Orijinalini görmek için tıklayınız : UH Sorunu
Hobbycity den 27/3/2008 tarihinde bir sipariş geçtim.Tüm ürünler stokta ve adıma rezerve edildi.Bu gün 8 nisan hala status Processing yazıyor.4 gün önce Ticket yolladımgelen cevap siparişiniz yazıldı çok yakında göndereceğiz şeklindeydi,bu çok yakın nekadar bir süre oluyor acaba :)
Son 3 Hafta içerisinde Uh den sipariş gecen oldu mu ?Olduysa sipiarişleri ne durumda ?
Hobbycity den 27/3/2008 tarihinde bir sipariş geçtim.Tüm ürünler stokta ve adıma rezerve edildi.Bu gün 8 nisan hala status Processing yazıyor.4 gün önce Ticket yolladımgelen cevap siparişiniz yazıldı çok yakında göndereceğiz şeklindeydi,bu çok yakın nekadar bir süre oluyor acaba :)
Son 3 Hafta içerisinde Uh den sipariş gecen oldu mu ?Olduysa sipiarişleri ne durumda ?
Merek etme gelir...
UH bizim bildiğimiz hobby shop lar gibi bir yer değil. Sadece internetten dünyanın her yerine , büyük miktarlarda satış yapan bir depo.. Belli aralıklarla kargoları biriktirip yolluyorlar. Bizim yerli firmalarla yaptığımız alışverişlerdeki gibi : siparişi geç öğleden sonra kargoya versinler şeklinde değil.
Benim şimdiye kadar sorun olan hiç bir yurtdışı alışverişim olmadı , UH de dahil tabiki.. İsim verilmediği için yazmıyorum , bazı yerlilerde sorunlar yaşadım..
Bende 31/03/2008 tarihinde bir sipariş verdim bende merak ettim acaba neden yollamadılar diye.3 Gün önce mail attım istedikleriniz en kısa zamanda gonderilecek diye cevap yolladılar.Bugün girip baktım ki ''shiped'' yazıyor.Bu UH'den 4 yada 5. alışverişim ilk defa bu kadar uzun sürdü göndermeleri.
Uh den daha öncede siparişlerim oldu ilk defa bu kadar uzun sürdü.Uh den verdiğim sipariş bu gün elime ulaştı.
Yolladıkları Mail de yazan çok büyük miktarda ürün stoklarına girmiş ve yetişemeyecekleri kadar sipariş almışlar.Geçici elemanlar almışlar.En kısa zamanda tüm siarpişler gönderilecekmiş..
ben 8 gün önce istedim 2 gün önce kargoya verildi... ne zaman gelir allah bilir..:D:D:D benimde ilk siparişim..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.