PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : değermi?..

ooo
20-01-2005, 10:55
yaa benim bu mini rc ler çok hoşuma gidiyo.. vızır vızır.. ve bendeki bütçe gibi biriktiem ile anak bu tür bişiy alınır.. neyse soruma geleyim.. alanlar çok memnun ama annem parana yazık etme bak bekle iyi bişiy alcaz sana diyo.. ama hiç umut yok.. kısacası sizin burda yazacaklarınız annemlere karşı kanıt niteliği taşicak.. ne diyosunuz sizce mini'lere verilen paralar değiyor mu..

umitp
20-01-2005, 13:56
ya simdi tabiki mini lerle 1/10 larin klasmani cok farklidir her ikisinden aldigin zevki ayni arabadan alamassin mini ler eglence amacli pilotaj gelismesi icin cok iyiler ancak 1/10 lar tam anlamiyla bir hastalik mini lerinde boyle cok fanatikleri var ama ikisini ayni cumle icinde tutamassiniz yani teknikleri vs 1/10 lar gibi ayar yapilabiliyor ama cikipda pist falan yada disarda oynanir belki ama nasil olur bilmiyorum ben senin yerinde olsam beklerim yani bende oyle oldu bekledim ve 2 araba tabiki birden bire alinamaz yani zaman gerektiri bu iste en onemli sey SABIR benden bu kadar iyi bayramlar.

ooo
20-01-2005, 18:06
yaa zaten öyle bi kıyaslama içinde ddilim.. ama anladım ki elimdeki parayla iyi bi 1/10 alamicam.. ve öyle olunca kısa zaman içinde daha iyi araba isticem.. olmayınca da sıkılcam.. bunu düşünerek yani sordum.. acaba mini alsam elimdeki parayı (200YTL) yazık etmişmi olurum.. yoksa yeterince zevk alırmıyım..

umitp
20-01-2005, 18:08
bence 1/10 kadar alamay bilirsin yani ne biliim1/10 da kendini daha ozgur hissedersin bence dayan biraz daha

WOLF
20-01-2005, 18:27
Umit şöyle sorayım,
Elindeki 710'u en son ne zaman kullanabildin? En yakın hangi tarihte kullanmayı planlıyorsun. Hani kendini daha özgür hissetme bakımından soruyorum :)

Şaka bir yana tabiki yerleri ayrı ama miniler izmir için de iyi bir seçenek olmaya başladı. Yakın tarihte orada da bir pist açılıyor ve ma aile yarışa oraya da gideceğiz. Bilginize

umitp
20-01-2005, 19:38
izmirde bir pist acilacagini bilmiyordum ozan abi elimdeki 710 en son gecen hafta kullandim bir daha da hafta sonu dusunuyorum cok ciddiyim mini ler tabiki cok keyifli ama benim anlatmak istedigim 2 sininde yeri zevki farkli oldugudur

BARSİ72
20-01-2005, 20:22
miniler evde vakit geçirenler için süper ama 1/10 başka bence önce 1/10 al sonra biriktirir minilerden alırsın zaten iyice yayılıyor ikinci elde bulursun ucuza.

ooo
20-01-2005, 20:41
evet bi de izmir de bi pist açılcak.. bi hobbyshop açcaktı ama hangisi hatırlamıyorum.. bu arada.. barsi72 abi.. yayılıyo falan ama rcteamgo da mini-z monster 180€ muş.. ben rcmart tan getirtsem bile 220 milyon yapar.. 2. el bile satsam karda olurum.. tabi oda göz önünde bulundurduklarımdan.. yani ben onu satcaam zaman daha da yayılmış olcak.. yani satışımdan elinde sonunda kâra geçicem.. yani mesela mhmtg nickli abimizde var mini-z monster.. ve memnun olduğunu söylüyo.. ama bi yandan da ne biliym yani eğer modifiyesizken bile kyosho nun sitesinde yayınlanan videodaki gibi gidermi.. yada bişiy oldu satmam gerek kolayca elden çıkartabilirmiyim.. bide 1/10 aldıktan sonra tatillerde falan yanımda taşımam sorun olabilirmi.. yani arabamızın ne olduğu belli zaten zor sığışıyoruz.. yada mesela bende bi video var adam mini-z)monster diil) yi sokakta kullanıyo.. öyle azda olsa düz zeminde gidermi..

BARSİ72
20-01-2005, 21:33
monster alırsan her yerde kullanırsın ama on roadlar öyle değil bende ikitane on road var halıya bile takılıyor iyi düşün bide iki boyun arası 1/18 ler var onların rtrleri de olabilir buggy veya monster hem evde hem sokakta kullanırsın.

!Amorfy.BaRoS+
20-01-2005, 22:06
ooo
Hepsinin özellikleri ayrı ama KIIş ortamında 1/18 yada miniler gider.AMa yazın Miniler + 1/10 lar gider.Bana sorarsan etkilemiyim ama 1/10 derim.Her şey pazarlama strateji sonuçta kendine göre en iyisine karar ver...

Crim
20-01-2005, 23:59
Mini Z alırsan, 1/10 ep almak istersin, sonra 1/10 nitroları görünce onları almak, off road ları görünce onlara heveslenmek, en sonrada 1/8 ler ve 1/5 lere takılmak. Helileri görünce ne pahasına olursa olsun ondan da alıcam diye kafaya koymak... sonu yok.. Bunun terside var ki heliden 1/8 e ve ve sonrada 1/10 a geçenelr çok mevcut.

İşin özü mantıklı hareket etmekte, ve herşeye atlamamakta. Herşey amaca bakar birde. Ben yarışlara giricem, pilotajımı geliştirmek için hergün kasıcam, setup nedir ne değildir, çok okuyup uygulayaraktan öğrenicem vs vs... Bu farklı insan karakteri gerektirir. Ve tabiki farklı maliyetlerde çünkü okudukça değişime gidiceksin arabanda vs.

Ben seni forumlardan takip ettiğim kadarı ile sana en güzel 1 mini-z yakıştırıyorum çünkü diğerleryile uğraşmak zor iş.

mrserhan
21-01-2005, 00:02
ooo yanlis anlama ama sen sanirim bi kisir dongu icerisindesin.
hakli oldugun sebepler muhakkak vardir.

ama sordugun sorular ve verilen cvplar bi muddet sonra tekrar tekrar karsimiza geliyor.

bu mini z konusu daha once gene acilmisti. insanlar sana cok guzel ve doyurucu cvplar vermislerdi ve daha sonra buggy alicam demistin. ne biliyim daha bir suru arabaya niyetlendin.

forumu 24 saat takip etmeme ragmen ben bile yetisemiyorum sana :)

simdi soruna cvp verme kismina gelince.

al abicim mini z al. hazir izmire pistte aciliyor. ilk baslangic olarak plotajini falan gelistirirsin. baya faydali olur.

daha sonra paran olunca da 1/10 alirsin.

hem sen rahatlarsin hem biz :)

senin arabaya karar verememen bana bile s1k1nt1 oldu :)

hadi kolay gelsinn...

cguckan
21-01-2005, 00:46
Oğuzhan valla araba seçimin yüzünden forum ayağa kalktı:D:D Şaka bir yana al bir mini-z sonra yaparsın modifiyeni. Çakarsın40-50 km hız(tabi yolda tutmayı öğren ilkönce)tabi hız manyaklığın varsa. Daha ne istiyorsun, herkez ayağını yorganına göre uzatsın kardeşim. Yada benim gibi 6 ay para için kasıp yorganı uzatın:D:D

ooo
21-01-2005, 10:54
sağolun hepinize teşekkürler.. en kısa zamanda sizi bu illetten kurtarmaya bakıcam :)..

traxxas
21-01-2005, 13:08
ooo bence sen bu aralar bıraz bırak modele bakma ıslerını soyle bır 400-500 mılyon toparla ondan sonra kendıne guzel bıer alet topla bence cunkıı paran yettıgı kadarıyla bır seylere bakmaya calsııyorsun ama bence baktıgın seyler ıyı seyler degıll mını-z ıcıın konumuyorum tabıı ama bence mını-z de guzel bır alett bende var memlunum ama bence sen bıra bekle

Walkman
21-01-2005, 19:43
Ben ce de bi otur-sakin ol biraz daha para biriktir...

RoCCo
22-01-2005, 01:21
Bence de sakin ol para biriktir..