Orijinalini görmek için tıklayınız : İyi Haber Xray Tütkiyeye Geliyor
omer_yildir
11-01-2005, 17:34
Dünyaca ünlü xray firması turkıyeye gelıyıor..artık yarıslarda xraylerde boy gosterecek:)
mrserhan
11-01-2005, 17:41
yedek parcaları ile beraber gelicek olması en guzeli bence.
cok guzel bi haber.
Helaal Safa hoca, işte buna çok sevindim...
!Amorfy.BaRoS+
11-01-2005, 17:49
Hey be müthiş haber ...
Budur...
Umarım fiyatları hepimizi sevindirecek kadar güzel olur. Elimden geleni yapıyorum.
mrserhan
11-01-2005, 18:08
işallah fiyatlarda beklentiler dogrultusunda şekillenir.
bu sezona xray ler damgasını vurur işallah.
yanlız bu xtray ıun yenı moedlımı
cok sasrdım benım hpı pro aracınla aynı yapmıslar hıc bır farkı hatta carbonlarının kesımı amartısorlerın yerlerı fılan herseyıyıle aynı kapyacımı bunlar ne acaba
traxxas aynı olması normal cunku pıyasada bır cok serpent kopyasıda var.
Hadi hayırlı olsun, güzel haber gerçekten bi de fiyatları aşağıya çekmeye çalışan bir model satış firması tarafından gelmesi ayrı güzel. Kutluyorum, umarım ürün yelpazeniz daha da genişler. Muratcan zaten her model birbirine benzer:D. Farklılıklar ayrıntılarda ve görülmeyen yerlerde yatıyor.
hpı pro serısı 98 de uretılmıs bır alet hatta daha da eskı oalbılrı onun ıcın bence hpı ın cok da kopya degılıdırr
Bu güzel dilekler için nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.
engine02
11-01-2005, 19:32
ya walla safa abi helal olsn fiyatlarda ii olrsa alınabilir walla ama sole birde kredi kartı gecse ne gusel olrdu safa abey :D
şaftlı olan modelin resimlerini inceledim de, amortisör dizaynı oldukça değişik.. hoşuma giden nokta arka kep kulelerinin ayarlanabilir olması. kuleleri kesmeye gerek kalmadan istediğin gibi kaldır indir :D ön tarafta öyle olabilseymiş çok pratik olurmuş..
MAD FOR TAMIYA
11-01-2005, 20:50
Bu güzel girişimciliği birde ben kutlamak istiyorum.
Çok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun.
Güzel bi haber.Şu son bir kaç yılda çok değişti-gelişti...Bu da onlardan biri sayılır...Ama unutmayalım ki daha yolun başındayız...
şaftlı olan modelin resimlerini inceledim de, amortisör dizaynı oldukça değişik.. hoşuma giden nokta arka kep kulelerinin ayarlanabilir olması. kuleleri kesmeye gerek kalmadan istediğin gibi kaldır indir :D ön tarafta öyle olabilseymiş çok pratik olurmuş..Resimden gördüğüm kadarıyla önler de ayarlanıyor. En azından sünger kalınlığı kadar. Ancak o araç 1/18 ölçeğinde. Mini yani.
bende merak ettim kaç lira olur acaba
çok güzel bir haber çok sevindim işallah bu hobide ülkemiz kısa zamanda daha çok gelişir çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyorum;oleeea: ;oleeea:
vallai herkese hayırlı ve ugurlu olsun. teşekkürler safa abi inşallah fiyatlarda uygun olur. ve yarışlardada bi çok xray görürüz inşallah. xrayi satmıştım bitane dahamı alsam ;)
Merhaba Safa ,
tanışmıyoruz ama şimdiden iyi işler yapacağınıza inaniyorum..
Bu arada tebrik ederim.
Bundan 5 sene evvel xray firmasi kurulmadan ve ilk modeli T1 çıkmadan
önce tesadüfen benim yabanci rc forumlarda bu Xray firmasinin sahibinin oğlu
mario ile temasim sonucu Türkiye distribütörliklerini almistim (daha prototip asamasinda iken) :D
Ama kismet işi işte.. kafamdaki projelerimi gerçekleştiremedim ve Xray'den ürün getiremediğim için öyle kaldı olay..
Ama senin distribütörlüğü almış olman çok iyi..
Yaw Erkan nerelerdesin sen bu arada gözükmüyosun ortalıkta?(off TOPİC)
Merhaba,
Bu güzel dilekleriniz, düşünceleriniz, yazılarınız için çok çok teşekkür ediyorum.
Model otomobil konusunda imkanlarım elverdiğince en iyi ürünleri en uygun fiyatlarla satmak amacıyla elimden geleni yapıyorum.
Yürekten desteğiniz için tekrar teşekkürler.
ya walla safa abi helal olsn fiyatlarda ii olrsa alınabilir walla ama sole birde kredi kartı gecse ne gusel olrdu safa abey :DKartlarınızı hazırlayın. İş Bankası kartlarına 2-12 ay taksit imkanı ile POS makinası birkaçgün sonra geliyor.
yigit1905
12-01-2005, 17:00
bravo bravo bidaha bravo.arabalarda hoş sevindim valla
!Amorfy.BaRoS+
12-01-2005, 17:57
Safa abi kitleri getiriyosun Ama alacak insanlar yedek parçasınıda görmek ister yeterince yedek parça sözün varmı :)
Kredı kartı Çok iyi bu arada...
tekrar elektrikliye mi dönsem safa abi yakışır dimi bana bir T1 .
Bu arada başka arabası yokmu Xrayın yakıtlı filan sadece T1leri görüyorum...
Onur şu sıralar arabaların montaj kitaplarını inceliyorum yedek parça listesi için. En kritik parçalar kitlerle birlikte gelir.
XRAY nitro konusunda sadece 1/8 Buggy yapıyor. Yani şimdilik bize biraz uzak.
1/10 Nitro istiyorsan işte Mugen...
bu kredi kartı olayında vade farkı olcak sanırım?
!Amorfy.BaRoS+
12-01-2005, 18:14
Yedek parçalarlamı geliyor.Şaşırdım bir an.Gözüktüğü şeklilde gelse sadece esc ve motor ve birazda setupla müthiş şeyler yapılack bir araca benziyor neyse hayrılısı olsun farklı markalar yarışı kızıştırması sanırım çok daha gsl olucak :)
Yedek parçalarlamı geliyor.Şaşırdım bir an.Gözüktüğü şeklilde gelse sadece esc ve motor ve birazda setupla müthiş şeyler yapılack bir araca benziyor neyse hayrılısı olsun farklı markalar yarışı kızıştırması sanırım çok daha gsl olucak :)Arabalar kit halinde ve ayrıca en kritik olabilecek yedek parçaları ile gelecek. Yani arabayı alan biri çarpar ve salıncağı kırarsa yeni salıncak alabilecek.
mrserhan
12-01-2005, 22:26
Bu güzel dilekler için nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.
ben biliyorum. arabayı alırken soylerim :)
TheMISFIT
13-01-2005, 17:41
Xray...gerçekten çok çok önemli bi kazanç...çok kaliteli bi araç çünkü...nihayet hakkının verilmiş olması harika...tebrikler.
;oleeea:
Buggysini de getiriceksiniz di mi?...XB8..... :)
TheMISFIT
13-01-2005, 17:43
Bu arada siz Ankara'dasınız galiba...
İstanbul n'olucak? :(
ben hala kredi kartı olayının cevabını bekliyorum
TheMISFIT
13-01-2005, 18:39
Aa, adam söylemiş zaten buggy olayını, pardon :)
Ama bence onu da en kısa zamanda getirin...tabi ticaret şartları....umarım hayırlı olur :)
Bi de tekrar: İstanbul n'olucak....:)
ben hala kredi kartı olayının cevabını bekliyorumGeç kaldığım için kusura bakmayın. Evet kredi kartında vade farkı olacak. Henüz vade oranları belli değil.
Bu arada siz Ankara'dasınız galiba...
İstanbul n'olucak? :(Evet Ankara'dayım ama İstanbul'da TeamGo'dan ürünleri alabileceksiniz.
Fotoğraflardan ne kadar kaliteli olduğu belli oluyor . Belki bu elektriklilere sıcak bakmamı sağlayabilir ilerleyen zamanlarda . Nedense çok soğuk duruyorum elektrikli arabalara .
TheMISFIT
14-01-2005, 09:51
Evet Ankara'dayım ama İstanbul'da TeamGo'dan ürünleri alabileceksiniz.:ımmm: ;oleeea:
Nefis.
Kendi adıma da sevindim...zamanı gelince bakıcaz...:)
Bi daha elektrikli alırsam anca xray alırım diyodum çünkü.
mrserhan
14-01-2005, 10:21
arkadaşlar teamgo da finans kartla 12 aya kadar vade olabiliyor. acıkcası bu cok iyi bi fırsat.
bi ara keske tower bizede taksit yapsın diyorduk. bakıyorumda yavas yavas hersey oluyor :)
istekler ve dilekler bitmesin biz istemeye devam edelim :)
safa abi,
boyle birseyi gerceklestirdigin icin tebrik ediyor, ayriyetten halen sahip oldugum t1 evo1 parcalari gelecegini umarak seviniyorum cunku artik hepimiz yurtdisina yeteri kadar para transfer ettik ve buna bir son verilmesi gerekiyordu. beni tek dusunduren sey, bu gelismeleri kaydetmek icin benim gitmemi mi beklediniz acaba :) insallah geldigimde hersey daha guzel olacak. herkese selamlar
Evet Ankara'dayım ama İstanbul'da TeamGo'dan ürünleri alabileceksiniz.
oooo süper o zaman mugen ve novarossiyi taksitle bile alma imkanımız olacak :D
:eeeeyoo: :eeeeyoo: :eeeeyoo:
mrserhan
14-01-2005, 11:23
artık heralde gore safa abinin ithal ettiği butun urunleri istanbulda da ozan abide gorebilicez. ve taksit imkanlarından da yararlanabilicez.
!Amorfy.BaRoS+
14-01-2005, 16:40
Artık heralde göre :) Safa abi ciddi ciddi mugen düşünürken yani tamam karar vermişkene (para denkleştirmeye çalışırkene) Nerden çıktı bu Xray bir yandan ep temiz bakımlı olması filan kafam çok karışık0ada yeni bir uçakmı alsam arasında gidiyorum tam bir oha falaknn olma durumu neyse içimi boşalttım oh ...
mrserhan
14-01-2005, 17:14
işallah araclar bi muddet gelmez yada biraz gec gelir :)
aksi takdirde ben kendimi tutamam peder de beni tutamaz :)
sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz. :ıggcck:
Selam Ersin,
Tabi ki gittiğin için yapmıyoruz bunları, gelişine hazır olsun diye yapıyoruz.:muck:
Onur çok dert etme yahu, önümüz bayram. Harçlık falan meseleleri. :eeeeyoo:
Serhan sana yıldızın en güzelini buluruz. Onun tutmasına izin verirsin herhalde.:ımmm:
!Amorfy.BaRoS+
14-01-2005, 22:12
Harçlık alıcak yaşı geçtik :) Safa abi şuan elinde varmı hazır bunlardan yada winter cupta filan kullanacagın tanıtımını yapacagın hazırladıgın varmı kendine ? Görünüşün yanına bide performans ekleneceği kesin gibi bide görsek sırf onun için ank bidaha gelicem walla :)
Onur elimde şimdilik araba yok üzgünüm. İlk gelenleri hep birlikte göreceğiz. Ama eminim kargo İstanbul'a varmadan önce ben birini sabaha kadar monte ederim. Anlayacağın ben de hevesle bekliyorum.
Arabaların sipariş, yola çıkma, gümrüğe gelme ve teslim alınma gibi haberlerini on-line olarak size aktarırım. Heyecanı paylaşmak için. Ben her kargoda bunları yaşıyorum. Bu kez birlikte yaşarız.
İyi bir setup ile bu arabadan üstün performans alınacağı kesin. Daha önce bir başkasının T1 FK arabasını incelemiştim. Alet gerçekten tasarım ve teknoloji harikası.
Bende eski bir T1 var, aynen öyle bence de bir tasarım harikası. Uygun bir motor ve ESC ile süper olur...
mrserhan
16-01-2005, 11:45
aahh ahhh.... !!
Şşşşş, Serhan, dediklerimi unutma sakın...:D
!Amorfy.BaRoS+
16-01-2005, 14:55
Xray hakkındaysa bende bilmek isterim Murat abi:)
Yok canım, Xray hakkında değildi. Ben benim T1'den çok memnunum...
ya walla safa abi helal olsn fiyatlarda ii olrsa alınabilir walla ama sole birde kredi kartı gecse ne gusel olrdu safa abey :Dİşte buyrun. Hem kredi kartı, hem vadeli hem de indirimli araba.
(Şimdilik sadece Ankara için)
TheMISFIT
29-01-2005, 03:32
Bu arada şunu da ekleyelim...:)
www.teamxray.com (http://www.teamxray.com) :dıdııtt:
Sanıyorum şu linkteki yazının dikkate alınmasını istiyorsunuz.
http://www.teamxray.com/teamxray/news/newsdesc.php?news_id=456&kategoria=456&Xnet_Session=294a83f514a0faf055316d607e5c2b0c
Şansa bakın bana rastladı.
TheMISFIT
29-01-2005, 13:54
:rolleyes:
Xray'in resmi sitesinin linki de bulunsun demiştim....ve fakat...biz şimdi
"non-European country" sayılıyoruz di mi bu anlamda...yani biz etkilenicez bu durumdan...:hımm:
İşte buyrun. Hem kredi kartı, hem vadeli hem de indirimli araba.
(Şimdilik sadece Ankara için)Artık Türkiye' nin her yerinden kredi kartınızla sipariş verebileceksiniz.
İyi alışverişler...
Tabi ki kart la alışveriş yapabilmek de önemli falan ama Arabaların fiyatı ve bank anın taksitli satışlarda ekleyeceği faiz de önemli...??
Xray ile ilgili bütün gelişmeleri sizlerle paylaşacağımı belirtmiştim.
Xray T1 FK'yı geliştirdi, T1 FK'05 olarak. Detaylara www.teamxray.com (http://www.teamxray.com/) adresinden mutlaka bakın.
Bu araç Mart' ın ilk haftasında üretimden çıkıyor ve bütün Dünya ile birlikte TeamMRP' ye de geliyor. Ancak maalesef sadece 2 adet gelecek.
Daha sonraki gelişmeleri de buradan aktaracağım.
Xray gelişmelerini buradan aktaracağımı belirtmiştim.
"Xray' ler yola çıktı".
Bir aksilik olmazsa ilk yarışa hazır.
ewet abi fiat ve taksit :D önemli
Artık Türkiye' nin her yerinden kredi kartınızla sipariş verebileceksiniz.
İyi alışverişler...
paypal denedinmi safa abi ?
metınguzel
25-04-2005, 11:06
ozan abiden xray m18 mıcro yu aldım 10 gun dur kullanıyorum baya guzel bır araba sımdılık tek eksık kep kotu yapılmıs ama hpı keplerı uyuyor
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.