PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Firma tavsiyesi..

Lancer
22-01-2005, 15:44
Arkadaşlar son zamanlardaki yurt dışından araba getirtmenin zorlukları karşısında Türkiye içinden uygun firma aramaya karar verdim..
Gördümki doların son günlerdeki değer kaybından sonra bazı firmalar euroya geçmişler.. Hatta geçmekle kalmayıp zamda yapmışlar. Merak ediyorum acaba bu firmalar ürünlerini euro ile mi alıyorlarda euro üzerinden satıyorlar.. Bilgisayar firmalarıda dolarla satış yapıyor, onlar niye euroya geçemedi? Neyse bu konumuz değil..
Bana Türkiyenin herhangi bir yerine kargo ile mal yollayabilecek ve dolar üzerinden satış yapmaya devam eden güvenilir bir firma önerebilir misiniz?
Araba alıcam diye dolar biriktirmeya başlamıştım, hatta seviniyordum dolar kurunun düşük olmasından dolayı.. Ama sevincim yarım kaldı :(

omer_yildir
22-01-2005, 17:33
tamıyanın turkıye dıstrubıtoru euro gectıgı ıcın fıyatlar euroya cevrıldı ama ..dolar la alınan mallar yıne dolar olarak kaldı ..eger benzınlı dusunuyorsan safa abı var mugen satıcısı onla ırtıbat kurabılırsın ..elektrıklı ıstıoyrsan xray getırıyor yıne ona bakabılırsın..assocaited felan ıstersen ankaradakı yavruoyuncaga bakabılırsın ..bunların hepsı cok yardım sever ve guvenılır ınsanlardır:).......

Lancer
22-01-2005, 18:55
Tamiya dist. hangi firma?
Araba yine Tamiya düşünüyorum. Hatta sende de varmış, Isuzu Mu istiyorum yada o şaseyi kullanan başka araba. Tavsiye eder misin bu arabayı? Hafif of-road sınıfı bişey istiyorum, bigfoot tarzı araçlar hoşuma gitmiyor.

omer_yildir
22-01-2005, 19:00
mmy muhendıslık dıye bır fırma ..ısuzu mu cok guzel bır offroad arac ... benım arabam su an ıyı durumda degıl bır kac parcası kırıldı bulamadım ..yanı eskı bır model oldugu ıcın parcaları sıkıntılı..sıfırı hala satılıyor 210 dolardı en son ıstersen ankarada bır arkadas satıyordu onla gorusturum senı:) araba tam offroadlık dıslı oranı o kadar yuksekkı torku cok abartı yanı..arka dıfını tam kılıtleyebılıyorsun..:)

!Amorfy.BaRoS+
22-01-2005, 19:47
Lancer
Tamiya Mmy , Serpent için mustang , Ntc3 filan için yavru , Kyosho kalyon model filan bakabilirsin.Mugen için teamgo da olucak sanırım.
Euro geçme sebebini Ömer söylemiş..

Lancer
22-01-2005, 20:00
Teşekkürler...
Peki anlamadığım nokta bu firma/lar daha önceleri euro ile almıyorlamıydı malları.
Neyse sanırım bu euro olayına alışmam gerekecek :)

!Amorfy.BaRoS+
22-01-2005, 20:08
Firmaya baglı bazen dolarla bazen Euroyla bazen de ytl ile :)

MAD FOR TAMIYA
23-01-2005, 21:47
Arkadaşlar, diğer firmaları bilemeyeceğim ama MMY mühendislik Dolarla aldığı maları Dolardan Euro'ya çevirdi.
Birde çevirirken bazı ürünlerinede %5 ilave etti.
A birde kredi kartı ile alışverişlerde Doların üstüne kredi kartı faizi ekliyordu ama simdiki Euro uygulamasından sonra kredi kartı için fark almıyor.
Yani Şimdi Euro ile satıp, dolarla mal alıyor... Serbest piyasa budur... isteyen istediği politikayı uygulayabilir sadece sizlerle paylaşmak istedim.

RoCCo
24-01-2005, 02:32
iyi iyi satsın zaten euro değer kaybetti :)