PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Buluşması yeni üyelerimiz ile de tanışmak lazım..

ooo
11-01-2005, 19:04
Meraba herkese.. walla şu sıralar karnemin iyi gelmesiyle birlikte bayaa gaz durumdayım ve tatilde de burdayım.. Eğer izmirliler olarak çoğunluk tatilde burda olacaksa inciraltı'nda bi heli pisti varmış.. orada arabası olanlar arabaları ile olmayanlar ellerinde foto makineleri ile gelseler tanışsak yeni üye abilerimiz ile kötü mü olur.. bence harika olur.. ne dersiniz.. benim için çoğu gün uygun tatil boyunca.. İzmirliler de uygun günleri yazsa da bi daha şöyle buluşsak.. hem benim gibi acemi olanlar da bi arabaları görü tanısa.. fena olmaz!! ne dersiniz.. fikirlerinizi bekliyorum gelebilecekler lütfen adlarını yazsınlar..

1- ooo(Oğuzhan)-tatil boyunca çoğu gün 05368491105 ogreden@hotmail.com

Punto_Multijet
11-01-2005, 19:06
olabilir aslında

ooo
11-01-2005, 19:11
msela Kaan abimi ne ben gördüm nede diğer arkdaşlarım ben sadece msn den arada bi slm laşıyoruz..

2- punto_multijet(Kaan Abi)-belki eğer burda olursa mkkarabin@hotmail.com
3-
4-

sanırım Can ve Barış ta gece cvp yazarlar..

cguckan
11-01-2005, 20:20
Biz gecelerin adamıyız:D

2- punto_multijet(Kaan Abi)-belki eğer burda olursa mkkarabin@hotmail.com
3- cguckan(Can)-Ankaraya seyahatim ile çakışmassa gelirim cguckan@e-kolay.net(msn)
4-

Barışın şu aralar sınawları var büyük ihtimal buluşma olursa o da gelir. Daha bugün konuştuk onunla.

ooo
12-01-2005, 13:09
İnşallah o da gelir daha iyi olur.. Görkem falan nerde kaldı yaa acaba karşıyakada diyemi cvp atmıyo sana sesleniyoruz GÖRKEM!!..

ooo
13-01-2005, 20:59
yaa bu mesaı yeni mesajlara eklenmesi için atıyorum.. Görkem dewn falnada mesaj bekliyoruz.. neyse bakalım..

gorkem
13-01-2005, 22:39
oguzhan gelmezzmiyim ayıb ettin ama bayram da anne annem lere gitcez belki
telf faturası cok geldi ondan sık sık giremiyom ;)

ooo
14-01-2005, 17:06
anneannenler nerde oyuruyo.. zaten bizde toplansak bile bayram günü olmaz.. neyse bakalım.. arkadaşlar pek istekli gibi gelmedi bana neyse.. o zaman herkes uygun olduğu günleri yazsın ben genelde uygunum..

1-ooo-bayram günleri dışında çoğu gün
2-

cguckan
14-01-2005, 22:36
2-cguckan ayın 23une kadar çoğu gün

gorkem
14-01-2005, 23:08
odemişte bayramdan sonra olabilir anca bide bayramdan 2-3 gun sonra olursa ii olur bide tum izmirlilere haber verelim buluşcaksak bişeydaha arabası olanlar arabaları getircekmisiniz

ooo
14-01-2005, 23:10
eh artık getirsinler.. bizde bi görelim..

2-cguckan-ayın 23une kadar çoğu gün
3-gorkem-bayramdan 2-3 gun sonra

cguckan
15-01-2005, 00:40
Valla Arabayla gelebilirsem buluşmaya T-maxxi getiririm.

ooo
15-01-2005, 09:22
Can eğer abimi ayarlarsam bizde arabayla gelebiliriz.. sen ehliyeti aldınmı.. Barış da almıştı ehliyet.. gelebilirse oda gelsin.. Barış'ın okul bitmedimi yaa hiç girmiyo nete..

cguckan
15-01-2005, 11:30
Ben Barış'la konuşurum bugün. Arkadaşlar sizde bir tarih belirleyin. Ona göre programımızı falan yapalım. Bu arada abinde ne var araba Oğuzhan?

ooo
15-01-2005, 20:23
abimde araba yok ama annemler verir.. bizim aile arabasını sen rc olarak anlamış olabilirsin.. büyük ihtimalle abim de gelir buluşma yapılırsa.. abim gelirsen sende yola kadar çıkarsın.. ordan alırız seni.. ama böyle tarih yazın demekle olmuyo yaa ben hemen uygun TÜM tarihleri yazıyorum..

1- ooo=17-18-19-24-26-27-28-29-30-31ocak 1-2-3-5-6şubat
2- cguckan= hadi sende yazda..

umitp
15-01-2005, 20:34
Bu arada abinde ne var araba Oğuzhan?

can bunu neden sordugunu biliyorum :D kapismak icin dimi konuyu dagittigim icin pardon umarim bulusup iyi vakit gecirirsiniz

cguckan
15-01-2005, 22:46
can bunu neden sordugunu biliyorum :D kapismak icin dimi konuyu dagittigim icin pardon umarim bulusup iyi vakit gecirirsiniz
:D:D:D Ümit'cim kapışmak için değil merak ettiğimden sordum. Ben kapışmak için farklı kategoriler kullanıyorum: Mobilet, Lada Samara, Hacı Murat... gibi araçlarla drag yapmak hoş oluyor. Mobiletleri her halde geçiyorum ama lada samara ve hacı muratlar için daha uygun koşullar olması gerekiyor. Bazı salaklar arabalarını benim arabaya doğru sürüyorlar da... Ehuheuehuheue...

umitp
15-01-2005, 23:53
alem adamsin can ya :D:D:D:D

cguckan
16-01-2005, 00:37
Eee olum! İzmir'de bi t-maxx yada savage yok ki kapışalım zevklenelim. Ya deniz kıyısında show yaparsın. Yada gaza gelmiş krolara tozunu yutturursun(şaka bir yana mobiletle kapışırken toprak zemindeysen adam baya toz yutuyo:D). Ne yapacan 3 metre arkamda duruyo araba kaç zamandır kullanamıom. Bi kullanalım şu buluşmalarda!!!

ooo
17-01-2005, 14:48
Ümit insan bile bile yapmamalı:).. konu dağılmaya başlamış..
arkadaşlar acaba 26 Ocak 2005 saat 14:00 da buluşsak herkese uygunmu.. bide nerde buluşcaz.. inciraltında bi heli pisti varmış.. orası uygun olurmu.. (Can sen mesafeyi kafana takma biz abimle seni alcaz (arabayla gidiyoz büyük ihtimalle))..

gorkem
17-01-2005, 16:31
ozi bana uymas misafir gelcek 4-5 gun sonra olmazmı

can harbi alem adamsın lada samara falan auehuaehue

bi ara bizim arabaylada kapıştırırız hauehuahe suzuki alto

ooo
17-01-2005, 16:57
ama katılım niye bu kadar az mesela Can sen "ben Barış'la görüşcem" dedin.. ama hala yazmamışsın.. geçen seferde 4 kişiydik.. ki zaten bi süre önce yaklaşık 7 kişi olmuştuk.. tüh bea bende şu tatili fırsat bilelim dedim.. olmicak gibi..yada benim attığım konularda böyle bişiy oluyo ben bu organizasyonu düzenleyemiyorum önceki gibi en iyisi Can ve Barış'ın yapmaları.. :rolleyes::kütküt:

gorkem
17-01-2005, 17:17
ozi tamam o tarihi uydurmaya çalışcaz artık ne yapalım herkese uyarsa.yalnız benim kuzenin gelme ihtimali olabilir belki kendim gelmeye çalışıcagım

cguckan
17-01-2005, 17:28
Barış uygun olursa gelicek bugün konuşabildim.

SpaceWalker
24-02-2005, 01:50
Şöyle havanın bol güneşli olduğu bir günde toplanırsanız gelmeyi isterim.bende vize ve final tarihlri dışında hergün boşum7/24 :D sizden bilgi edinmek isterim.(arabam yok)

ha_racing_team
06-03-2005, 01:26
Izmirli R/C tutkunlar ,

Model araba yarislari ile ilgilenen arkadaslar varsa www.rcteamgo.com (http://www.rcteamgo.com) adresinde Rc Teamgo nun 2005 sezonu yarislari aciklandi. Kayit yaptirebilirsiniz. Ayrica Turkiye sampiyonasi ve Bosch Cup gibi yarislarla ilgili tarih yakinda aciklanacak.

cguckan
06-03-2005, 11:39
Izmirli R/C tutkunlar ,

Model araba yarislari ile ilgilenen arkadaslar varsa rcteamgo (http://www.rcteamgo.com) adresinde Rc Teamgo nun 2005 sezonu yarislari aciklandi. Kayit yaptirebilirsiniz. Ayrica Turkiye sampiyonasi ve Bosch Cup gibi yarislarla ilgili tarih yakinda aciklanacak.

Valla isterdim yarışmayı. Ama biz off-roadçuyuz:D:D Off-road varsa seve seve.:D:D:D:D:D:D

ha_racing_team
06-03-2005, 23:34
Selamlar ,

Off road'cu arkadaslar yeterli katılımı saglamaniz halinde offroad yarisida yapilabileceginden suphem yok. Izmir Sarnic pistinde ki bu pist onceden Formula Model shopa aitti suanda F-Mod dernegine devredildi cok onceden off road pisti takim surucumuz ARC tarafindan yaptırılmıstı zaman icinde off road pisti yokolup gitti. Mumkun mertebe organizasyonlara katılım saglamaniz istediginiz klasmanlarda organizasyonlar yapilmasinida zaman icinde mumkun hale getirecektir. Istanbul Hezarfen pistinin yaninda motokros pistide var hatta gectigimiz yil 1/5 olcekli MCD urettigi ralli aracinin tanitimi orada yapilmisti.

Saygilar ;
HA Racing Team
Ruzgar

cguckan
06-03-2005, 23:45
Selamlar ,

Off road'cu arkadaslar yeterli katılımı saglamaniz halinde offroad yarisida yapilabileceginden suphem yok. Izmir Sarnic pistinde ki bu pist onceden Formula Model shopa aitti suanda F-Mod dernegine devredildi cok onceden off road pisti takim surucumuz ARC tarafindan yaptırılmıstı zaman icinde off road pisti yokolup gitti. Mumkun mertebe organizasyonlara katılım saglamaniz istediginiz klasmanlarda organizasyonlar yapilmasinida zaman icinde mumkun hale getirecektir. Istanbul Hezarfen pistinin yaninda motokros pistide var hatta gectigimiz yil 1/5 olcekli MCD urettigi ralli aracinin tanitimi orada yapilmisti.

Saygilar ;
HA Racing Team
Ruzgar

Ya zaten sorun da orada başlıyor. Yeterli katılım yok:D İzmirde ben daha bir savage yada t-maxx veya dengi olan bir MT ile gazlayamadım. Yarışacak insan da bulamıyorum. Eğer varsa off-road sahibi tanıdıklarım buluşuyorlarsa izmir'de bende katılmak isterim. Saygılarmla.

ha_racing_team
07-03-2005, 13:56
Selamlar ,

Izmirli modelci arkadaslar. www.haracing.com (http://www.haracing.com) adresinden kendinizi mail gruba kaydettirirseniz ve cep telefon numaranizida maillerseniz piste gidildigi zamanlarda sizede mesaj atar ve bulusmayi organize edebiliriz. Izmirli modelclerin yapilan organizasyonlardan haberdar olmasi ve organizasyonlara katilabilmesi icin bilgi alabilirsiniz.

Saygilar ;
HA Racing Team
Ruzgar

cguckan
07-03-2005, 15:02
Sağol! ..