Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön diflf.leri kitlemek için ne kullanıyorsunuz?
Arkadaşlar böyle basit bişey için forumu kirlettiğim için özür dilerim ama arka diffleri silikonla kitleyebileceğimizi tüm forum biliyor.Ön ler için ne kullanıyorsunuz merak ediyorum cevapları bekliyorum...?
Ball diffleri sıkarak kilitleyebilirsin. Dişli tipse mecbur silikon ile kilitleyeceksin. Ama neden ön diffleri dedin anlamadım, arka ile ön aynı sonuçta :D Ama eğer drift için kilitliyorsan önleri %100 kilitlememek gerekir, aklında bulunsun.
Ön diffleri %50 kitlicem öğrenmek istediğim bu..? Silikonla %50 kitleyebiliyorsan anlat bakalım :D:D
Rc_BalliStiCs
30-03-2008, 13:49
ball diff mi bevel diff mi ?
Ön diffleri %50 kitlicem öğrenmek istediğim bu..? Silikonla %50 kitleyebiliyorsan anlat bakalım :D:D
Silikonla tabiiki %50 kilitleyemessin, ama baştan belirtseydin difflerim bevel diye :) Nasıl olur bilmiyorum. Kolay gelsin.
Koskoca forumda bevel diff. in nasıl %50 kitleneceğini bilen yok mu yaww!! sözüm sana dğil BURAKK...
Bence bevel diff %50 kilitlenmez :) Yabancı forumlara sormalısın bence.
Kalın yağlarla yapanlar var ama nasıl yapıldığı hakkında bilgim yok. Kusura bakma...
Rc_BalliStiCs
30-03-2008, 15:18
deneme yanılma yöntemiyle kilitleme oranını bulucaksın önce.Kalın yağ dökebilirsin.Ama sana tavsiyem uzun süre drift yapmak istiyorsan birkaç tane diff hatta ball diff al araçtaki diff etkinliğini kaybedince hemen değiştirirsin.Yada benzin borusu sıkıştırılıyor bevel diff deki küçük dişlilerin bağlantı noktalarına oda güzel bir yöntem ama borular parçalanabiliyor.Forumda vardı bunların hepsi araştırsan iyi olur.
% olarak ayarlaman mümkün değil.
Tamiyanın diff kitlemek için kullandığı kalın gress kullandım,bir süre sonra özelliğini yitiriyor.
Ben su şişelerinin markalarını yapıştırdıkları karışımı kullandım ve çok memnunum :) Oyun hamuru bile koyabilirsin artık senin yaratıcılığına kalmış:D
normal gres koy
kalınlığını ayarlamak istersende gresle pudrayı karıştır
istediğin gidişi yakalayana kadar pudra miktarını arttır...
% oranını belirleyemezsin ama kafana göre tatmin eden bi kıvam yakalarsın
gres+pudra sertliği gerçekten etkiliyormu yav :)
Bi deniyim bende...
DR.Drift
14-06-2008, 14:58
Ben ''o ring'' denen bişeyden kullanıyorum küçük yuvarlak bi parça ve difransiyelin 3 parçasından birine takıyosun %30 kilitliyo ve süper oluyo
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.