Orijinalini görmek için tıklayınız : HobbyRC Gazetede..
100kmh2sn
29-03-2008, 10:38
Web sitemiz üyelerinden Sayın Seyhan Çetin ile Zaman Gazetesinin RC üzerine yaptığı söyleşi ve resimler bugünkü Zaman Gazetesinin Cumartesi ekinde 7.sayfanın tamamında yer almış.
Seyhan Bey'e ve Zaman Gazetesi çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Saygılarımla
http://cumaertesi.zaman.com.tr/?bl=8&hn=5377
EVet arkadaşlar sabah zaman gazetesinin cumartesi ekini okurken gördüm
Valla çok gururlandım hobbyrc.com adına
orhantekkan
29-03-2008, 10:54
Çok güzel bir haber yapmışlar ellerine sağlık hobbyrc adına da gğzel bir reklam olmuş
Bugün zaman gazetesinin ekini açtığımda okudum ve çok hoşuma gitti. İnşallah devamını diliyorum.
http://img149.imageshack.us/img149/1051/img0728rk4.jpg
http://img205.imageshack.us/img205/6435/img0729ik7.jpg
ya demekki tek bende deyil herkezde aynı sorun var. Pazar günü senduromu.
Hnımlardan izin almak okadarda kolay deyil hani :D
Süper haber :) sabah sabah doping etkisi yaptı, Seyhan Bey'e ve Zaman Gazetesi çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler..
bende gorunce mutlu oldum:) orhan abininde dediği gibi guzel bir reklam olmuş.
zaman gazetesi çalışanlarına teşekkurler.
RC (ARSİ) :D iyiymişş :D :D :D
arkadaşlarımızı ve Zaman gazetesini gazetesini tebrik ederiz çok hoşumuza gidicek bir haber yapmışlar...ve bu haberlerin devamını bekleriz..
gtekdemir
29-03-2008, 11:35
Yeni bir topic açıp gazetenin linkini koyacaktımki , Şükrü abi benden önce davranıp linki koymuş sağolsun.Resimde en soldaki (Mekatronikçi :D )benim ,
geçen hafta hava yağışlı olacak gibiydi ama yinede gidelim dedik suadiye'ye.İyiki gitmişiz saolsun abiler bizimlede röportaj yaptı , bir iki kelam ettik
dilimiz döndüğünce , gerçi biraz fakir edebiyatı oldu ama :).
SEYHAN beye ZAMAN gazetesine teşekkür eder yayın ve roportaj larının devamını 'da yaz sezonu yapacagımız yarışlarda bekleriz....
bu arada zaman gazetesi ne baktım bizlere bayagı yer vermişler..
Vay be süper olmuş hobimizin reklamı ve tanıtımı bir sürü kişiye yapılmış oldu :)
ceyhun34
29-03-2008, 12:00
bizim için çok güzel bir tanıtım olmuş..emeği geçen herkeze teşekkürler:)
volkan_uzman
29-03-2008, 12:44
abi bizler için çok güzel bir tanıtım olmuş.
istesek böyle bir reklama hayatta yapamazdık, tam sayfada yer almışız.
zaman gazetesine ve bu haberde yer alan herkese teşekkürler...
freeman1209
29-03-2008, 13:16
oo süper yau.bize geliyor hergün bu gazete.evin büyükleri okusunda görsünler :)
_ConquerorjR_
29-03-2008, 14:26
zaman gazetesini pek sevmesemde, forumum ve türkiye modelciligi adına gurur duydum.
emegi gecen ve bugünlere gelmemizi saglayan basta Sükrü abimiz olmak üzere,herkeze teşekkürler.
şimdi bu haberi duyunca hemen gittim ve gazeteyi aldım gerçekten çok gururlandım:D
notorious
29-03-2008, 14:40
Güzel bir reklam olduğu kanısındayım.özellikle 'Her pazar hanımlardan izin alıyoruz' başlığı cuk diye oturmuş.:)
metallce
29-03-2008, 16:15
Gerçektende çok iyi bir tanıtım olmuş.Türkiyenin sayılı bir gazetesinde çıkmasıda ayrı bir güzellik.Umarım modelcilik ve hobbyrc adına daha bir çok haber görürüz gazetelerde ve tv'lerde.Emeği geçen herkese saygılar.
Scorpion_King
29-03-2008, 19:31
güzel ve gurur verici. ama araba nın fiyatına 2 bin ytl yakıta ise litresi 30ytl demek biraz heves kaçırıcı olsa gerek. neyakıtın litresi 30ytl nede sonuçta bu işi bilmeyen vede meraklı olanlara 2bin ytl demek doğru(bence) çünkü 2 bin ytl olan modeller yarış modelleri zaten. Sonuçta bu işe 200ytl ilede başlanabilir, ayrıca koskoca lst2 bile 1000 ytl, birde bu işe 2. el ile başlanabileceğide düşünüldüğünde fiyatlar dahada düşmekte. açıkçası bende küçükken modeluçaklar hakkında gazetede yazı görmüştüm, fuat güner ile söyleşiydi ve yazılana göre uçakların fiyatları 2 2.5 milyardı, birkere düşürdünmü 2.5milyar çöpe giderdi, vede araştırıp doğrusunu öğrenene kadar modelcilik elit kimselerin yaptığı içimdeki bir boş hayal olarak kalmasına sebep oldu.
Bende zaman gazetesini ğek sevmememe rağmen, diğer gazetelerin 1 satırı zorla ayırmasına karşı ne olursa olsun 1 sayfa ayırmasına çok gururlandım. Umarım bir etkisi olur.
MSenturk
29-03-2008, 19:55
sevindirici ve guzel bir haber....
nerden nereye her nekadar ben bu süreci bilmesemde eskiden birkaç kişinin ne oldunu bildiği kimsenin ne oldunu bilmiyor iken artık gazetelerde tam sayfa boy gösteriyor rc umarım dahada gelişir ve bilinen klasik birşey haline gelir
Valla bende sabah gazeteyi elime alır almaz gördüm.Süper olmuş hakkat.Arkadaşlara ve Zaman gazetesine teşekkürler haftaya'da Aksiyon dergisine çıkartmaya çalışalım bence :)
ersunsoz
29-03-2008, 22:52
Club savage olarak zaman gazetesine para verdik çaktırmayın:D
cetseyhan
30-03-2008, 13:55
Arkadaşlar;
Gazeteci arkadaşlar yanımıza röportaj için geldiklerinde'' torpilli'' :) savage'nin sahibi olarak bende bu haberin bu boyutta olacağını tahmin etmemiştim.Gerçekten hobimiz adına çok gururlandırıcı bir haber olmuş.Umarım bu hobinin tanıtılması ve yaygınlaşmasına biraz olsun katkımız olur.Gerçi geçen hafta katılımın sadece 2 3 kişi olması şanssızlık oldu keşke çok kalabalık olsaydık daha iyi resimler ve söyleşiler çıkardı keza aramızda bizlerden çok daha tecrübe ve bilgi birikimine sahip arkadaşlarımız var.Birde burda toplanma amacımızın yarış değil tanışma ve yardımlaşma olduğunu dile getirmiştim ama biraz farklı aksettirilmiş.Yinede çok güzel bir yapılanma var umarım sahip çıkar ve geliştirebiliriz.Herkese kırımsız günler dilerim.
jackhammer
31-03-2008, 22:20
süper olmuş yanlız 2000 ytl peh daha neler hakikatan daha koskocaman lst2 1000 ytl o aracın fiyatını zaten özellikle takip ediyorum.Olsun gene de iyi bir gelişme...Herkeze teşekkürler.
Evet çok guzel bir haber olmuş. Gazeteyi elime aldığımda çok şaşırdım. Evdekileri de biras bu hobby hakkında ikna edebildim:) dikkat ederseniz Seyhan bey zaten 400 ila 3500 YTL arası demiş. Haberi hazırlayan Bünyamin bey ortalama bir değer olarak düşünmüş ve 2000 YTL demiş sanırım. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Yanlız hazır bahsi açılmışken bir konuya deyinmek istiyorum. Suadiye buluşmaları dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla çok düzensiz ve açıkcası tehlikeli. Aynı alan içerisinde top oynayan insanlar, bisiklet binen insanlar, yürüyüşe çıkan insanlar, ortalıkta koşuşturan çocuklar ve aralarında gazlayan Rc ler...
Arada suadiyeye indiğim zaman uzaktan arkadaşları izliyorum, her seferinde diken üstünde gibi oluyorum. Ve çevredeki insanlardan inanın hiç olumlu tepkiler duymuyorum. Hata bundan 3-4 hafta önce kadar bi arkadaşımızın sanırım manifold contası yanmıştı ve araçtan çıkan aşırı gürültüye ragmen 3-4 depo daha sırf ben kullandığını gördüm. Sonunda artık ben bile gürültüden rahatsız olup kalkıp gittim. Geçen gün ingilizce kursumda sınıfta Rc lerden bahsederken ingiliz hocam bile "Sabahları sahilde koşu yaparken deli gibi üzerime gelen Rc leri kullananlardan biri de sen miydin? Çok korkutucular." tarzı bir soru yöneltti bana. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Kimseyi eleştirmek yada hor görmek gibi bi amacım yok. Demek istediğim Dışarıdan bi gözle hiç hoş görünmüyoruz...
Ben güzdüz vakti araç indirmiyorum suadiyeye. indirirsem de ep drift arabamı indiriyorum nadiren. Ve bence bu gruplaşmaları, arkadaşlar akşam vakitlerinde oluştururlarsa hem çok daha güvenli hem de zevkli olur. Aksam 8-9 dan sonra boşalıyor o meydan. Anlıyorum herkes akşamları çıkamayabilir ama gündüz çıkılacaksa bile alanın bi kısmı kuka ws tarzı bişeyle bölünerek orda kullanılmalı bence.
rc_gokhan
11-05-2008, 09:00
bu sıte ıcın gusel bır reklam olmus :)
jackhammer
12-05-2008, 22:06
Evet çok guzel bir haber olmuş. Gazeteyi elime aldığımda çok şaşırdım. Evdekileri de biras bu hobby hakkında ikna edebildim:) dikkat ederseniz Seyhan bey zaten 400 ila 3500 YTL arası demiş. Haberi hazırlayan Bünyamin bey ortalama bir değer olarak düşünmüş ve 2000 YTL demiş sanırım. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Yanlız hazır bahsi açılmışken bir konuya deyinmek istiyorum. Suadiye buluşmaları dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla çok düzensiz ve açıkcası tehlikeli. Aynı alan içerisinde top oynayan insanlar, bisiklet binen insanlar, yürüyüşe çıkan insanlar, ortalıkta koşuşturan çocuklar ve aralarında gazlayan Rc ler...
Arada suadiyeye indiğim zaman uzaktan arkadaşları izliyorum, her seferinde diken üstünde gibi oluyorum. Ve çevredeki insanlardan inanın hiç olumlu tepkiler duymuyorum. Hata bundan 3-4 hafta önce kadar bi arkadaşımızın sanırım manifold contası yanmıştı ve araçtan çıkan aşırı gürültüye ragmen 3-4 depo daha sırf ben kullandığını gördüm. Sonunda artık ben bile gürültüden rahatsız olup kalkıp gittim. Geçen gün ingilizce kursumda sınıfta Rc lerden bahsederken ingiliz hocam bile "Sabahları sahilde koşu yaparken deli gibi üzerime gelen Rc leri kullananlardan biri de sen miydin? Çok korkutucular." tarzı bir soru yöneltti bana. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Kimseyi eleştirmek yada hor görmek gibi bi amacım yok. Demek istediğim Dışarıdan bi gözle hiç hoş görünmüyoruz...
Ben güzdüz vakti araç indirmiyorum suadiyeye. indirirsem de ep drift arabamı indiriyorum nadiren. Ve bence bu gruplaşmaları, arkadaşlar akşam vakitlerinde oluştururlarsa hem çok daha güvenli hem de zevkli olur. Aksam 8-9 dan sonra boşalıyor o meydan. Anlıyorum herkes akşamları çıkamayabilir ama gündüz çıkılacaksa bile alanın bi kısmı kuka ws tarzı bişeyle bölünerek orda kullanılmalı bence.
Katılıyorum ama dediğin gibi herkez akşam gelemeyebilir sonuçta ben sizin kadar yetişkin birsi değilim 16 yaşındayım...Ben hafta sonu saat 8 yada 9 da gitmek istesem bırak ailemi ilk önce ben gitmem zaten...Dediğin gibi herhangi bir kontrol bozukluğunda yada kontrol bozukluğu olmasa bile bazı kişiler sayesinde (rc yle hız yarışı yapan kardeşlerimiz) kaza yapabiliyoruz ve bu çok hem maddi hem manevi çkerten bir durum bence Herkeze teşekkürler...Eren.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.