PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Futaba t6exhp 6 kanal similasyon yardım

osilan
20-03-2008, 13:40
Futaba t6exhp 6 kanal similasyon yardım

Öncelikle herkese slmlar ben yeni katıldım biraz sorunum var daha 2 gün önce raptor titan 50 yakıtlı futaba 6 kanal kumandalı rc helikopter aldım tabiki hiç uçuş deneyimim olmadığı için işe similasyon ile başladım bana gönderilen similasyon yazılımın ismi reflex www.reflex-sim.de burdan inceliyebilirsiniz oldukça profesyonel fakat sanırım kumandada kalkış komutunu yanlış veriyorum kalkıyor ama aşırı derecede geriye ve sağa çekiyor bunun olması normalmi yoksa ayarlar farklımı yapılacak bilen bir uzman arkadaştan yardım bekliyorum güzelim raptoru parçalamak istemem önce similasyonu yemeliyim ilginize teşekkürler saygılar......

psikiyatr61
20-03-2008, 17:55
Merhaba ,
Ben De çok Yeniyim. Ama Sanki Benim Yaptığım Hatayı Anımsattı. Twister Cp V2 Aldım . ısrarla Soldaki Kolu Yukarı Kaldırarak Kaldırmak Istediğimden , Sağa Yatıyordu. Meğer Sonra Simul. Den Anladım Ki . Yukarı Kalkması Için Soldaki Kolu Sola çekmek Gerekiyor. Ayırca Bunu Deneme Yanılma Yolu Ile. Soldaki Kolun Sağındaki Trim Ile Hafif Aşağı Yukarı Dengeleyerek Ayarlayabilirsiniz.

atambay
20-03-2008, 18:30
Deneme yanılma yolu ile hangi hareket ne yaptırıyor diye başlarsanız yanlış olur.
Hangi kolun neye ve nasıl kumanda edeceğini ayarlardan tanımlamanız lazım. Simülatörü de o şekilde kullanarak alışabilirsiniz.