Orijinalini görmek için tıklayınız : hababam askerde
arkadaslar bu filimi gormeniz gerek acayip bir sey :yuppiyuv: ;oleeea:
tmm güzel çekmişler ama bence espriler çok yapay. yani şimdi tv de bi eski hababamı bi bunu verseler ard arda 20 kez 20 kez eskisini izlerim çünkü eskiler kendilerinden bi espri katıyolar bence ynei habbabam güzel ama çok yapay
eskisinde biri konusurken şabanın EFEEMMM diişii bile milleti öldürüyo bilmiyorum taktir size kalmış ?
valla bence guzel olmus yapay mapay beni guldurdu olsun ben 2 kere gittim :D genede gidilmeli diye dusunuyorum
ben doğrusu G.O.R.A daki kısmî pişmanlığımdan dolayı Hababam Askerde ye gitmek istemiyorum.. Bence eskisinin yerini tutamaz.. ama bide şu var tabii zaten bununla eskisini karşılaştırmak imkansız.. yani eskisi o zamandada komikti halada komik.. vede son olarak bana sorsanız ben bizim çocuklarımızdan oluşcak nesilin yeni hababam sınıfında M.Ali Erbil yerine eskisinde Kemal Sunal'ı hatırlamasını tercih ederim..
100kmh2sn
23-01-2005, 01:07
film tek kelimeyle harika açıkcası ben yarıldım :D
yigit1905
24-01-2005, 17:45
bende son sahnede ve dozerin elinde ekmekliyle kaçmasına bittim.ekibi kutluyorum müthişti
iirençti bundan öncekinide sevmemiştim bunada zorla götürdüler sayılı bir kaç sahnesi dışında hiç bi yerine gülemedim espriler çok bayattı nefret ettim açıkçası bu filmden:hııııııı:
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.