Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Buluşması
Arkadaşlar yeni izmir buluşması konusu biraz dağıldığı için:D:D:D buraya yeni konu açıyorum. Gelebilecek olan arkadaşların isimleri aşağıdadır. Tarihi kesin belirliyelim.
1- ooo(Oğuzhan)
2- punto_multijet(Kaan Abi)
3- cguckan(Can)
4- BaRCo(barış)
5- gorkem
Gelmek isteyen acemi pro tüm arkadaşlar adlarını yazarlarsa seviniriz.
bana göre yarın olabilir yada 26 sı en uygun günler..
yarrın kimsenin haberi olmas banada 23 unedn sonra olursa ii olur ama en kotu ihtimal kuzenle gelebilirim
1- ooo(Oğuzhan)
3- cguckan(Can)
4- BaRCo(barış)
5- Görkem
evet yaa bencede 23 ü deuygunmuş atlamışım..
arkadaşlar sonunda geldim benim internet bitti ve sınavlarım vardı uzun süredir giremiyordum şuan internet cafe den yazıyorum neyse bence en iyisi 23 ü pazar günü güzel bir buluşma olur ben arabayla gelebilirim listeye benimde adım eklendi
1- ooo(Oğuzhan)
3- cguckan(Can)
4- BaRCo(barış)
5- Görkem
zaten benimde geleceğimi tahmin etmişsiniz :D
o zaman 23 ü herkese uygun gibi 23'ünde oldu diyelim peki nerde bu sefer Can belki arabayla gelcek.. yani arabaya uygun bi yerler olmalı.. duyduğuma göre İnciraltı'nda bi heli pisti varmış.. orda bayaa rc ci oluyomuş..
helikopter pisti var ama helikopter yok gelmiyoda :D :D :D orada sürüyolar genelde arabaları park edecek yerde var çok rahat olur ...
ok o zaman uygun olan herkez 23 OCAK 2005 PAZAR GÜNÜ İNCİRALTI HELİ PİSTİNDE BULUŞUYORUZ peki saat kaç 12.30 yada 13.00 uyugn bence..
yok geç olur bence 12 de buluşalım anca millet toplanır tanışır birşeyler yaparız 12 daha iyi...
Arkadaşlar beni direk hesaba katmayın. Benim Antalya'ya gitmem söz konusu. Gidemezsem gelebilcem.
can sen gelmedikten sonra bizim gitmemizin pek bi anlamı kalmıyo.gidi p gitmiyecegin ne zaman kesinleşir.
Görkem bende tam senin yazdığını yazıyodum 60 saniyede bi mesaj gönderilemez diyince :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor: yaptım.. yaa Can harbi şimdi sen gelmedin diyelim zaten Özal abi(ceycey) yurtdışına gitmezse gelcek, ee bizde arabasız buluşmanın bi anlamı yok gibi.. zaten birbirimizi tanıyoruz..
Çocuklar benim durum belli olur olmaz haber vericem zaten. Zaten o gün havaların nasıl olcağını bilmiyoruz. Belki kötü belki iyi olur. Zaten kışın çoğu kişi arabasını dışarı çıkartmıyor. Bende öyle sadece buluşma için arabayı çıkarıcaktım. Ben belli olunca buraya yazıcam.
Arkadaşlar Antalya'ya kesin gidiyorum. Yarın Gidicem büyük ihtimal ve pazar günü döneceğimi pek zannetmiyorum. Barış'a arabayı bırakıyım diycem ama biraz ön diffransiyelde problem var. Yağı eksildi galiba. Eğer İzmir'de kalsaydım yağ alıp halledecektim. Neyse...
Siz buluşmayı yapın bence, istiyorsanız www.egetuning.com un forumlarına buluşmadan bahsedin. Rc araba sahibi insanlar var orada.
ok yaa sorun yok.. canın sağolsun..
yaa zaten sadece araba için diil.. yani ama araba olmadan R/C buluşması olmazki.. sen gelseydin zatyen birbirimizi tanıyoruz az da olsa.. neyse olmadı yazın Barış ve Görkem de almayı düşünüyo.. en azından o zamanda yaparıs buluşma..
üzgünüm ben rc alamıcam bu yutdışı sorunu yüzünden 800 ytl sokağa atamıcam bir sorun çıkar eli
me gelmez param yanarsa bende yanarım okadar parayı riske atamam her nekadar bu hobi benim rc olmadığı halde hayatımın bir parçasıyken çok bozdu bu yurtdışından araba getirememe olayı ...
Canın sağolsun Barış.. ama istersen arada bi ikinci el sitelerine bak abi.. çünkü orda daha önce rtr olarak 500$ a savage 25 gördüm.. çok cazip fiyatlar olabiliyo arada bi..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.