Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba hobbyrc...
Merhabalar...
Adım ahmet. Adapazarında barracuda'nın iş arkadaşıyım. Bilgisayar üzerine çalışıyorum. Uzun zamandır t-shirtlerinizden giyiyorum :D bu yaz müsait bi zamanımda t-maxx alacam. taci (barracuda) ve mfy (fatih) ile bol bol kapışacaz. :D
Selamlar...
SpEEd_dRiVeR
15-05-2004, 17:25
oooo ahmet abi hoşgeldin yaw....(ENES)
Ahmet bey'e de bulaştırdık nihayet :D :D
Abi aramıza hoşgeldin... Hergün online görecem seni ona göre :D:D
şu benim aracı bi satiim hemen çekecez altımıza t-maxx..
FoRuMa GiR FoRuMDa KaL!...
vatandaş "hobbyRC" ciye baka baka özene özene "hobbyRC" ci olur...
sende hoşgeldin... biraz geç oldu ama...
!Amorfy.BaRoS+
15-05-2004, 18:10
Selam Formda Gorusmek uzere !!!:)
form da değil onur... forum da görüşmek üzere :D :D
YoL_GezeR
15-05-2004, 21:01
hoş geldin abi aramıza bende sakarya dım hendekte oturuyorum adapazarında görüşmek üzere
100kmh2sn
15-05-2004, 23:50
Sıcak Aile ortamımıza hoşgeldin Ahmed,seni sık görmek isteriz
t-maxx mi? birisi t-maxx mi alacagim dedi :D ne diyeyim simdiden hayirli olsun ve hosgeldin. Sanirim en cok soru soracagin insanlardan biri de benim :) malum "timeksci memet usta" oldu adimiz, "timeksinize ayar cekilir" :D
heheheheeh "timeksci mehmet usta" sana yardımcı olur valla. benim kamyoncuk (t-maxx) 11 inde yola çıktı. gelsin benim kamyoncuğa rodaj yapcekmiş :D kendi dedi valla. bu arada aramıza hojgeldin...
herkese selam tekrar,sizler gibi hiper sosyal insanlarla birlikte olmaktan mutluluk duyacağım ilginize çok teşekkür bu güne kadar ben sizi sürekli takip ediyordum ama vakitsizliten bir türlü görüşemedik aktif şekilde,bumdan sonra hep beraber olmak dileğiyle... see you
Akilic aramıza hoşgeldin. Bu arada sen yeni üye iken söyleyeyim. mhmtg'in kalbi t-maxx diye atar. Damarlarında WD40 dolaşır. Ona göre:D. Aslında traxxas mhmtg'i istedi de biz vermedik:D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.