Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba Arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım Denizlide oturuyorum adım Ümit ve burdakı cogu kısı gıbı model araba sahıbıolmak ve onkarla ugrasmak ıstıyorum cevremedekı bazı ınsanlarda var be onlardan özenerek bu ıse baslamaya karar verdım herkez gıbı benımde kumandalı oyuncaklarım oldu ama rc carlar gıbı degıller tabıkı.Şimdiden sizlerle tanıştığıma mennun oldun arkadaşlar herkeze saygılar...:eyweyw:
slm umit benimde adim umit adasiz :) oncelikle hos geldin foruma iyice gezin burada aradigin cogu bilgiyi bulacaksin b ende 2 tane model arac sahibiyim gercekten cok zevkli yanliz bu hobiye baslarken bu isin zaman ilgi ve paraya ihtiyac oldugunu unutma derim. cevrendekilerde belkide oyuncak tipi yada kaliteli oyuncaklar vardir ama belkide modeldir neyse sen forumu bi ugzel dolas takildigin yerler olursada konu acip sorabilirsin
FORUMA GIR FORUMDA KAL!
100kmh2sn
12-01-2005, 10:26
Ümit Ailemize hoşgeldin,
elimizden gelen yardımı yapacağımıza emin olabilirsin.. tabi öncelikle forumda ilgili bölümleri okursan büyük faydası olacaktır.. seni sık sık aramızda görmek isteriz,iyi seyirler
Merhaba arkadaşlar ben hollandadan katiliyorum benim ismim kadir
hem bu arada forum cok hosuma gidi
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.