PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kalyon model'in yerini keşfettim ?

RoCCo
18-01-2005, 19:02
bu arada geçen eve giderken kalyon model'in yerini keşfettim . Fulya'da Ihlamur Kasrı'nın orada bulunuyor . Buradan alış veriş yapan arkadaşlar var mı acaba? Fiyatlar falan konusunda bir bilgisi olan varsa açıklarsa sevinirim

mhmtg
19-01-2005, 00:38
Ben dahil birkac arkadasimiz kotu muameleye maruz kalmislar ancak umarim hobbyshop'un o anki haleti ruhiyesi ile ilgilidir bu kotu davranislar ve tekrarlamaz.

Kotu davranislari acayim, yoksa gereksiz yere firmayi zan altina sokmus olurum.
Bir araba kit fiyati sordum "senin aldigin yerden pahali" cevabini aldim. (kimseye boyle bir cevap verilmez)
Helikopteri kaca getirirsiniz sorusuna
2000-3000 euro cevabini aldim (nasil bir yuvarlama ise ustelik distrubutoru oldugu bir firmanin urunu, hemen listeye bakip soyliyeyim uzmanligi yok)
Distiribitoru oldugu firmanin urununden var bende bir yedek sordum 3 aya gelir cevabini aldim. (3 ay mi? 3 ay ne yapalim :) Bence helimizde kalmamis hemen siparis edelim, 1-2 haftaya gelir gibi bir tutum olmali distrubutor yaklasimi...)

Bizim arkadaslara 3 lira deyip telefonda gidince 5 lire fiyat istidiler bi de dolari yuksek fiyattan hesapladilar vs. vs.

Benim arkamdan (beni tanimadan, uzmanligimi bilmeden) mhmtg kimki, oyle uzmanim havalari hatiyor? filan demisler....

yani bir kac kere yersiz yaklasimlar sergilediler, umarim gecici kusurlardir ve karsilikli bir saygi muhafazasi konusunda iki tarafli bir uyum saglanir :)

mrserhan
19-01-2005, 10:06
kalyona gitmedim. tanımam bilmem ama bir arkadaşım gitmiş ve hiç memnun kalmamış gelen musterilere hiç iyi yaklaşmıyorlarmış.

hiç bi firmayı kotulemek istemiyorum ama o dukkanların ekmek kapısı biziz. bize iyi davranmak zorundalar eger bizlerden para kazanmak istiyorlarsa... bunu yapmaları lazım.

beni az cok bilirsiniz yerli firmaları desteklerim. Ama işini duzgun yapanı insanlara değer vereni desteklerim kimse kusura bakmasın. kalyon bu sekilde devam ederse kimseye tavsiye etmem. gitmemde idenide elimden geldigince baska yerlere yonlendirmeye calısırım.

mcagis
19-01-2005, 10:20
Arkadaşlar, uyarılarınız için teşekkür ederim. Sanırım arkadaşlarımız için çok faydalı olacaktır. Forumda firmalar başlığı altında bu konu için de bir topic açıp oraya da yazalım ve oradan devam edelim ki tüm üyelerin haberi olabilsin isterseniz...

TheMISFIT
19-01-2005, 12:26
TeamGO'da fiyatı uygun olmayan birşey olsa şaşacağım... :)

Ben hiç tanımıyodum teamgo'yu...ve fakat, ollley :yuppiyuv:
xray'i de ordan alacağımıza göre...:D (yanlış hatırlamıyorum di mi)

(reklam yapmış olmak istemezdim ama bi heyecanlandım yani....özür dilerim bu ilk ve son :D )

traxxas
19-01-2005, 22:48
ben kalyon modelden alısverıs edıyorum adamın tavırları bana gayet tatlı ve guzell yanlız adam bıraz kufurlu konsuuyorrr olsun o kadarda olurr
ıkınıc el arabalrı genelde ucuza verıyorr yane bence sorun yok bujılerımı benzımını ıvır zıvırımı hep kalyon modelden alrıım sorun yasamadım sımdıye kadar

mrserhan
19-01-2005, 23:03
demekki adamın ruh haline baglı. yada adam tipe gore muamele ediyo.

mehmet abi sana tipsiz demek istemedim yanlış anlama :)

HPIREVO3
19-01-2005, 23:55
ben oraya bir kac kere ugradım.bir arabamın yarım montajını yaptırdım.Orada Güven diye biri var o cok iyidir.ama firmanın sahipleri işten hiç anlamaz ve tam tüccarlar.mantalitelerini degiştirseler cok kazanırlar.çünkü kyosho hiç yabana atılacak bir marka degil vede cok basarılı bir marka.benim fikrime göre birseyle danısacak soracaksanız güven ile konusun ama oda orada calısan oldugu için sadece size tecrübeleriyl yardım eder fiyat konusunda birsey yapamaz.

bu arada parantez içinde şunu belirteyim mustang eldegiştirdikten sonra mantalite baya degişmeye basladı bilginiz olsun

!Amorfy.BaRoS+
20-01-2005, 09:08
İtimat Güven abi hakan filan yardım edemez...

Walkman
21-01-2005, 00:16
Pardon;Mantalite değişti derken neyi kast ettiniz?Daha iyi-daha kötü?

mrserhan
21-01-2005, 10:37
iyi kotu diye ayrim yapmak pek hos diil aslinda.

ilgili satici ilgisiz satici demek bence daha mantikli

HPIREVO3
21-01-2005, 10:38
daha iyi kosullar sunuyorlar ve yeni parti mallar 10 şubat civarı gelecekmiş.eski fiyat politikalarından daha iyi kosullar sunacaklar(mustanghobbies için söylüyorum)

!Amorfy.BaRoS+
21-01-2005, 12:32
Kyoshoyu aldılar ama fw05sten başka getirmiyolar Ne bir v one nede fw05r fiyatlar deseniz zaten uçuk en kıytırık rtr 400 euro.Suan elimde onların gönderdikleri katalog var ama daha 100 de birini getirmediler getirseler bile satacaklarmı başka konu :)

lambo2
19-07-2007, 09:05
yaklaşık 2 senedir kalyon modelden alısverış yapıyorum ne hakan abi nede ali abinin bana ve ben ordayken gelen kişilere karşı bı ters tavrını görmedim duymadım da.
Güven dediğiniz adam artık orda çalısmıyo(başka yerde küfürlü konuşuyo:) )
güven işten cıktıktan sonra kalyon modele ait olan internet sitesini patlatmış müsterılerı kendıne cekmeye çalısıyo bunu ben ve bı kaç musterı bılıyo fiyatlar pahalı degıl istediğiniz modeli 1 hafta içerisinde alabilirsiniz çünkü her hafta japonyaya gidiyolar yada spariş geçiyolar. hakan abiler kyosho nun yetkili bayısi oldular bilmiyenlere duyurulur

Enewwss
19-07-2007, 09:55
Abi eskişehirde böyle biryer bilen varsa lütfen söylesin... bizim kötü muamele görücek yerimiz bile yok!!!:(:(:(