
Selamlar;
Sanırım bu hafta yarış yapamayız. Bu F1 bizim yarışa mani oldu. Genede F1 den sıkılanlar için alternatif bir buluşma düzenleriz belkide. Ben sonraki hafta olmayacağım o yüzden bu hafta bir şekilde araba süreceğim. Beklerim efendim...

S.Korkutur
08-05-2008, 12:35
Selamlar;
Sanırım bu hafta yarış yapamayız. Bu F1 bizim yarışa mani oldu. Genede F1 den sıkılanlar için alternatif bir buluşma düzenleriz belkide. Ben sonraki hafta olmayacağım o yüzden bu hafta bir şekilde araba süreceğim. Beklerim efendim...

Merhaba...
Engin eğer startın hemen arkasındaki 10 dak. içinde sonucun belli olduğu bir F1 yarışı olursa,seyretmem gelirim...Gazozuna yarışırız.:)
gelmeyen/gelemeyen arkadaşlarada dinlemesi kalır...Alican zaten gelir.Onun bünyesi ewde hanımın la oturmaya müsait değil.Gerçi sert bir ev erkeği ama light bir yarışcı...İnşaallah bunuda aşacak...Ewdeki sertliğini pistlere taşıması dileğiyle...
saygılar

genesis
08-05-2008, 21:45
selamlar,
Sadullah abinin yorumuna katılıyorum, eger ilk 15-20 dk da yarışın şekli belli olursa bende gelirim, 16:00'da orda olabilirim.
görüşmek üzere...

sado 07
10-05-2008, 16:48
eee yarın yokmu organizasyon yarın gelme ihtimali olanlar varsa bi saat belirleyelim

genesis
10-05-2008, 21:40
engin abi napıyoruz yarın? hiç sesin çıkmıyo :hımm:

aytun
11-05-2008, 00:07
Selamlar
Ben şahsen tüm araç ve ekipmanımla hazırım. Şu F1 yüzünden bişey diyemiyorum. Size kalmış. Ben hazırım her zaman. 15:00 da F1 var. 16:00 da buluşabilmemiz için zaten 15:00 da evlerden çıkmak lazım. Dediğim gibi ben uyarım. İsterseniz 16:30 diyebiliriz.

hız ve heyeca
11-05-2008, 00:49
arkadaşlar valla kusura bakmayın yaaf geçen haftada gelemdm ama bu hafta da arkın maçı var ona gidicem(söz verdim)..üstelik bi f1 seveni olarak yarışı izlicem adaha sona yane bu haftada % 90 gelemiceem tekrar kusura bakmayın diğer hafta süper bi organizasyon yapalım ama..buluşmada bulunanlara zevkli sürüşler.SAYGILAR

sado 07
11-05-2008, 12:38
benden pas arkadaslar gelemiyorum size iyi eglenceler

genesis
11-05-2008, 12:45
ben heyecansız bir yarış olursa engeç 16:30da orda olurum.

S.Korkutur
12-05-2008, 16:57
merhaba...
son yılların en güzel Türkiye gp'si oldu...Ayrıca seyretme zevki güzeldi....Kendi yarışımızı yapamadık bu arada...
Şimdi yaz günleri geliyor...Mümkünse yarış takvimini yapıp üzerimizdeki bu ölü toprağını atalım...Hızımızdan hiçbirşey kaybetmemek lazım...Antreman ve setup bıktırdı...
İlk yarışda 1-2ve3 olanı onore edecek bir çözüm bulmak gerek...
Engin bu hafta olmadığına göre yarışı bir hafta sonraya yapalım...Ama bu hafta çekişmeli bir setup yapabiliriz...
İtirazlar içinde şunu yazayım:Belirli bir tarih -takvim olmadığı için;mücadele adına bazı arkadaşlar olmalı diye düşünüyorum...Ayrıca forum ilgisiz bırakılıyor...
saygılar

aytun
12-05-2008, 17:50
Selamlar;
Evet katılıyorum bir takvim yapıp şampiyone düzenleyelim ve her yarış birincilerine ve sezon şampiyonuna kupa ödülü koyalım. Böylece katılımı artar ve kazanılan yarışların belgelendirilmesi yapılmış olur. Takvim için biraraya gelip herkesin mutabık olacağı tarihlerde anlaşırız. Herkese sevgiler saygılar...

SUBARU_WRC_07
12-05-2008, 17:55
Yarış takvimine bir vatandaş daha ekleyin. Yoğun iş nedenim ile gelemiyorum malum yol şartları ve iş durumu.... Yazın aranızda olup çekişmelere katılacağımı belirtmek isterim. Araçlarım hali hazırda duruyor. Saygılar.

volkan_uzman
12-05-2008, 18:43
Yarış takvimine bir vatandaş daha ekleyin. Yoğun iş nedenim ile gelemiyorum malum yol şartları ve iş durumu.... Yazın aranızda olup çekişmelere katılacağımı belirtmek isterim. Araçlarım hali hazırda duruyor. Saygılar.

abi nerelerdesin sen yaaa...
;oleeea:

genesis
13-05-2008, 21:50
sayın abilerimiz,
sizlerden en geç önümüzdeki haftaki yarışa kadar bir takvim bekliyoruz, tabi ödül vs sistemini de...
bu 2 haftalık arada da eksiklerimizi tamamlamaya çalışırız...
hafta sonu görüşmek üzere...

S.Korkutur
15-05-2008, 14:38
merhaba...
Takvim için bir hareket bir fikir noktası oluşturalımki ,takvim ortaya çıksın...İnsanların önce kuralları bilmesi hangi sınıflarda yarışılacağını ve hazırlığı o yönde yapması gerekli...Ben artık bu işlerde fikir üretmeyi bırakıp, pasif bir rc sever olacağım...Çoğunluğun yaptığı gibi...
Forum yerine kendi arasında konuşmak,sadece konuşan insanlara yarar sağlar...
sağlıklı kalın...:bye:

1.ayak: 25/mayıs/2008
2.ayak: 08/haziran/2008
3.ayak: 22/haziran/2008
4.ayak: 13/temmuz/2008
5.ayak: 27/temmuz/2008

Bu takvim organizasyonca düzenlenmiş ben tarafından duyurulmuştur...

genesis
15-05-2008, 17:26
Selamlar,
Sadullah abinin program bana uyar, kaç yarışta sezonu bitireceğimizi de belirleyelim, ayrıca bence puanlama sistemini de belirleyelim... lütfen herkes fikrini forumda dile getirsinki, bu işi forum ortamında halledelim ve 25.05.08'deki ilk yarışa herkes sezonun nasıl şekilleneceğini bilerek girsin.
sorular;
1)puanlamada sadece final etabı mı değerlendirilecek?
2)ara etaplardan finale kalanlar 1-2 puan gibi puan verilecekmi? (mesela her ara etapta finale kalan ilk araca 2, 2. araca 1 puan verilse ve final etabında yarışı bitirebilen her araca (tur sınırı kaysak, 10dk da 20 tur altı atanlar puan alamasa) puan verilebilirmi?
3)sıralama turu atılacakmı? en iyinin en arkada başlaması bence gereksiz, hakedenin önde başlaması daha iyi olur bence( her ne kadar gerçek şampiyona kurallarını bilmesemde )

sorulara ekleyecekleriniz yada fikirlerinizi bekliyorum.

aytun
15-05-2008, 18:27
Selamlar,
Sadullah abinin program bana uyar, kaç yarışta sezonu bitireceğimizi de belirleyelim, ayrıca bence puanlama sistemini de belirleyelim... lütfen herkes fikrini forumda dile getirsinki, bu işi forum ortamında halledelim ve 25.05.08'deki ilk yarışa herkes sezonun nasıl şekilleneceğini bilerek girsin.
sorular;
1)puanlamada sadece final etabı mı değerlendirilecek?
2)ara etaplardan finale kalanlar 1-2 puan gibi puan verilecekmi? (mesela her ara etapta finale kalan ilk araca 2, 2. araca 1 puan verilse ve final etabında yarışı bitirebilen her araca (tur sınırı kaysak, 10dk da 20 tur altı atanlar puan alamasa) puan verilebilirmi?
3)sıralama turu atılacakmı? en iyinin en arkada başlaması bence gereksiz, hakedenin önde başlaması daha iyi olur bence( her ne kadar gerçek şampiyona kurallarını bilmesemde )

sorulara ekleyecekleriniz yada fikirlerinizi bekliyorum.

Selamlar;
Arkadaşlar yukarıda görüldüğü üzere yarış takvimimiz oluşmuş oldu. Bunun dışındaki haftalarda yine buluşmalarımız olacak ancak antrenman ve setup şeklinde geçecek. Bu şekilde hem herkes fazla kasılmamış olur hemde bazı haftasonlarını diğer uğraşlarınız için zaman ayırmış olursunuz.
Sorulara gelir isek, daha önce konuştuğumuz üzere puanlama sistemi olmayacak. Her haftanın dereceleri olacak sadece. Daha önce konuştuğumuz üzere puanlama sistemi şimdilik yarışlardan kopmalara ve soğumaya sebebiyet verebilir. Her hafta yeni bir heyecanın olması sanırım katılım ve ilgiyi sıcak tutacak. Her haftanın birincilerine sürpriz ödüller verilecek. Bu ödüller yarış haftası açıklanacak. Bunun dışında ise ilk yarışta toplandığımızda veya buradan kural ve yarış sisteminde değişikliğe gidebiliriz tabiki. Konuyu sıcak tutarsak bu platformda, daha sağlıklı işler yaparız. Haydi Antalya araç başına setup ve mod larınzı bir an önce bitirinki ilk yarışta sezona derece ile başlayın. Herkese sevgiler, saygılar...

sado 07
15-05-2008, 18:51
takvimle ilgili palnlamada emegi gecen herkese tesekkürler elinize saglık cok güzel olmus artık her seyimiz programlı olacak bizede bu programı uygulamak ve yarıslara zamanlı ve ekipmanlı gelmemiz kalacak
iyi günler

aytal
16-05-2008, 01:39
Rc severlere takvim hayırlı olsun umarım çekişmeli olur.

SUBARU_WRC_07
16-05-2008, 09:52
Selamlar;
Arkadaşlar yukarıda görüldüğü üzere yarış takvimimiz oluşmuş oldu. Bunun dışındaki haftalarda yine buluşmalarımız olacak ancak antrenman ve setup şeklinde geçecek. Bu şekilde hem herkes fazla kasılmamış olur hemde bazı haftasonlarını diğer uğraşlarınız için zaman ayırmış olursunuz.
Sorulara gelir isek, daha önce konuştuğumuz üzere puanlama sistemi olmayacak. Her haftanın dereceleri olacak sadece. Daha önce konuştuğumuz üzere puanlama sistemi şimdilik yarışlardan kopmalara ve soğumaya sebebiyet verebilir. Her hafta yeni bir heyecanın olması sanırım katılım ve ilgiyi sıcak tutacak. Her haftanın birincilerine sürpriz ödüller verilecek. Bu ödüller yarış haftası açıklanacak. Bunun dışında ise ilk yarışta toplandığımızda veya buradan kural ve yarış sisteminde değişikliğe gidebiliriz tabiki. Konuyu sıcak tutarsak bu platformda, daha sağlıklı işler yaparız. Haydi Antalya araç başına setup ve mod larınzı bir an önce bitirinki ilk yarışta sezona derece ile başlayın. Herkese sevgiler, saygılar...
Engin abicim çok büyük konuya değindin ve yerinde karar oldu. Puanlama olmaması bizim için daha iyi çünkü dediğin gibi kopmalara sebebiyet vericek. Ben mesela yarışa katılmayı düşündüm fakat puanlama sistemi olursa eğer kalan haftalarda gelmek zorunda kalacağım için gelemem diye düşünmüştüm. Ama şimdiki sistem daha iyi oldu. Yarışlarda buluşmak dileği ile saygılar.

grafity_emin
16-05-2008, 12:02
yarış takvimi banada uygun sadullah abiye teşekkür ederim.:D
inş hayırlısıyla güsel yarışlar geçiririz. herkese iyi günler

loony
16-05-2008, 14:14
hepimize hayırlı olsun..

rcsedat
16-05-2008, 16:26
Takvim konusunda emeği geçen ve önderlik yapan abilerime teşekkürler... Umarım yarışlarımız çekişmeli ve güzel geçer....:D

S.Korkutur
16-05-2008, 18:00
merhaba...
Dostlarım arkadaşlarım...
Engin ve ben bu iş için emek harcıyoruz...Ama sizlerin çoğunluğu fikir vermek yerine kendi aranızda tartışıyorsunuz.Kendi aralarınızda konuştuğunuz olayların Antalya rc'ciliğine en küçük bir yararı olmaz.Forum'u resmi sitemiz olarak kabul ettiğimiz halde düzenli konulara bile yazmıyorsunuz...Yarış sonlarında bile kimseden ses çıkmıyor.Sadece cumartesi ne yapıyoruz...?
Bir yarışta herkes problemlerle uğraşıyor ama bunlar forumda yazılıp çare aranmıyor... Sonrada aynı araçlar aynı sebeblerle yarış dışı kalıyor...
Artık üzerinizden bu yavaşlığı atın.Herşeyi paylaşın hatta kozunuzu bile...Haksızlık yapıldığını düşünüyorsanız münasip bir şekilde konuyu açın.Size bir yararı olamasa bile diğer yarışlarda hata yapılmaz...
Biz bazı kuralları yazıp çiziyoruz ama bunların çoğu gerçek yarışlardan uyarlanmadır...Aklımıza geleni değil uygulanan bir kuralı getiriyoruz...Eğer bir kural konuluyorsa bir hata görüldüğü içindir...çok çok emeği geçen Yücel kardeşim her hafta sizlerin yedek frekansı olmadığı için grubları oluşturma adına uğraşıyor.Grubları oluştururken araçlar yada sürücüleri sınıflandıracağına el mecbur frekanslara göre dağıtıyor...Geçenlerde yazdığımız ve konuştuğumuz frekans listesi işine kimse katılmadı...Ve ilk yarışta yine kaos...
sağlıklı kalın:)

loony
16-05-2008, 20:32
ilk yarış ve ilk şikayetimi dile getiriyorum...
araçların birbirini ittirmemesi konusunda hassasiyetinizi istiyorum..
mümkünse aracın altına girmesin..
teşekkürler

S.Korkutur
17-05-2008, 09:01
ilk yarış ve ilk şikayetimi dile getiriyorum...
araçların birbirini ittirmemesi konusunda hassasiyetinizi istiyorum..
mümkünse aracın altına girmesin..
teşekkürler

Sevgili loony...
Toplu start verilen tüm motorsporları branşları gibi rc yarışlarında da kaza oluyor.f-1 ve dtm gibi yüksek kompetisyon içeren yarışlarda yavaş araçlar arkadan hızla yaklaşan araçlara yol vermeye mecbur kalırlar...Çünki en iyi çizgi en hızlınındır. Kurallar ilede mecbur kalırlar...Ve kimse 2. olmak için yarışmaz...hedef bellidir hız ve 1.liğe ulaşmak...Kısaca kaza,değme,spin,takla,ittirme hepsi var ve bu işin süsü bence...
sağlıklı kal...:)

loony
17-05-2008, 10:13
Sevgili loony...
Toplu start verilen tüm motorsporları branşları gibi rc yarışlarında da kaza oluyor.f-1 ve dtm gibi yüksek kompetisyon içeren yarışlarda yavaş araçlar arkadan hızla yaklaşan araçlara yol vermeye mecbur kalırlar...Çünki en iyi çizgi en hızlınındır. Kurallar ilede mecbur kalırlar...Ve kimse 2. olmak için yarışmaz...hedef bellidir hız ve 1.liğe ulaşmak...Kısaca kaza,değme,spin,takla,ittirme hepsi var ve bu işin süsü bence...
sağlıklı kal...:)

:D arkadakini sıkıştırma konusu değil ama çarpışan araba değiller:D
hızlı araç sollayıp geçebilir :D
alışcaz sanırım :D

sado 07
17-05-2008, 10:39
kısacası yavas olan arkadan gelcek:D tabi bu isin sakası banada carpmalar ve benimde carpmalarım oluyo ama benim icin bi sorun yok yürüyen ayak incinir demis atalarımız tatlı sert sürtüsmeler tabiki olcak
yarın icin planı olan varmı

07RACER
17-05-2008, 13:55
Merhaba. Pazar günü dershanem olduğu için uzun zamandır buluşmalara katılamıyordum. 3 sorum var. 1-Yarın yarış var mı? 2-Saat kaçta? 3-Buluşma yeri sanayideki pist mi?

sado 07
17-05-2008, 17:34
arkadaslar kimse bisey yazmadı yarın 3 yada 4 gibi toplanalımmı gelecek olanlar cvp yazsın

07RACER
17-05-2008, 17:47
Bence 15:00 iyidir. Ben ve demon geliyoruz. Gelecek olanlar bi parmak kaldırsın hadi.

Not: Ben evden çıktım.

genesis
17-05-2008, 20:49
selam
sadullah abi cevap yazarsa tam saat belli olabilir ama bende 4 gibi orda olmayı planlıyorum bir aksilik çıkmazsa...

rcsedat
17-05-2008, 21:56
slm arkadaşlar benim için önemli olan sizlerin orda olmanız birlikte eğlenceli ve güzel vakit geçirmek :D
saat benim için fark yapmaz siz ne zaman orda olursanız bende o saatte orda olurum :D herkese sevgi ve saygılar

hız ve heyeca
17-05-2008, 23:17
selam arkadaşlar yaklaşık 2 hafta gibi bi zmn aranızda yoktum.kısmetki bu hafta da yokum.:( Bildiğim karıylada yarış yok.Öncelikle takvimde emeği gçen herkeze teşkkr ederim.frekans konusunada gelince sadullah abi katılıyorum.bende isterim dişe diş rakipleri karşılaştıryım ama malasef frekans yine öne geçiyor.hekes biliyor ki 2.ci ayrı bi frekans hiç kimse açısından çok büyük bi sıkıntı deil(maddi açıdan) bence herkes de yedek frekans olacak.Ve alırkende herkes kafasına göre deil tek tek listeye alıp herkese ayrı frekans alınması sağlanacak...bana kalırsa bu uygulamyı biran önce yapmalıyıs...fikirlerinizi bekliorum.iyi günler iyi pazarlarınız olsun...SAYGILAR...

grafity_emin
18-05-2008, 14:15
yücel e katılıyorum:D (yücel bana şu frekansı al de alırım :D) eğer güsel vakit geçirmek istiyosak frekans şart oluyo bazen yarışamıyoruz bile...

grafity_emin
21-05-2008, 17:38
herkese s.a bu frekans için ne yapalım pazar ımı bekliyelim yoksa herkes frekansını forum a yazsın mı ?? :confused: herkesin fikrini bekliyorum ii günler ;oleeea:

sado 07
21-05-2008, 17:52
agalar katılımcı listelerini yazsak mı artık :)

grafity_emin
21-05-2008, 17:55
beni şimdiden pazar gününün heyecanı sardı ,, iple çekiyorum:D (( kimse yok mu yaw));oleeea:

hız ve heyeca
21-05-2008, 21:45
emin saol kardeşim fikrime katıldığın için...bence herkes katılsa tam süper olur:).en azından karışma olayı ortdan kalkar ve bende kıran kırana dişe diş rakipler hazırlarıım...sizde o zaman yarışların tam olarak zevkine varacağınıza inanıyorum...allah nasip ederse bu hafta güzel bi yarış olmasını diliyorum...SAYGILAR

S.Korkutur
22-05-2008, 08:24
merhaba...
25/mayıs/2008 Yarışı kayıt listesi

1)S.Korkutur---hpi super nitro---75mhz synte

sado 07
22-05-2008, 08:55

2)sado07---hpi cok super nitro rs4---75.510

hadi arkadaslar doldurun listeyi simdiden herkese basarılar ve bol sanslar(bana karsı bol sansa ihtiyacınız olacak:Dsedat bilmem anlatabildimmi:D)
iyi günler

grafity_emin
22-05-2008, 09:27

3)emin demircan--hpi rs4 azsüper nitro--27.195

sadık sedatın araba nazar değmesin rölantide 15 dak çalışıyo haberin olsun!!! :D

sado 07
22-05-2008, 10:51
yok bisey olmas ben arabama strafor takıcam ya:D

aytun
22-05-2008, 11:05
25/05/2008 Sanayi Pist Yarış Katılımcı Listesi

4)aytun--serpent710--dsm
5)...
6)..
7).

Arkadaşlar yarıştan ve herşeyden önemli olan bulunulması gereken saatte orada bulunmak. Kimse kimse için temizlik yapıp pisti hazırlama mecburiyetinde değil. Aksi taktirde bu işi sürdürmemiz mümkün olmayacak. Sonuçta bu bir hobi ve fedakarlık istiyor haliyle. Lütfen bu uyarıya kulak verin

grafity_emin
22-05-2008, 12:15
yarış saati belli mi ?? ne zaman orda bulunalım

aytal
22-05-2008, 19:32

4)aytun--serpent710--dsm
5)Aytal--hpi rs4 3 --27.145,27.640
6)...
7)...

Arkadaşlar yarıştan ve herşeyden önemli olan bulunulması gereken saatte orada bulunmak. Kimse kimse için temizlik yapıp pisti hazırlama mecburiyetinde değil. Aksi taktirde bu işi sürdürmemiz mümkün olmayacak. Sonuçta bu bir hobi ve fedakarlık istiyor haliyle. Lütfen bu uyarıya kulak verin

hız ve heyeca
22-05-2008, 22:23
Evet abicim aynen katılıyorum herkes saat 3 gibi orda olursa veya şöle diyim yarıştan en geç 1 saat önce yarış alanında bulunursa güzel olur.ki bende ona göre rikpleri hazırlayım.Ben bi kişi listesi hazırlayacam ve yoklama gibi sistem yapmayı düşünüyorum.bu kuraldada;YARIŞA EN GEÇ 20 dk KALA GELEN KİŞİLER YARIŞA KATILMA HAKKINI KAYBETMİŞ OLACAK.nasıl bi kural bilmiyorum.büyüklerimden de onay veya fikir bekliyorum.SAYGILAR

S.Korkutur
23-05-2008, 08:05
merhaba....
Yücel otomobil yarışlarında bu dediklerin 2 değişik şekilde kurallara beğlanmış.
1)her yarış için yarış haftasının perşembe veya cuma günü mesai bitimine kadar kayıt yaptırılması...
2)Yarış günü organizasyonca bildirilen zamanda sürücülere brifing verilmesi...

Sende bu bilgilerle bir düzenleme yapıver...
saygılar...

rcsedat
23-05-2008, 10:09

4)aytun--serpent710--dsm
6)rcsedat(Sedat ARIKOĞLU)---hpi süper nitro---27.095,27.045,27.195
7)...
8)...

Herkese başarılar diliyorum....

hız ve heyeca
23-05-2008, 23:29
Tamam abicim anlaşıldı hekes şuraya frekasını yazsa çok iyi olacak çünkü yeni liste hazırlayacam hazırlayamıyorum...arkdaşlar lütfen biras daha hızlı olalaım...bu hafta şöle tam bi yarış havası olsun herşey tıkırında gitsin istiyorum.SAYGILAR

sado 07
24-05-2008, 08:43
75.510 27.195

grafity_emin
24-05-2008, 11:12
emin demircan 27.195 ( arkadaşlar arabamda ufak bi problem war onu çözemessem yarışa katılamıcam kusura bakmayın) ama pazar günü yanınızda olurum :D iyi günler

turan_ak
24-05-2008, 12:41

4)aytun--serpent710--dsm
6)rcsedat(Sedat ARIKOĞLU)---hpi süper nitro---27.095,27.045,27.195
7)turan-hsp 27.125(tabi eger calıstırabilirsem))))))
8)...

calısmasada orda olurum buyuk ihtimalle .herkese selamlar...

sado 07
24-05-2008, 13:07
yarın saat kacda sanayide olcaz yarıs kacda baslıcak belli mi