Orijinalini görmek için tıklayınız : baja 5b ss sipariş konusunda
merhabalar forumlarda aradım bulamadım eger varsa kusura bakmayın benim bir yakınım kanadada yaşıyor tower dan baja 5b malum gümrük sorunları nediniyle sipariş edemiyorum ben siparişi kanadadaki yakınıma göndersen oda faturaları söküp hediye paketi yapıp bana gönderirse gümrükten gecer mi diye sorucaktım bu konu hakkında bi tecrübesi olan varmı şimdiden çok teşekkürler.
muratdinc
20-04-2008, 18:58
geçemez, piyasa değeri tespit edilip, onun üzerinden vergi alırlar, ama memura iyi-efendi biri gibi görünürseniz sadece piyasa değerinin %10'u kadar vergiyi vezneye anında yatırıp aracı teslim alabilirsiniz...
karatayk
20-04-2008, 20:10
çok riskli hareketler bunlar, tavsiye etmem. ben getirdim ama kardeşim kendisi getirdi, ben ona yolladım.. bu tip bir şansınız varsa ve sizi, yolculuğunda ekstra 10-12 kilogram ağırlık taşıyacak kadar seven bir yakınınız varsa hiç problem yok..
bolşans dilerim.
selamlar.
prinsdrift
20-04-2008, 20:38
kesinlikle tavsiye etmem. gümrükteki memurlarla uğraşılmaz. iyi efendi görünmek kar etmiyor, adam taktı mı takıyor. yakınına yollat, o gelirken valizine koysun getirsin , en sağlıklısı.
Tr de bu arabayı satan birini veya şirketi bulmak gerçekten zormuş :\ yurtdışından getirtsek acaba %10 haricinde başka bi vergi ödetirlermi?
Tr de bu arabayı satan birini veya şirketi bulmak gerçekten zormuş :\ yurtdışından getirtsek acaba %10 haricinde başka bi vergi ödetirlermi?
amerikadan malzeme getiren bir ark var... o bana getirb,lecegini soyledi, ben mcd aldım yattı ... istersen sana getirebilir...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.