Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Modelim Extra 330
İlk 3D modelim Extra 3d (Batix)
Yorumları bekiyorum.Rüzgar şiddetini kaybettiğinde ilk uçuşu yapacağım.
Güzel olmuş Tahir, eline sağlık.
Ağırlığı oldukça fazla gibi görünüyor. Toplamda 600 gramı geçti mi?
Bir de motora değmeden bandı nasıl sardın? Motoru ayrı bir silindir kafes içine mi koydun yoksa? Dikkat et motor fazla ısınmasın.
Kanadı da çok iyi desteklemek lazım. Aksi takdirde elden çıkar çıkmaz katlanabilir.
İniş Takımsız 540 gr toplam ağırlığı.İniş takımını sökmek zorunda kaldım mukamevetli bir tel bir türlü temin edemiyorum Bisiklet Jant Teli denemem hüsranla sonuçlandı .Motoru Strafordan 4 parça halinde kesip yapıştırdım.Motor Firewaldan Hava alıyor ve kuyrukğa bakan kısmı açık..Kanatta 5mm x86cm karbon çubuk kullandım.Sanırım Yeterli olur.
Tahminimden hafifmiş. Bence çok güzel uçacaktır Tahir. Videosunu mutlaka görmek isterim.
modelin iniş takımını da bitirdim.Pilin şarj kablosunun lehimleri koptu tekrar lehimlettim ama pil çalışmıyor video uzun süre bekleyecek gibi :(
İlk uçuş videosu.Model, uçuş boyu tam gazda uçtu sanırım performans için 1000gr çeker bir motor takmalıyım.
OX8q3d8Ly4Y
Çok güzel bir uçuş videosu.. Model de çok güzel olmuş , kutlarım Tahir..:)
Teşekkür ederim Cem Abi :)
Başarılı bir uçuş ve güzel bir uçak. Senin de dediğin gibi motoru yükseltirsen daha da güzel uçacak diyorum. Tebrikler ;)
Çok güzel bir model olmuş hayırlısı olsun...Plan olarak hangi planı kullandınız....
tebrikler çok güzel olmuş dümenler için kullandıgınız teli nereden buldunuz yada neyden yaptınız
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.