PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : fikir almak istiyorum

abilify
18-04-2008, 00:09
herkese selam ben uzun zamandır tekne kullanıcısıyım ancak ucak ucurmak ıstıyorum begendıgım ve ucurmak ıstedıgım model ucak lıttle tonı mutlaka bılıyorsunuzdur alttan kanatlı ve bir kaç modelcı arkadasımdan edındıgım bılgıler genelde egıtım modellerı ıle baslamak dogrusuda budur belkı ama ben begendıgım ucagı ucurmaktan zevk alacagımı dusunuyorum kısaca egıtım modellerını begenmıyorum gereklı ucus egıtımını alınca bu modelı ucurabılırmıyım yoksa çokmu yanlıs dusunuyorum bunu yazmamdakı sebeb bu forumdakı (ilk ucagım ve bir kaç soru) konu baslıklı bolumdekı wtasarım nıck'lı arkadastan bıraz cesaret almamdır vıdeo yu ızledım gerçekten basarılı bır ucus gerçekleştirmiş fikirlrinizi belirtirseniz sevinirim tesekkurler

atambay
18-04-2008, 00:20
Baştan sivrisinek gibi duran eğitim modellerini özene bezene birleştirip de karşısına geçtiğinizde fikriniz hemen değişir. Dünya güzeli gibi dururlar. Madem ilk denemeniz riske atıp da zor modelle başlamayın. Patlar motorlu düşünüyorsanız Phoneix Classic model 120 ytl civarında. Pahalı bir modeli riske atmaktansa 120 YTL fazla verip acemiliği atmak daha ekonomik olur.

Residue
18-04-2008, 03:03
Eğitim modeli olmayan modeller ilk uçuran kişi için ne kadar güzel görünseler de, ilk uçuşlarından sonra aldıkları hal inan eğitim modellerinden daha kötü oluyor :)