PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar

tarales
12-04-2008, 20:45
Merhabalar. Tanışma Bölümüme yazmıştım ancak tekrar yazayım dedim. Adim Fatih Izmirin ufak beldelerin den Sarnic ta oturan bir RC hayraniyim. Ufak tefek oyuncak tabir edilen otomobil ve ucaklarim oldu. Bu hafta başı itibari ile daha profesyonel modellere doğru adım attım. Tabi ki genede amator ancak diğerlerinden sonra pro bir model satın aldım THK dan. Coota amphibic EP. 4 servolu 80 wattlık motoru ile cok hosuma gitti. Ancak tecrubesiz olduğum için şimdilik simulator ile uçuruyorum. Uçağı topladım yapistirdım hadi taksi yapayim dedim. Biraz gaz verdim hareket ettirdikten sonra keskin bir koku ve birazcık ta duman ile beraber ESC min Ruhuna El Fatiha okuduk. Neden olduğunu anlayamadım. Yedek olarak ne olur ne olmaz ilerde kullanırım diye birde 110 watt lık motor takımı sipariş vermiştim onu montajladım şu anda durumu iyi gorunuyor Diğer ESC de %75 ile tam gaz arasinda motor devrinde bi farklılık olmuyodu şimdi biraz daha etkili oldu. Bu arada yanan ESC de 18 A idi bu da 18 A. pek bi sorun yaratacağını düşünmüyorum. COOTA sahibi olan kişiler ile görüşmek isterim özelden masaş atarsanız sevinirim. Bu arada bizim burada bi göletimiz var 300 metreye 150 metre coota yı ilerde oradan kaldırmayıda istiyorum. Tekne ile gelmek isteyenlerede her zaman yardimci olurum. Herkese iyi günler.

PATO
12-04-2008, 20:54
Foruma hoşgeldin tarales.

tarales
12-04-2008, 21:06
Karşıladığınız için çok teşekkür ederim Gürman Bey. Forumu uzun zamandır takip ediyordum ancak yeni üye oldum. Yazılarınızlada modelcilere ve modelciliğe yeni başlayanlara çok yardımcı oluyorsunuz. Tecrubelerini başkalarıyla paylaşmak günümüzde taktir edilecek bir meziyet sizi bu yuzden bir daha kutluyorum.;oleeea: