Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu pazartesi Oto Haberdeyiz..
100kmh2sn
15-01-2005, 11:27
Derginin 17-01-2005 pazartesi günü piyasaya çıkacak sayısında sitemiz tanıtılıyor,merak edenler bakabilir.
100kmh2sn
17-01-2005, 16:04
Arkadaşlar dergiyi aldım,68.sayfanın yarısını bize ayırmışlar. Emeği geçen bütün Oto Haber çalışanlarına teşekkür ediyorum
şükrü abi scan edip buraya koyabilirmisin? yoksa illa dergiyi alalımmı :)
100kmh2sn
17-01-2005, 16:35
bakayım gökhan
ayarlamaya çalışırım
engine02
17-01-2005, 17:41
bizim bildigimiz sukru abi buraya koyar :D ehehehehe
1 - Resimler jpg-jpeg dışında kullanılamaz... (GIF-BMP gibi hareketli yada fazla büyük resimler kullanılamaz)
2 - Avatar'da 128*96 ve İmza'da Resim boyutu en fazla 500 pixel uzunluğunda ve 90 pixel yüksekliğinde olabilir... Daha büyük resimler kullanılamaz.. Kullananların avatar ve imzaları izin alınmaksızın düzenlenecektir...
3 - İmza'da Hem resim, hemde yazı kullanılması yasaktır... İkisinden sadece biri kullanılabilir...
4 - Kurallara uymayanların imzalarında değişiklik yapılarak uyarı verilecektir... Tekrarlanması durumunda 1 hafta forumdan uzaklaştırılacaktır...
Emrecim koyu renkli kısmı hatırlatırım... :D Hadi canım beni yorma :)
ohooo bana bi zarari yok ama bence guzel olmamis bunun sebebi forumu mu kasio anlamadim? yada resimlerin buyuklugu falanmi daha once baska forumda gormedimde ondan sordum?
100kmh2sn
18-01-2005, 13:35
konuyu dağıtmayın
!Amorfy.BaRoS+
18-01-2005, 22:22
Şükrü abi bence bu ay koyma herkez alsın Yani onlara hafiften hakaret olur gibi yani böyle düşünüyorum dergiyi almamız daha Carisma olur :)
100kmh2sn
20-01-2005, 19:05
Zaten önümüzdeki haftadan itibaren OTO HABER'de bizim derlediğimiz bilgi amaçlı yazılar çıkacak.. İlk dökümanları gönderdim kısmetse bayram bitimindeki pazartesi ilk yazımız yayınlanacak.onurun dediği gibi dergiyi almak çok daha iyi olur..belki tanıtım yazımızı eklerim ama diğerleri için dergiyi alın derim
yani bu söze kadar bişiy demedim ama mesela bizim gibi garibanlar da var.. mesela ben o dergiyi sadece sizin yazınızı okumak için o kadar para veremem doğrusu.. çünkü ben o dergiyi okumaktan hoşlanmıyorum bizim gibiler içn en azından anlaşılır bi forsunu çekip gönderseniz çok iyti olur BENCE.. siz bilirsiniz o ayrı.. Saygılarımla..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.