Orijinalini görmek için tıklayınız : Crome Mercedes...
İşte size crome mercedes :D
http://phj.at/Chrom/
isterse altın olsun mercedesse işim olmaz.
vayyyy beeee Tek kelimeyle pörfek :D:D
vayyy vayyy ağzımın suları aktı uahaua :D
aytugcaglar
17-05-2004, 14:42
arabanın kralı mercedestır abıcım tek kelımeyler harbı araba :))))
YoL_GezeR
17-05-2004, 14:45
barracuda valla kanıma dokundu bu mecedesler off off off ne o yaw ben bir mercedes hayranıyım resimdende anlaşılacağı gibi off abi ya mükemmel arabalar but very expencive
axi_welet
17-05-2004, 15:30
benim hoşlandığım tek bir araba var o da honda civik(modifiye...).
honda cıvıc nerdeeee mercedes nerde :D
ısterse 1000hp olsun :P
merso bu ya boru degılkı. patron arabası :D
YoL_GezeR
17-05-2004, 20:50
hakılsın olynth ama yinede zevkler ve renkler tartışılmaz benim görüşüm mercedesin şu andaki slr modeli yani profilimdeki resim 550 600 milyar arası :D
axi_welet
17-05-2004, 22:18
kısaca ben orjinal arabalardan hoşlanmıyorum.modifiyeleri daha çok seviyorum.ha o mersedesler felan kötü demiyorum.ben sadece modifiyeleri daha çok seviyorum...
!Amorfy.BaRoS+
17-05-2004, 23:02
aBİ bU ArABA gERCEK Mİ YA aPTALlastım bır an Nerde olsa bulundugu yerın renini alıyor filan Harbi MUkemmel bir araba ...
bu arabalar gerçek . hatta mercedes bu seneki auto-show'un belirlediği avrupa'nın en iyi otomobili yarışmasına krom kaplama e320 modeli ile katıldı . Fakat birinciliği bmw'nin yeni 5 serisi elde etti . geçen sene mercedes almıştı aynı ödülü .
yaw tartışmaya ne gerekvar hangisi ii die. Bir arabanın herhangi bir yerinde BMW yazıyorsa en ii odur. Bu kadar.
ya BMW yazıyor dıye ıyı olamaz. fakat mercedeste bmw de herkezın bıldıgı uzere kendını kanıtlamıs araclar. bmw nın yenı 5 ve 7 kasası guzelmı guzel.
mercedesın yenı E serısı guzelmı guzel.
Tmm o zaman :)
timur_polat
19-05-2004, 22:09
Mercedesin ÖlÜsÜ Bile Yeter.nerde O Konfor O Hiz O Asalet.....
Mercedesin ÖlÜsÜ Bile Yeter.nerde O Konfor O Hiz O Asalet.....
:D:D:D:D:D harika yaw sadece gülüyorum
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.